Jump to content

Aleks

Edgemember
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Aleks

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/17/1984

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Eskilstuna
 1. La in en beställning på ett par M, får se hur dom är nu då
 2. Funderar på att beställa ett par jag också
 3. Fick tag i en representant från guideline...här har ni lite info. Hej Aleks! Nedan tabell stämmer ganska väl överens med FIR Skin handskarna, min egen hand är 21,9 cm och ett par M (som är minsta storleken) sitter bra på mig. Storleksguide Handskar Mät handens omkrets i centimeter med ett måttband strax under knogarna för att få fram din storlek. Mått cm 17,8 20,3 22,9 25,4 28,0 30,5 Storlek 7 8 9 10 11 12 Storlek XS S M L XL XXL
 4. Hur är storleken på handskarna? Hatar att dom inte använder standardiserade nummermått utan kör på S-M-L etc..säger ju inget!
 5. Precis så känns den ja, korta kast = underbar, men så fort man får ut lite lina så är den som en död sill på spöt
 6. Ja alltså, de finns säkert folk som kastar som gudar med den, men jag upplevde den som tung.
 7. Ja vägde upp den till 11.1g..så jo, den är "felklassad"...förklarar varför det kändes som att kasta en vattenfylld plastpåse med multin...
 8. Tjenare! Har idag en opti streamlina som sitter på mitt multi spö, en #5 som känns väldigt tung, är linan verkligen rätt klassad eller är den bara ovanligt tung för sin klass? Jag kastar den nämligen utan problem på mitt msx sapphire #6 där den känns helt perfekt.
 9. Är det förresten nån här som äger ett msx?
 10. Jag funderade faktiskt på lpxe'n, men efter lite googlande och läsande om pajade spön och några samtal med polaren så blev det ett msx...som sagt, dom har 30 dagars öppet köp så det går alltid att ångra sig om det inte passar =)
 11. Blev faktiskt ett msx sapphire till slut, en 6a få ja känner att 5an e lite smått klen som ja har idag! 30 dagars öppet köp så de e bara att skicka tillbaka om det inte uppfyller förväntningarna
 12. Hur är lpxe'n gällande kastegenskaper? Jo fast sameos spön ligger väl ändå utanför prisintervallet på max 2k trots 25%?
 13. Planen är begagnat ja, tänkte mer på passande modeller och så för den summan...jag behöver absolut inte ha något supersuperspö, men ett bra, mest bang for the buck så att säga.
 14. Har i dagsläget ett loop multi som jag aldrig riktigt kom överens med, för fladdrigt och för mjukt för min smak så jag är på jakt efter något nytt! Absolut maxpris ca 2k ,men ser helst att man hamnar något under. Föredrar lite mer styva spön men har tappat kollen lite på vad som finns på marknaden tack vare en 7 månaders bebis som snor all tid Ser helst ett #6 då det känns som mest allround för den typ av fiske jag ägnar mig åt (tjärn, mindre sjöar, någon enstaka bäck) Så snälla kära medlemmar, hjälp en stackars fiskeabstinensdrabbad pappa att hitta ett nytt spö
 15. Aleks

  Svarttjärn

  Var där i helgen, dom högg på en liten zonker med flashkropp och knallgrön vinge, samt en Frits cat whisker med flurogrön kropp..
×
×
 • Create New...