Jump to content

Keysersoze

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Keysersoze

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Male
 1. Hej! Sorry grabbar, har precis ombesörjt en flytt norrut så hade helt glömt bort denna swap. Flugorna band jag dock klart innan flytten så lägger dom på lådan imorgon.
 2. Ska nog mycket till. Nuddar ju knappt håret med lågan.
 3. Första provet. Smidigt men satan vilken stank när man eldade håret.
 4. Snygg! Ligger ju lite rätt i tiden att lunta också Ska helt klart testas!
 5. Haha jag fick ganska precis samma tankekedja när jag läste det. Så otroligt korkat hela grejen.
 6. Haha ja vi får hoppas på det. Om inte annat så lär man sig mkt när man testar. Hade varit förbannat tråkigt om man kände sig fullärd efter en halv säsongs bindande
 7. Skulle nåt åt detta hållet funka? Första betan så är lite yvig och dann men nåt åt det hållet iaf.
 8. Dra åt... den där var riktigt vacker. Bara lyfta på hatten!
 9. Ok, det ska vara sån size på grejerna.... då får vi se... ska provbinda lite. men med är jag iaf.
 10. Då kanske en Viva modell större kan vara nåt? Siktar på en sån iaf.
 11. Jag är gärna med. Var roligt att binda till den förra swapen. Vete fasen vad man ska binda bara..... Hur stora är stora flugor i det här fallet?
 12. Fick flugorna igår. Riktigt fina! Kändes som många kommer kunna leverera bra med fisk. Rätt ny med bindandet så det var riktigt kul att se lite nya mönster! Första men definitivt inte sista swapen.
 13. Kör nästan alltid med bara denna: http://www.amazon.com/Dr-Slick-Lanyard/dp/B001V9ARN4 trodde den skulle skramla massa och vara i vägen när jag kastade men den har lite klämmor så man kan fästa den i jackan/vadarna och då funkar det klockrent. Platser för att kunna fästa vanligaste verktygen eller extra flugaskar. Bra tafsdispenser som gör det väldigt enkelt att knyta på en ny spets. Asken som följer med rymmer en hel del flugor så man kan få med sig favoriterna. Dock är den inte jättehög så inte optimal för stora vingade dagsländor. Nästan direkt dålig i det avseendet men inte värre än att jag köpte en hög liten ask som komplement. Sjukt smidigt alternativ till flugvästen. Ska jag vara borta över en helg så har jag med ryggan och där i har jag några fler flugaskar så man kan fylla på allt eftersom det går åt.
 14. Jag löste hullinglöst med att göra en dropper loop för upphängaren. Funka inte riktigt lika bra som krokböjen (mer trassel) men bästa alternativet jag kom på. Har någon nåt bättre förslag är jag intresserad av att höra det.
 15. Lägger sista handen vid bindandet ikväll så går iväg med posten imorgon.
×
×
 • Create New...