Hoppa till innehåll

Stenfisken

Members
  • Antal inlägg

    9
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Om Stenfisken

  • Födelsedag 1987-08-08

Information

  • Kön
    Male
  • Bostadsort
    Fagersta

Stenfisken's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

0

Gemenskaps Rykte

  1. Är du i krokarna nu? Kan ta med dig någon dag till Bernshammar eller lite p/t vatten några mil från Fagersta. Korten för runt hundralappen, enda krav är att du tar dig till Fagersta och att vi möts upp där, så kan vi fiska lite Skicka ett pm eller sms på 073 555 96 32 om det är av intresse, är hemma igen f.o.m måndag, Tännäs som gäller över helgen!
  2. du kan ju oxå prova hamptjärn, en bit före ulriksberg eller slogtjärnarna(?) om jag nu fick namnet rätt det brukar vara mindre folk i dom sistnämnda och går väl enbart grov fisk i den första, men vet inte vad korten kostar aldrig fiskat dom vattnen.
  3. jag var dit igår fick tre bågar, största på 3.5 kg, och tappade en på en bit över 2 kg. var allt som allt en bra dag, gick vidare till flugfisketjärnen och drog 2 mindre bågar på runt kilot, men fan vad knott det är så fort man rör sig från vattnet. det vakade rätt okej och vi var nästan ensamma där, antar det är värre på helgerna.
  4. Tjena Niklas! Jag var till sottjärn i fredags mellan 10-17, jag hade kanonfiske fick 3 regnbågar mellan 1,5-2,3kg på ca 3 timmar men sedan kom solen fram runt lunch och hela tjärnen dog totalt. Ingen kläckning och inga vak. Förmodligen pga att vattnet är så pass klart och inte särskilt djupt? Iaf så var det ingen i övrigt som fick fisk heller men vädret var ju inte optimalt för fiske snarare för soldyrkare.. Hade gärna stannat och fiskat kvällen/natten men pga annat så gick det inte denna gång, tror det är mer aktivitet när solen skymmer.. I övrigt är allt mycket välskött fina spångar/bryggor och bra uthugget med gott om utrymme bakåt..
  5. Jo den är betydligt snyggare än svart i mina ögon
  6. Aa så kanske det är men dom hade en över i Smedjebacken och sa att den där gråa nyansen ej finns i butik,det var tre exemplar av den
  7. Bilder finns på min blogg http://myflyrod.wordpress.com Färgen kanske hette light gray men oavsett finns den inte att få tag på i butiker
  8. Idag vart det en tidig 25års present till mig själv! Köpte mig en Danielsson f3w 4seven, skillnaden mot den "vanliga" svarta är att min är i gunsmoke! Riktigt snygg och skönt att slippa knarren, tror jag kommer trivas fantastiskt bra med den, vad har ni för erfarenheter?
×
×
  • Skapa ny...