Jump to content

PatrikJ

Members
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About PatrikJ

 • Rank
  Advanced Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  patrik.jedbribg@bringcitymail.com
 • Telefon
  0707508235

Recent Profile Visitors

1,339 profile views
 1. Jag tycker 2-6 är liten för en 5:a WF. Dry fly ligger fint i storlek annars, om det fungerar utan broms.
 2. PatrikJ

  Bindtråd

  Veevus hade inte så mycket att sätta emot. https://mistpool.com/sv/produkt/3541/semperfli-spyder-thread.html Testade ett par olika, fattade snabbt tycke för Spyder thread, kör med ett hårt vax till, blev super!
 3. PatrikJ

  Bindtråd

  Jag köpte ett gäng olika. Gillar starkt veevus till mina havsöringsflugor!
 4. PatrikJ

  Bindtråd

  Väldigt intressant OSDMIKE. Frågan är om man ska beställa hem en laddning olika, och testa sig fram. Ska binda cirka 150 flugor, så vill inte störa mig på tråden. vet själv hur viktig den är till tubflugorna
 5. PatrikJ

  Bindtråd

  Halloj, Veevus 8 samt 16 till streamers och tubflugor binder jag med. Är jätte nöjd! Nu är frågan: Om jag ska binda torrflugor, hur tänker jag kring bindtråd då? Vad behöver jag?
 6. PatrikJ

  Åre v35

  Tack så jätte mycket! Ser verkligen fram emot att börja binda. Nu ska jag försöka lista ut vilka nackar jag ska titta efter.
 7. PatrikJ

  Åre v35

  Halloj, Det blir 7dagar i Jämtland kring Åre. Jag behöver binda flugor Havsöring längs kusten samt älv är det jag fiskar, så jag har verkligen noll koll! Men jag planerar att binda allt själv, då resan kommer att bli återkommande. Tänker mig att binda i 2-3 olika storlekar/fluga i 4-5 olika färger. Cirka 50-80 flugor. Vad måste jag ha i askarna? Vill fiska både torrt och nymph. Tar jätte gärna tips på material, flugor som är måste, osv. - Nymph / vått - Dagslända - Nattslända - Kläckare Behöver man något annat?
 8. PatrikJ

  Djungeltupp

  Futurefly hade inga kvar! Ringer Wollmars! Tack Bruce, Patrik
 9. PatrikJ

  Djungeltupp

  Enbart själva nacken, ja
 10. PatrikJ

  Djungeltupp

  Om man vill köpa odlad / godkänd djungeltupp inom Sverige, någon som har några tips?
 11. Hej, Uppskattar verkligen svaren! M.Thors, jag tycker att Fyn låter alldeles ypperligt att börja med, som en första resa. Jag kontaktar mer än gärna dig och tar all hjälp jag kan få 🙂. Jag behöver skapa mig en uppfattning om lite vind och olika sträckor, och bygga upp lite olika alternativ beroende på vind/väder. Samt kolla lite boende. Men jag spikar FYN! Jag återkommer under veckan. Uppskattar att ni tar er tid! Bornholm får bli i höst, dit kan man nog lura med familjen också. Patrik
 12. Halloj, Jag är sugen på en havsöringsresa till Danmark nu i Mars. Har aldrig fiskar HÖ i Danmark. Har räknat med 2 st hela fiskedagar, samt 2 transportdagar. Så vart i Danmark spelar ingen roll. Har sneglat lite på Isefjorden och Fyn. Vad säger ni? Har ni några rekommendationer, tips? Kustfiske/flytring efter havsöring.
 13. Har reklamerat 3st. Versitip bodys inTouch, samtliga gav upp efter en vår.
 14. PatrikJ

  Skagit

  Jag har lånat hem en sådan i int, ska testa på lördag. 👍
×
×
 • Create New...