Jump to content

baeckmanj

Members
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

baeckmanj last won the day on December 15 2016

baeckmanj had the most liked content!

Community Reputation

58 Excellent

About baeckmanj

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Hörnefors

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  baeckman_johan@hotmail.com
 • Telefon
  0703310027

Recent Profile Visitors

2,063 profile views
 1. Jag håller med. Just nu verkar dom ha förlängt stängningen av gränsen till den 16maj. Nya besked kommer framöver och så länge inget är beslutat så lever hoppet.
 2. Jag använder aldrig en regnjacka om det inte regnar. Softshell tycker jag är betydligt trevligare. Det klarar en del regn och om det börjar regna riktigt mycket så går jag över till en hederlig galonjacka, som faktiskt håller en torr.
 3. Hej, Känns inte som att det spelar någon roll hur du monterar t-spetsen i och med att dessa inte är taperade. /Johan
 4. Detta funkar bra, appliceras väldigt tunt https://www.willyssportfiske.se/p/flugfiske-64/tillbehor-122/kemikalier/loon-graffitolin-ferrule-wax-holkvax.html?gclid=CjwKCAjw3c_tBRA4EiwAICs8ChBQGRwoHwy7qp881fHdWc0ifqy_CJh1uicuoypcci7MnrlDEqN_4xoCmioQAvD_BwE
 5. Hur man har balanserat upp grejerna samt aktionen i spöt är mer avgörande för om det upplevs ”tröttsamt” eller inte vid användning enligt mig. framförallt vid vanliga längder och klasser på upp till 15 fots spön. När man pratar om så pass långa spön som 17ft så är säkerligen vikten av större betydelse!
 6. Hej, flyfishingmaster har fin kvalite på deras färdiga handtag. Om du vill forma ditt eget handtag så har TJKonsulting fina korkringar. /Johan
 7. Jag påstår inte på något sätt att jag föredrar utrustning som är tillverkad i Asien. Använder uteslutande Danielsson eller gamla hardyrullar. Men jag tänker att det är en vedertagen bild av att produkter som är tillverkade i Asien är av sämre kvalité och det kanske är så, vad vet jag. förstår bara inte varför man inte skulle kunna tillverka lika bra eller bättre utrustning i Asien? på vilket sätt skulle vi vara bättre på att montera ihop ett flugspö t e x
 8. Vad är det som säger att en produkt producerad i England eller Sverige på något sätt är bättre än något som är tillverkat i Asien? kan hålla med om att det känns lite exklusivare men frågan är om det på något sätt kan tänkas vara bättre? ?
 9. Stroft otaperad funkar i alla väder. Varför taperat? Dyrt och onödigt ?
 10. Hej, jag köpte dessa inför den här säsongen och har kört på en hel del nu under våren. http://www.taimen.com/sv/se/product/taimen-shishkid-2018-waders_99932375/105005 Än så länge så har jag inget att klaga på. De känns rejäla, betydligt kraftigare än exempelvis vision och guideline i samma prisklass. De är ganska stora i storleken. /Johan
 11. Jag köpte samma vadare inför fen här säsongen och har väl också ca 20 turer kanske. vadarna känns rejäla och håller tätt. Mina simmskängor har gett upp så tänker beställa ett par från taimen..
 12. 12ft cane #9 och en perfect
 13. Tolkar beskrivningen som att det är 6 lager nertill vilket jag tycker låter lovande
 14. http://www.taimentackle.com/sv/se/product/taimen-shishkid-2018-waders_99932375/105005 Beställde ett par vadare från polen nu för att testa. Ska bli kul att se hur de håller!
×
×
 • Create New...