Jump to content

Wollybugger

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Wollybugger

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Stockholm

Recent Profile Visitors

388 profile views
 1. Hej alla! Att det varit kallt har nog inte någon missat eller att det är meter med is kvar i fjällvärden. Tanken var att jag skulle fiska i Kirunafjällen vecka 24 (mjo jag vet att det är tidigt men det var den veckan som funkade) men det verkar vara sämsta tänka bara förhållanden där. Skulle vilja ha tips på en backupp plan så att det blir något fiske. Utgår från Stockholm och kan tänka mig att köra ett gäng timmar om det inte är möjligt att flyga ut. Önskar fiska harr i strömmade vatten och få bo i tält ostört, gärna i fjällmiljö. Har suttit och googlat men kan fasen inte hitta någo
 2. Det ser inte så ljust ut för oss med andra ord. Någon som har tips om var man kan ta vägen vecka 24 om man inte ska till Kiruna?
 3. Hej! Behöver lite råd ang fjällfiske i början mitten på juni. Tror ni att det kan fungera eller är det för tidigt? Funderar på ex Tjirtjam eller liknande. Tacksam för alla råd och tips! Vänligen W
 4. Wollybugger

  Miami

  Har sett en del stå och kasta utvadade på stränderna annars är det nog fiske från någon pir.
 5. Det blev ett par medium. Bättre att ta dom lite stora antar jag.
 6. Tar jag storlek medium så antar jag att dom blir lite långa, iaf om jag tittar på tabellen. Det lutar åt att beställa ett par i medium.
 7. Har mätt nu och jag verkar vara för bred över bröstet. Antar att jag måste gå upp en storlek för att få det att passa.
 8. Var i kontakt med en handlare som sa att dom var smalare än andra. Vilken storlek tror ni jag ska ha om jag är 172 cm och 74 kg? Hoppas att det är ok att jag lånar din tråd lite.
 9. Stämmer det att det är ganska smala ben på Simms vadare?
×
×
 • Create New...