Jump to content

Midgeflyfishing

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Midgeflyfishing

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sjöbo

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ovrarp@telia.com
 • Telefon
  0733364603

Recent Profile Visitors

864 profile views
 1. Hej! Har du spöt(Thomas Brandt) kvar? Jag köpte ju ett BR 6,1" 3/4# tidigare i år och med det spöt har jag haft trevligt fiske i en mindre å/bäck, senast i tisdags fick jag en regnbåge på ca 1 kg och att få dessa på detta spö är en jäkligt trevlig fiskeupplevelse. Håller på att sälja av en del prylar(rulle, linor, flugaskar mm.) så om jag får en del av detta sålt så är jag lite intresserad av "Brandtspöt" .

   

   

 2. Den lilla svarta rullen med s-vev, är det den du har kvar?

  Intresserad, om jag kan få någon bild till.

   

  Kvh

  Ingemar Jägerstedt

  Halmstad

 3. Har du ett splitcanespö som du kan tänka dig att sälja? Frågar detta med anledning av din kommentar på "Anders Schagerström rullen". Kanske kan vara av intresse i så fall.

  Hälsningar

  Leif

  1. Show previous comments  15 more
  2. Canefreak
  3. Canefreak

   Canefreak

   Hej! Har nyss hämtat spöt, allt helt OK. Blir nog en tur till en liten å/bäck på tisdag så då får det "bekänna färg". Jag har googlat lite och om det stämmer så bör detta spö vara byggt av Bernard Rigal, "Bambou Refendu"/Frankrike .Ha det gott i vårvärmen!

   Vänliga hälsningar

   Leif

  4. Midgeflyfishing

   Midgeflyfishing

   Gött, då fåt jag önska skitfiske och hoppas myggen är snälla mot dig

   Micke

 4. Tack Rodwizard Jag har nu klämt honan i en borrchuck "mycket försiktigt" och operationen lyckades. Jag måste nu pressa ner handelen och det är nu ca 3 mm kvar innan den bottnar = ingen vridning. Tack alla för era tips
 5. Ärligt så har jag förra året sålt alla mina kolfiberspön. För mig finns det ingen återvändo till hypersnabba spön, jag blev till sist stressad av att kasta med mina spön. Nu har jag köpt 4 st splitcane spön för olika ändamål och jag uppskattar flugfisket helt annorlunda nu. Ingen stress enbart avkoppling.
 6. Hej Rodwizard Tack för tipset. Längst ut på honan är det som en fläns, hur kan jag skydda den från att deformeras?
 7. Hej På ett av mina splitcanespö så går nu hanholken i botten och så vrider sig toppen under fiske. Är det någon som har tips om hur detta kan minimeras? Tacksam för svar.
×
×
 • Create New...