Jump to content

Karl-Johan

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Karl-Johan

 1. Köpte faktiskt samma rulle under förra året (4-tum). En mardröm att få hem eftersom säljaren använde Fedex, men ändå värt det. Öronbedövande knarr Tragiskt att det nu tillkommer moms och hanteringsavgift som sedan försvinner in i det svarta hål som kallas staten. Det var dock kul så länge det varade.
 2. Någon som har erfarenheter av Burkheimers tvåhandsspön och kan ge ett omdöme om dem? Det spö jag funderar på är 9135-4.
 3. Karl-Johan

  Winston TH B3

  Hej, Skulle gärna vilja ha lite råd inför eventuellt inköp av Winstons tvåhands. Har förstått att 14' #8 har fått bra recensioner, men tror att den kan vara något för lång för mina vatten. Samtidigt börjar man komma ner i låga linklasser när man går ner i längd. Gillar inte att ha för mycket prylar och vill helst endast ha ett spö. Hemmavatten: Mörrum. Någon gång kan det bli Örekilsälven eller Em. Det tidigaste vårfisket kan i princip uteslutas. Vilket spö ur B3-serien hade ni rekommenderat?
 4. Hej, Skulle behöva lite hjälp. Är ute efter en äldre hardy perfect till ett klass 5-spö. Rimligen är det strl 3 1/8 (contracted) jag ska ha. hur ovanliga är brass-faced i denna storlek och, om man skulle hitta en i bra originalskick, vad betalar man? Angående alu-varianten 1896-1912: vad betalar man för en sådan i bra originalskick?
×
×
 • Create New...