Jump to content

DAP

Members
 • Posts

  302
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DAP last won the day on February 16

DAP had the most liked content!

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  dan.appelfeldt@gmail.com
 • Telefon
  0703-435263

Recent Profile Visitors

1,797 profile views

DAP's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

87

Reputation

 1. Förra helgen var det öppet från typ utanför Sandviken . Sönderbruten is utmed stranden vid Marmorbruket. Vet ej läget idag.
 2. Igen.! Betongrännor funkar inte alltid som man tänkt sig: https://nt.se/nyheter/artikel/ar-fiskarna-viktigare-an-manniskorna/req90mwr
 3. https://www.facebook.com/BBCArchive/videos/508341670137057
 4. Låter inte bra. På östkusten så är det vad jag vet 500m runt mynningarna och skottpengar som gäller..
 5. Finns det sådana områden? Trodde alla var skyddade..
 6. DAP

  Trump!!!??

  'dollarkursen steg med minst 70%...'? Kursen låg kring 8.60 i Januari 2016 och kring 8.90 första Oktober 2020..
 7. En är utvecklad för att sitta kvar. Robust nål och ett riktigt lås En är utvecklad för att inte sitta kvar. Nålen är tillverkad av lödtenn och hör hemma i syskrinet på ett nunnekloster My 5 cents
 8. https://sverigesradio.se/avsnitt/1577600 Urfolkens laddade mark.
 9. DAP

  Ål

  Följdfrågan är ju given i detta forum : har någon fått en rättkrokad ål på på fluga?
 10. https://floatunderwear.se/ Har haft västen vid vinterfiske på kusten den här säsongen. Hjälper ju inte om man slår i skallen, men den är smidig o ligger framför allt inte kvar i garaget. Har inte provbadat..ännu.!
 11. Casco Liquisole har blivit 'Rubberfix' , men Liquiseam verkar ha försvunnit från marknaden? Finns det något annat tunnflytande guck som liknar Liquiseam i konsistens,?
 12. Ett 'mekskydd' från Mekonomen gör jobbet hos mig och har passat bra utan mod's i dom senaste 3-4 bilarna. Biltemas tunna variant var (när jag köpte för några år sedan) inte vattentät och åkte i soporna..!
 13. Lägg sedan till alla gamla roliga gängstigningar per tum så blir det ännu roligare. Ägde en choppad 50-tals Triumph för många år sedan, där jag vill minnas att jag räknade in 4 olika gängsystem i tum + mm på nyare japanprylar.
 14. Fiskade årets 3:e bompass i Söndags. Träffade på "massor" av folk i skogen och fiskare på ställen där jag aldrig sett en käft tidigare. Antar att det är en försmak på hur det kommer att se ut i stadsnära natur och vid fiskevatten framöver..
 15. Vi försöker inte pratar Skånska, vi har egna lokala talfel..!
×
×
 • Create New...