Jump to content

DAP

Members
 • Content Count

  278
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 Excellent

About DAP

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  dan.appelfeldt@gmail.com
 • Telefon
  0703-435263

Recent Profile Visitors

1,301 profile views
 1. FYI. Det finns fler varianter. Den äldre Reelmastern är vevknoppen av "trä" eller iaf träimitation. Vet ej om spolarna är utbytbara mellan gamla o nya sorten.
 2. DAP

  Teknik och knut

  Quick snappers är svaret på frågan om beteslås Ex :https://www.flugor.se/tafsar-backing/tafsringar-och-quick-snapper
 3. Prylporr.! Känner nästan att jag måste köpa ett sådant kit, fast jag inte ens binder själv..
 4. 3316

  Tack för tipset!

 5. Köpte Shishkid+Kängor vid något slags paket rea för snart två år sedan. Har inget att klaga på efter kanske 50-60 turer i sött/bräck. Normalstora skulle jag säga. Dom fanns i "long" modell vilket fällde avgörandet för mig..
 6. My 5 cents FLUGSPECIALISTEN.SE : Blixtsnabba, bra service, billiga flugor med ok kvalitet, fraktfritt FLUGOR.SE : Blixtsnabba, bra service, lite dyrare flugor med lite bättre kvalitet, frakt om du handlar småskvättar /D
 7. DAP

  Bråviken

  Var ute och jävlades med blåsten i går. Samma skrala resultat som vanligt. Isen ligger bara kvar i Norrviken och i viken utanför Fredgagården, så det är bara att köra på.!
 8. DAP

  Vadare

  Paket med byxor/kängor från 1740:- https://www.taimen.com/sv/se/product_set/taimen-stx-waders-set/53
 9. DAP

  Fake line?

  Funderar ofta på varför vår acceptans är så hög för priset på linor. Vad är det som gör att man betalar 700 spänn för ett snöre..av plast? Jag vet inte ett dyft om tillverkningsprocessen för linor... men även dyra spön och rullar känns ju relativt svinbilliga?
 10. DAP

  Bråviken

  Tips : Facebook - Havsöringsväktarna Östergötland.
 11. Köper Patagonia slingen. Hör av dig med Swish etc,

 12. DAP

  Bråviken

  Dags igen! http://www.nt.se/nyheter/norrkoping/hamnen-ska-fa-en-ny-kaj-om5413764.aspx
 13. Sök på Nite Ize Gear Tie. Finns på Bauhaus, Addnature mfl
 14. Köpte ett kit med byxor/kängor i höstas (tror dom hette Shishkid + Tamur ).Kvalitet för mig är 'kundnytta v.s pris så: Ca 20 turer i bräck/sötvatten och jag har bara gott att säga om prylarna så långt. Kängorna fick man nästan på köpet vid köp av byxor.. Dom passar mig med lite bredare fötter (+en extra storlek för vintervadning). Kängorna känns o ser gedigna ut (har dock inte avverkat så många kängor så jag har inte någon stor referens). Byxorna är kraftigare material och bättre tejpade, än dom senaste 3 paren jag avverkat i samma prisklass...i alla fall läcker dom inte!
×
×
 • Create New...