Jump to content

DAP

Members
 • Content Count

  293
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 Excellent

About DAP

 • Rank
  Advanced Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  dan.appelfeldt@gmail.com
 • Telefon
  0703-435263

Recent Profile Visitors

1,506 profile views
 1. DAP

  Ål

  Följdfrågan är ju given i detta forum : har någon fått en rättkrokad ål på på fluga?
 2. https://floatunderwear.se/ Har haft västen vid vinterfiske på kusten den här säsongen. Hjälper ju inte om man slår i skallen, men den är smidig o ligger framför allt inte kvar i garaget. Har inte provbadat..ännu.!
 3. Casco Liquisole har blivit 'Rubberfix' , men Liquiseam verkar ha försvunnit från marknaden? Finns det något annat tunnflytande guck som liknar Liquiseam i konsistens,?
 4. Ett 'mekskydd' från Mekonomen gör jobbet hos mig och har passat bra utan mod's i dom senaste 3-4 bilarna. Biltemas tunna variant var (när jag köpte för några år sedan) inte vattentät och åkte i soporna..!
 5. Lägg sedan till alla gamla roliga gängstigningar per tum så blir det ännu roligare. Ägde en choppad 50-tals Triumph för många år sedan, där jag vill minnas att jag räknade in 4 olika gängsystem i tum + mm på nyare japanprylar.
 6. DAP

  Bråviken

  Fiskade årets 3:e bompass i Söndags. Träffade på "massor" av folk i skogen och fiskare på ställen där jag aldrig sett en käft tidigare. Antar att det är en försmak på hur det kommer att se ut i stadsnära natur och vid fiskevatten framöver..
 7. DAP

  Roliga misstag

  Vi försöker inte pratar Skånska, vi har egna lokala talfel..!
 8. DAP

  Roliga misstag

  Fyfan vad elaka alla är mot oss Ööchuöötar.! Så fort det står 'byfåne' i rollistan så castar men någon från länet...
 9. Är projekt i denna skala alltid seriösa? Nej, dom slutar tyvärr ibland med att kommuner och blåögda investerare sitter och räknar pengarna dom inte har kvar. Ett exempel som känns liknande detta, en vision om ett 17 våningars växthus för stadsodling .https://www.affarsliv.com/nyheter/linkoping/stora-skulder-sankte-plantagon-om5952583.aspx. Konkurs med 18 764044 kr i skulder och 40000kr i tillgångar.
 10. https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7408376
 11. DAP

  Naturrutan

  Pulsen sjunker rejält när man kollar på Naturrutan från -75.
 12. DAP

  Teknik och knut

  Quick snappers är svaret på frågan om beteslås Ex :https://www.flugor.se/tafsar-backing/tafsringar-och-quick-snapper
 13. Prylporr.! Känner nästan att jag måste köpa ett sådant kit, fast jag inte ens binder själv..
 14. 3316

  Tack för tipset!

 15. Köpte Shishkid+Kängor vid något slags paket rea för snart två år sedan. Har inget att klaga på efter kanske 50-60 turer i sött/bräck. Normalstora skulle jag säga. Dom fanns i "long" modell vilket fällde avgörandet för mig..
×
×
 • Create New...