Jump to content

Nilsson

Edgemember+
 • Posts

  339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Nilsson last won the day on August 17

Nilsson had the most liked content!

2 Followers

About Nilsson

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sundsvall

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  1@a.com
 • Telefon
  0700000000

Recent Profile Visitors

3,797 profile views

Nilsson's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

131

Reputation

 1. Haha ja är man lika hård som du funkar det säkert bra 😄
 2. Får tyvärr inte plats.
 3. Ja det är ju hål på sidorna men känns inte som att det är hål rätt igenom. Hade samma tanke som dig - typ testa tejpa igen hålen från insidan, men känns inte som att det är där sanden tar sig in.
 4. Fiskar en del vatten där det är sandbotten. Har ett par Simms Vapor och får in så sjukt mkt sand i skorna, måste tömma skorna på sand under fiskepassen. Har kört med extra gravel guards (Vision) men det kommer ändå in massa sand. Misstänker att det beror på att skorna är lite lägre än normala vadarskor. Någon som har tips på lösning utöver att köpa nya skor?
 5. Tack för svar! Okej, ja är medveten om att en #8 från Loop inte behöver väga samma som en #8 från ex Guidline. Tänkte mer ifall de anger att klumpen väger 28 g och är 6,6 m lång så kan det ex diffa +/- 1,5 g och kanske +/- 1,5 dm. Är diffen större än så går inte linan ut till försäljning. Men då ska det alltså inte finnas några diffar mot de angivna längderna och vikterna. Ska väga och mäta mina klumpar framöver och se ifall det stämmer.
 6. Tänkte mäta och väga mina tvåhands-klumpar för att se ifall de stämmer mot tillverkarnas angivelser. Hur väger och mäter man en tvåhands-klump? Antar att man väger och mäter hela klumpen? Man väger och mäter väl inte bara x antal meter av den? Även lite nyfiken att höra hur stora differenser det brukar kunna vara mot vad som är angett av tillverkarna (kan tänka mig att olika tillverkare släpper igenom olika stora differenser).
 7. Håller med, grym lina. Jag har kört den som heter long. https://se.looptackle.com/product/opti-flex-long/
 8. Kikade på den tidigare, ska nog åka ut och kolla på den i Birsta.
 9. Funderade på necessärer själv också. Den från Bauer såg schysst ut!
 10. Är på jakt efter någon smart förvaringslösning för mina tvåhands-grejer när jag är ute och fiskar. Har redan en hip pack men vill ha en lösning där jag kan samla alla grejerna och ha i ryggsäcken under dagsturer. Vill ha någon form av mindre väska likt nedan: https://fishline.se/simms-gts-padded-cube-medium/ https://www.fjallraven.com/se/sv-se/vaskor-utrustning/accessoarer/planbocker-sma-vaskor/gear-bag-large Volym ca 5 liter och ska finnas minst ett stort fack samt några lite mindre fack. Någon som har tips på någon variant som inte kostar 4-500 kr?
 11. Önskar köpa ett Loop Evotec Cast 690 Fast i bra skick.
 12. Har du testat Loop SX innan? Hur är ZX i jämförelse?
 13. Nilsson

  Krokbryne

  Jaha det är så pass litet, känns ju smidigt. Googlade runt lite, verkar ju även vara många som gillar Tiemco-brynet.
 14. Nilsson

  Krokbryne

  Okej, hur stort är det?
×
×
 • Create New...