Jump to content

Nilsson

Edgemember+
 • Content Count

  279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Nilsson last won the day on June 26 2018

Nilsson had the most liked content!

Community Reputation

121 Excellent

3 Followers

About Nilsson

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Härnösand

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  1@a.com
 • Telefon
  0700000000

Recent Profile Visitors

2,408 profile views
 1. https://www.willyssportfiske.se/p/flugfiske-64/tillbehor-122/ovrigt-125/vision-strike-right-nappindikator-standard.html?gclid=EAIaIQobChMI9MrijeOa4wIVhMCyCh2oUAEGEAQYAiABEgKqZvD_BwE Kör extremt sällan med indikator men dom gånger jag gjort det har jag kört på dessa. Funkat bra.
 2. Själv kör jag ett lättare tvåhands till det fisket - Loop Opti NXT 7124. Så jäkla nöjd, passar perfekt till fisket efter storöring! Känns väldigt bekvämt med ett mindre tvåhands alt. switch när man går och nöter streamer hela dagarna, mycket mindre ansträngande än att gå med ett enhands i mitt tycke.
 3. Haha där lärde jag mig något - har gjort precis som din kompis!
 4. Jag gillar den klassiska E12:an - haft grymt fiske med den. Hjorthårspuppa är en annan favorit som levererat vid många tillfällen. Håller den betydligt högre än superpuppan.
 5. Nilsson

  Vadarskor

  Tycker G3 är riktigt bra - grymt nöjd med mina! Du får köpa ett gymkort
 6. Det är ju något speciellt med öring ändå - så skulle säga en öring på 5 + Sen skulle man så klart inte tacka nej till en lax på 10 + eller harr på 2 +
 7. Kör själv med de översta - fungerar kanon!
 8. Haha jag jobbar tungt! Va ut när jag filmade sen har det inte blivit något mer
 9. Förstår vad du menar. Allt detta övar jag ju dock på när jag väl är ute och fiskar. Denna träning blir som ett komplement.
 10. Va ute en snabb sväng efter jobbet. Klippet nedan är väldigt kort, skjuter inte mycket lina så gjorde få luftkast. Var första gången jag kastade enhands på väldigt länge, men får direkt problem med musarm/ hela underarmen domnar när jag kastar. Var nog max ute i 20 min och kastade och har nu riktigt ont. Har problem med musarm rent generellt - känner av det när jag sitter vid dator/mobil också. Ställer till det mycket i kastningen då det blir svårt att få någon riktig känsla. Nåt tips när man får ont i underarmen vid kastning? Greppa lösare eller greppa spöt annorlunda? Övrig feedback på själva kastet? Har problem med dubbeldraget så känns som att jag inte får upp nån riktigt bra linhastighet.
 11. Ska försöka ta mig ut ikväll efter jobbet.
 12. Överhandskast med enhands känns ju dock som att man kan träna bra på gräsmattan. Dock när det kommer till spey och tvåhands känns ju vatten som ett måste.
×
×
 • Create New...