Jump to content
Edgeforum

Nilsson

Edgemember+
 • Content Count

  289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Nilsson last won the day on June 26 2018

Nilsson had the most liked content!

Community Reputation

123 Excellent

2 Followers

About Nilsson

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sundsvall

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  1@a.com
 • Telefon
  0700000000

Recent Profile Visitors

2,741 profile views
 1. Haha i det här fallet har det inget med Instagram att göra! Är inte ute efter ett par slim fit, men Vision-vadarna jag testade nu var som sagt väldigt vida ovanför midjan och jag är ganska smal. Åter till min fråga - Vad har folk på forumet för erfarenhet av Guidelines nya vadare?
 2. Beställde ett par Vision Lift (höj- och sänkbara), men tyckte det va bedrövlig passform. Dom satt jättebra upp till midjan men sen va dom extremt vida, gick ut som ett V. Skickade tillbaka dom. Är 178 cm och väger 72 kg, så skulle kanske behöva jobba på ölkaggen... Slutade med att jag beställde ett par Guideline Laxa 2.0. Alltid varit skeptisk till Guidelines vadare då man hört att det varit mkt problem tidigare, ringde dock runt och surrade med flera butiker och de menade att de ryckt upp sig rejält. Guideline ska tydligen dessutom ha lite mer slimmade vadare kontra ex Vision.
 3. https://www.willyssportfiske.se/p/flugfiske-64/tillbehor-122/ovrigt-125/vision-strike-right-nappindikator-standard.html?gclid=EAIaIQobChMI9MrijeOa4wIVhMCyCh2oUAEGEAQYAiABEgKqZvD_BwE Kör extremt sällan med indikator men dom gånger jag gjort det har jag kört på dessa. Funkat bra.
 4. Själv kör jag ett lättare tvåhands till det fisket - Loop Opti NXT 7124. Så jäkla nöjd, passar perfekt till fisket efter storöring! Känns väldigt bekvämt med ett mindre tvåhands alt. switch när man går och nöter streamer hela dagarna, mycket mindre ansträngande än att gå med ett enhands i mitt tycke.
 5. Haha där lärde jag mig något - har gjort precis som din kompis!
 6. Jag gillar den klassiska E12:an - haft grymt fiske med den. Hjorthårspuppa är en annan favorit som levererat vid många tillfällen. Håller den betydligt högre än superpuppan.
 7. Tycker G3 är riktigt bra - grymt nöjd med mina! Du får köpa ett gymkort
 8. Det är ju något speciellt med öring ändå - så skulle säga en öring på 5 + Sen skulle man så klart inte tacka nej till en lax på 10 + eller harr på 2 +
 9. Okej då ska jag testa ovanstående Vill inte köra med en flätad ögla.
 10. Har en Cortland 444 SL Classic runningline som jag är riktigt nöjd med. Nu har dock öglan börjat gå sönder. Linan är riktigt fin i övrigt så känns onödigt att slänga den. Hur fixar jag en ny ögla på denna lina på bästa sätt? Kör på nedanstående variant?
 11. Nilsson

  Switch spö?

  Tycker ett spö runt 12' och #7 är perfekt för detta fiske.
×
×
 • Create New...