Jump to content

Nilsson

Edgemember+
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Nilsson last won the day on June 26 2018

Nilsson had the most liked content!

Community Reputation

122 Excellent

3 Followers

About Nilsson

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sundsvall

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  1@a.com
 • Telefon
  0700000000

Recent Profile Visitors

2,658 profile views
 1. Önskar köpa en svart Loop Evotec G4 LW 7/9 extraspole.
 2. Guideline Laxa Vadarbyxa 2.0. Storlek: Medium. Säljes för 1 900 kr inkl. spårbar frakt. Köpte vadarna i april hos Fishline då mina gamla började läka. Lyckades dock reklamera mina gamla vadare, så dessa blir bara liggandes. Vadarna är endast använda vid 3 tillfällen så de är i mycket bra skick. Skickar med kvittot, så det finns alltså garanti på vadarna.
 3. Haha i det här fallet har det inget med Instagram att göra! Är inte ute efter ett par slim fit, men Vision-vadarna jag testade nu var som sagt väldigt vida ovanför midjan och jag är ganska smal. Åter till min fråga - Vad har folk på forumet för erfarenhet av Guidelines nya vadare?
 4. Beställde ett par Vision Lift (höj- och sänkbara), men tyckte det va bedrövlig passform. Dom satt jättebra upp till midjan men sen va dom extremt vida, gick ut som ett V. Skickade tillbaka dom. Är 178 cm och väger 72 kg, så skulle kanske behöva jobba på ölkaggen... Slutade med att jag beställde ett par Guideline Laxa 2.0. Alltid varit skeptisk till Guidelines vadare då man hört att det varit mkt problem tidigare, ringde dock runt och surrade med flera butiker och de menade att de ryckt upp sig rejält. Guideline ska tydligen dessutom ha lite mer slimmade vadare kontra ex Vision. Vad har folk på forumet för erfarenhet av Guidelines nya vadare?
 5. https://www.willyssportfiske.se/p/flugfiske-64/tillbehor-122/ovrigt-125/vision-strike-right-nappindikator-standard.html?gclid=EAIaIQobChMI9MrijeOa4wIVhMCyCh2oUAEGEAQYAiABEgKqZvD_BwE Kör extremt sällan med indikator men dom gånger jag gjort det har jag kört på dessa. Funkat bra.
 6. Själv kör jag ett lättare tvåhands till det fisket - Loop Opti NXT 7124. Så jäkla nöjd, passar perfekt till fisket efter storöring! Känns väldigt bekvämt med ett mindre tvåhands alt. switch när man går och nöter streamer hela dagarna, mycket mindre ansträngande än att gå med ett enhands i mitt tycke.
 7. Haha där lärde jag mig något - har gjort precis som din kompis!
 8. Jag gillar den klassiska E12:an - haft grymt fiske med den. Hjorthårspuppa är en annan favorit som levererat vid många tillfällen. Håller den betydligt högre än superpuppan.
 9. Nilsson

  Vadarskor

  Tycker G3 är riktigt bra - grymt nöjd med mina! Du får köpa ett gymkort
 10. Det är ju något speciellt med öring ändå - så skulle säga en öring på 5 + Sen skulle man så klart inte tacka nej till en lax på 10 + eller harr på 2 +
 11. Okej då ska jag testa ovanstående Vill inte köra med en flätad ögla.
×
×
 • Create New...