Jump to content

Jonas!

Members
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Jonas!

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 1. Ingen som har några tips?
 2. Hej på er, Har ni några favoritplatser i Europa för torrflugefiske efter öring/harr i februari? //Jonas
 3. Säsongen är slut och nu kan man njuta av skådespelet i bäckarna. Vart förbi billdalsbäcken och den laxtrappan där ett antal gånger och nu sist var det riktigt bra tryck och mkt fin fisk som var på väg ut! Rek en tur! Skippar ostkusten och ser istället fram emot råån och premiären 1 jan där nere!
 4. Grattis till en magisk firre!! Måste ut o fiska imon:-)
 5. Ni uttrycker er kanske bara inte lika optimistiskt:-)
 6. Säkert olika referensramar:-) Men sist fick jag tre öringar och hade bom på två bra. Dessförinnan har jag för mig att jag fick 5-6 st. Snitt på 4 st öringar i strömmande vatten 20 min från Gbg vidhåller jag ändå är i överkant (spec. för mig:-)).
 7. Hej!! Säveån är helt grym! Fiska från reningsverket och ner till Antons bänk, skrivit om det o lagt upp karta på www.flugspon.se om du scrollar ned till maj. Mkt fisk men medianstorleken är väldigt liten, men vacker fisk! I övrigt är övre delarna av Mölndalsån rätt vassa!
 8. Tack! Hittar ej skämningsforsån på kartan, var ska jag leta:-) Uteslutet att vada?
 9. Hej!! Aldrig fiskat i rödån men nu blir man ju sugen på lite harrfiske så nära gbg. Har ni tips på bra ställe o hur man kör dit? Tacksam för input!
 10. Hej, Tack för tipset!! Som det verkar så är det fiske i dammarna isf alt. i hamnen, oklart om det 'är värt det...Man kanske ska ta semester från fisket också:-)
 11. Hej!! Ska ner till gran canaria, maspalomas, om 2v och kunde på Google maps se att det finns rätt mkt åar/bäckar i det området. Har ngn erfarenhet av fiske här? Några tips kring detta lr er input om ni tror det är värt att packa ner flugspöt? Vet att man alltid kan fiska i havet, men betydligt mer sugen på strömmande vatten... Tack och ha en härlig söndag
 12. Har listat ett gäng p&t vatten på www.flugspon.se för dem som vill ha tips på vatten. Två bra vatten är norrbyströmmen och sunnedamm, som både har strömsträckor. Också hört otroligt mkt gott om lungsjöån.
 13. Tjena! Antar att du redan fiskar i säveån? Fint bestånd av öring. Mot Härryda till så ska rya hed vara en bra plats. Vad har du själv för smultronställen för öring? Kanske kan utbyta tips /Jonas
 14. Tjena! Ska till sälen över nyår för skidåkning. Vet ngn om det går att fiska där uppe nu? Tacksam för tips kring platser som kan funka!
×
×
 • Create New...