Jump to content

Rolle

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rolle

 • Rank
  Newbie

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Malmö
 1. Just det, glömde fråga gällande klassningen på linan... Är det bäst att köra samma klass på linan som på spöet? Kommer användas tillsammans med ett CTS Affinity MX #6 ifall någon undrar.
 2. Smaken är som baken...helt rätt! Har också funderat om man inte kan "tämja" linan genom att använda en anpassad tafs, måste testas! Just det du skriver om kort klump till bökigare/trånga kastförhållanden är en av anledningarna till varför jag behöver en sån här lina. Det ovanstående och inte minst blåsväder! Sant! Fast mindre vindkänslighet och bra egenskaper för underhandskast har större prio för mig än kast på längre distans. Åtminstone är det så i dagsläget... Har aldrig testat LOOP's Multi tafsar, hur skiljer dem sig från andra tillverkares? Finns dem fortfarand
 3. Fick möjlighet under veckan att testa en LOOP Opti Stream WF6 flytlina på mitt CTS Affinity MX #6 spö...wow! Kastegenskaperna var SÅ bra att jag undrar nu om den inte går att använda i stilla vatten också med bra resultat? Eller är den för aggressiv/tung för lugnare vatten och skygga fiskar? Går det bra att fiska även små nymfer/torrflugor/streamers etc med denna linan eller är det större/tyngre flugor som gäller? Ser fram emot att få höra om era erfarenheter, tack på förhand! /Rolle
 4. Tack för dem snabba svaren! Låter positivt isf då den gamla verkade vara väldigt populär från vad jag kan utläsa på nätet. Hur upplever ni kvalitén på coatingen till dags datum, förändrats mycket sen köp eller kastar den lika bra som ny? Linan är inte speciellt billig men kanske kastegenskaperna och kvalitén överväger priset i detta fallet?
 5. Hej! Är själv nyfiken på Opti Stream linan men kunde inte hitta någon uppföljning till denna tråden... Någon som testat den nya versionen av linan? Staffan?
×
×
 • Create New...