Jump to content

HenkeNil

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HenkeNil

 • Rank
  Member

Information

 • Bostadsort
  Övik

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  nilsson.h@gmail.com
 • Telefon
  0706420798

Recent Profile Visitors

398 profile views
 1. Ne självklart är det inte alltid så. Min bror har precis som dig en sådan och jag tycker att den ser fin ut. Anledningen till att jag frågar är att jag hitta några billigare och begagnade så jag funderar på och ville därför ha lite generella åsikter, framförallt kring Visions flytringar.
 2. Ja det är ju så jag tänker också men blir också fundersam när jag ser att de dyrare ringarna "bara" verkar ha 1 på varje sida :).
 3. Tack för din input. Med 1 luftkammare menar du då per sida eller totalt? Jag tycker mig nämligen se bara en ventil per sida på tex fish cats som verkar vara "det bästa/valet för många om det inte finns en budget" om man läser lite. Har svårt att förhålla bestämma mig i denna fråga och det beror nog mest på okunskap (som jag bla försöker få här :)).
 4. Tråkigt med solen, har läst det på fler ställen att det gäller att vara försiktig med det där. Hoppas på fler bidrag till tråden med flytringsfiske kanske inte är the thing längre :). Där jag bor är det tyvärr få vatten som erbjuder det :(.
 5. Tack för era svar. Någon som har något att säga om antalet flytkammare och vad jag skrev om det i mitt tidigare inlägg?
 6. Hej! Tänkte rådfråga om inköp av flytring. Har ingen hög budget så de dyrare flytringarna går bort och kommer också att titta på begagnatmarknaden först och främst. Det jag undrar över är om någon har någon erfarenhet av Vision Keeper (om Pool 12 och GL drifter finns det betydligt mer info att hämta)? Vad jag kan läsa mig till har denna "bara" en luftkammare / sida samt rygg- och sittdyna (4 totalt). Detta kontra 6 luftkammare som Pool 12 och GL Drifter verkar ha? Överlag undrar jag vad folk har att säga om antalet luftkammare? På vissa dyrare märken kan jag bara se 1 ventil /
 7. Hej alla medlemmar! Tänkte fråga om det är några/någon som kan tipsa om hyffsade vatten kring Örnsköldsvik så att man kan stilla törsten mellan turerna till bättre ställen. Strömmande vatten som jag hittils prövat är Moälven vid Moliden, Gideälven (under bron strax söder om Husum), Nätrån och Husån. Var länge sedan jag var vid Utterån, har någon prövat där på sista tiden? Sedan har jag prövat en del i Mjösjöarna men där tycker jag att det blivit sämre med åren. Har också fiskat vid Ödstjärn men aldrig fått något särskilt. Finns fler tjärnar men kom inte ihåg alla nu. Vill
 8. Hej och tack för att du tar dig tid! Själv är jag nog inte så brydd om just storleken... Jag tycker det är trevligast att få komma ut och uppleva fin natur. Det är så klart trevligt att få fisk men de behöver nödvändigtvis inte vara av den större sorten, det brukar kännas rätt bra på flugspö ändå! Däremot åker jag nog i ett sällskap som tycker det är roligt att fånga lite större fisk! Så om vi möts halvvägs? Gärna god tillgång på halvstor fisk haha.
 9. Tack för ditt svar Så om man vill ha fisk på fluga så är Hedtjärn bland det bättre man kan åka till, även om det är inplanterad fisk (och därför inte riktigt lika roligt)?
 10. Hej! Tänker kidnappa tråden och höra vad folk har funderingar om Sävarån? Funderar på att fiska där i helgen nämligen... Är det lättare att få fisk i Hedtjärn (som verkar vara rekommenderad i tråden)?.
 11. Har du möjlighet att skicka PM till mig också vart du tog den där fina firren? På vad tog den?
×
×
 • Create New...