Jump to content

rifle

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About rifle

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Hemligt

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  rifleconovon@gmail.com
 • Telefon
  112

Recent Profile Visitors

1,132 profile views
 1. rifle

  En undran.

  Vem är du? Känner jag dig?
 2. rifle

  En undran.

  Nu kommer man inte ens in där. Du la ner allt för att inte riskera att få en ny medlem
 3. Den bästa elen är den elen vi inte använder. Man kan rannsaka sig själv och minska sin egna förbrukning ganska lätt.
 4. rifle

  Djungeltupp

  Plast vs naturmaterial? Jag väljer naturmaterial före plast om jag kan. Sen om tex färgat naturmaterial är sämre än plast kan jag ej svara på.
 5. Är det inte lite läskigt med ett spraydeck? Har ej provat med får den känslan av att bara se ett.
 6. Pressa tillbaka den med hjälp av tvingar fungerar utmärkt.
 7. Stå och gnugga på samma ställe i 30 minuter Du fiskar inte lax va?
 8. Det enda som tyvärr fungerar är att förbjuda onödiga förpackningar eller om produkten skulle bli billigare, då skulle de flesta konsumenter välja det alternativet före det lite dyrare. En av de största trådarna på Edge är REA-tråden, det säger ganska mycket om miljömedvetenheten kontra pris.
 9. Glöm inte myggnät då 🤤
 10. rifle

  Hur länge?

  Finns det nåt älvsystem där det aldrig gjorts utsättningar?
 11. Märk ut längden på spöt med 5cm mellanrum.
 12. Måste tipsa igen för en väldigt enkelt och hållbar och som dessutom blir väldigt smäcker. Vik tillbaka linan så de blir en ögla och gör en 10-varvs nålknut och dra åt, lite lim på det så den inte flyttar sig så lätt. Den kan glida lite om man måste dra lös ett bottennapp men den går inte av. Absolut den smidigaste lösningen anser jag pga att den är superstark, den är rak och den blir jätteliten och lätt att göra. Jag gör den på mina skjutlinor typ Guidelines Compline 50lbs.
 13. Skippa att vända vaderna, eller åtminstone sockarna ut och in. Det sliter nog mer på alla sömmar än det ger i torka.
 14. Angående sjunkhastigheten så använder SA och GL olika enheter därav de olika hastigheterna. SA använder inch/s och GL använder s/m. Exempel. GL S4 sjunker 8 s/m = 4,9 inch/s då krävs en SA S5 som sjunker 5inch/s för sjunka likvärdigt.
 15. Jag vill kunna se allt innehåll då jag går in på nytt innehåll, men hur mycket jag än försöker ändra till att den ska visa allt nytt även det som jag läst så får jag inte till det. Jag gör antagligen fel men hur ska jag göra så att jag alltid ser allt nytt innehåll inkl det som jag redan har läst och så att den inställningen sparas?
×
×
 • Create New...