Jump to content

rifle

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About rifle

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Hemligt

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  rifleconovon@gmail.com
 • Telefon
  112

Recent Profile Visitors

1,385 profile views
 1. När jag fiskar hemhands går jag aldrig under en dimension som inte håller för att sätta flugan i en buske eller ett träd eller andra saker inom kastområdet Jag vill inte bli av med flugan/flugorna då missar jag hellre nån fisk. Om jag minns rätt så var det vid 0,18 gränsen gick för mig, under det så gick tafsen av och flugan var borta.
 2. Lite som att välja tex fishline...
 3. Industrin i Malmfälten gör kostsamma förändringar så nog kan man anta att det de har en rejäl press på sig.
 4. Om du tittar på bifogad bild där linorna är GL-linor och deras sjunkhastighet som är från deras hemsida, de mäter i s/m. I nästa kolumn till höger är GL s/m översatt till inch/sec som Rio och de flesta använder. Tex en GL 2/4/6a sjunker spetsen som är 6a i 5,5 s/m och i inch/sec blir det 7,2m/s, dvs en GL 6-spets sjunker som en Rio 7 ungefär. Kortfattad så skiljer det ca 1 sjunkgrad imellan de två märkena.
 5. Jag som missuppfattade frågeställningen ser jag nu när jag läser den igen.
 6. Edit: jag som missuppfattat frågan.
 7. Edit: Jag som läste fel i första posten.
 8. Det har väl aldrig hindrat en från att bära med sig en drös med linor och flugaskar?
 9. Vet man vad personen gillar så säger det mycket om spöt och åsikten. Tex så skulle jag få ut mer av ditt omdöme än nån jag inte vet vem det är eller vilka preferenser hen har. Så åk nu ner kasta loss.
 10. Du har ju gnällt nå så förbannat över att du aldrig får provkasta fast du är bättre än alla på att fiska. Så åk nu och provkasta och lär ut hur man gör 😁
 11. Skillnaden mellan RIO och tex GL är att de mäter sjunkhastigheten med olika enheter därför stämmer siffrorna inte mot varandra och blir inte jämförbara rakt av. Men med lite omräkning så enkelt beskrivet är en GL 2 som en Rio 3, och en GL 4 som en RIO 5.
 12. Till skillnad mot alla skribenter på Edge...
 13. Var Henka med där också?
×
×
 • Create New...