Jump to content

jocke_möller_88

Members
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jocke_möller_88 last won the day on December 23 2019

jocke_möller_88 had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About jocke_möller_88

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  sundsvall
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  joakim_moller1@hotmail.com
 • Telefon
  076

Recent Profile Visitors

2,354 profile views
 1. Jag sorterar flugorna i askar /storlekar , så jag har 1 ask för öring , lax och sen en blandad ask med flugor.
 2. Spöt jag använder att fiska öring med är ppcustom 12ft s-glass #8 . Ett favorit spö efter öring , lätt och trevligt spö att gå med . Men roligaste spö att drilla öring på . Linan som sitter på är Rio versitip short klump och hardys 12ft tipar .
 3. Jag använder versitip short #8 klumpar med Hardy 12ft tipar . Och använder Spöt till fiske för öring . Klingan pressenterar jätte bra och ett jätte trevligt spö att drilla öring på . Du kan inte få så roligare fiske efter öring . Har då testat Echo glass switch 11fot och vision salmon glass. Och måste säga att ppcustom 12ft s-glass är mycket trevligare och skönare att gå med.
 4. Själv så fiskar jag med PPcustom S-glass 12ft #8.
 5. Har mina linor uppsorterad från Airflo fist till RIO Scandi Body. Fist 450gr - fist 570fr Rio gamechanger 550 - 570gr Rio scandi body flyt , intermediet/s3 , s4,s6.
 6. Jag måste säga att det va en bra och trevlig resa till sjørdalselva och flora camping . Va ditt i början av augusti 2018 igen. Då det vart en 2 sväng , då vattnet hade ökat till 200kubik. Lyckades landa en laxhane på 15kg och en på 7kg Och tyvärr så tappade jag några stycken också. Vart tyvärr ingen resa till sjørdalselva 2019 , då det var mycket på jobbet och kollegor på semester. Försöker att planera en resa till sjørdalselva och flora camping i år . Måste säga att , sjørdalselva och flora camping ligger gott och varmt i mitt hjärta . Underbara sträckor och poler.
 7. En liten samling av thunder and lightning varianter och nån muddler. Har bundit lite annat också .
 8. Airflo fist skagit linan sitter på mitt spö året runt nästan . Måste säga att jag tycker linan är suverän och trevliga att fiska med. Lin uppsetning .3st Airflo fist skagit 540 gr 2st Guideline 18ft s4/s6 , guideline 18ft s3/s5. Airflo fist 450gr med Hardy 12ft tipar.
 9. Rullar jag fiskar med är speyco, Einarsson , control. Och är jätte nöjd med dom . Inge problem eller krångel med rullarna .
 10. SPEYCO 4" SYMMETRY SPEY PLATE WIND SPEYCO 4" SYMMETRY SPEY Black Danielsson control 7-12 Einarsson plus 9
 11. GlasfiberRetro men detta är moderna versioner av glasfiber som har mycket lägrre vikt, mer kraft men fortsatt härligt djupa. ppcustom s-glass 12ft Roligaste Spöt att fiska havsöring med .
 12. palm Custom action 15ft 10/11 Lite djupare aktion som ger spöt massor av liv. Det klarar allt från tunga klumpar, inkl Skagit-linor, till hela speylinor. Spöt kastar lika bra med kort som med bredd handfattning. Det finns verkligen massor av “feeling” i denna mycket förlåtande 15-fotare. Palm Ca 13ft 8/9 Det här är utan tvekan en framtida klassiker!!! Framtagen både för sommarfiske med flyt- och intermediatelinor som kräver långa kast och för höstens havsöringsfiske med vinklade kast i trånga lägen med sjunk- eller sinktiplinor. måste säga att denna serie är fantastisk och suveräna spön att fiska med.
 13. Ett trevligt spö , med mycket kraft och bra aktion .
 14. Hej . Själv så fiskar jag med Airflo fist 540gr klumpar och det är det ända linan som sitter på mina rullar stort sett hela säsongen . Tipar så kör jag GUIDELINE 18ft s3/5 eller s4/6 .
×
×
 • Create New...