Jump to content

jocke_möller_88

Members
 • Content Count

  280
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jocke_möller_88 last won the day on December 23 2019

jocke_möller_88 had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

1 Follower

About jocke_möller_88

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  sundsvall
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  joakim_moller1@hotmail.com
 • Telefon
  076

Recent Profile Visitors

2,512 profile views
 1. jocke_möller_88

  Laxsspö

  Mycket snyggt spö 👍🎣
 2. Jag måste säga att Ech big ass glass ä ett bra spö och bra tryck i det . Testat Spöt med opst commando heads och opst tip . Det vart ett bra setup, kan varmt rekommendera Spöt.
 3. Jag måste säga att Echo big ass glass där ett bra spö och bra tryck i det . Testat Spöt med opst commando heads och opst tip . Det vart ett bra setup, kan varmt rekommendera Spöt.
 4. Har en ny opst commando head och opst intermediet linan till mitt palm CA 10ft spey for all . En av mina besta linor jag Fiskar med , till det spö. När det gäller tiparna kör jag med opst tipar 12fot 96gr . Sen så sitter det opst lazer på rullen .
 5. Fiska bara opst kit på mitt Palm CA10ft 7/8spey för all. Opst commando head och opst intermediet klump + opst lazer 50Ibs och opst 12ft tipar.
 6. Skjutlinan jag använder är Berkley Big Game 0.70 och 0,60 På havsöringen och opst lazer 50Ibs har jag också . Är nöjd med båda skjutlinorna och funkar jätte bra .
 7. Inköpt i år är Rio gamechanger s3-s5 och testade föra säsongen med Rio gamechanger s3. Och funkade jätte bra , tipar blir det guideline 18ft tipar s4-s6 och s3-s5 . Är jätte nöjd med linorna och trevliga att fiska med.
 8. Här är min variant av Em silver.
 9. Skulle vara roligt att se bild på flugan. 🙂👍👍
 10. Själv så har jag ett ppcustom 12ft s-glass spö . Min favorit #8 Som jag fiska mycket med. Mjukt och roligt spö att fiska med . Spöt är byggt på cts klinga och av Pär Palm.
 11. Kan rekommendera Ppcustom switch 11fot klass 7/8 . Mycket trevligt och roligt spö att fiska med. Lina som jag har på spöt är en opst commando head och 12ft Hardy tipar. Och det sticker som en kannon .
 12. Jag sorterar flugorna i askar /storlekar , så jag har 1 ask för öring , lax och sen en blandad ask med flugor.
 13. Spöt jag använder att fiska öring med är ppcustom 12ft s-glass #8 . Ett favorit spö efter öring , lätt och trevligt spö att gå med . Men roligaste spö att drilla öring på . Linan som sitter på är Rio versitip short klump och hardys 12ft tipar .
 14. Jag använder versitip short #8 klumpar med Hardy 12ft tipar . Och använder Spöt till fiske för öring . Klingan pressenterar jätte bra och ett jätte trevligt spö att drilla öring på . Du kan inte få så roligare fiske efter öring . Har då testat Echo glass switch 11fot och vision salmon glass. Och måste säga att ppcustom 12ft s-glass är mycket trevligare och skönare att gå med.
×
×
 • Create New...