Hoppa till innehåll

Cato

Members
  • Antal inlägg

    102
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Information

  • Bostadsort
    Stockholm

Senaste Profil Besökare

1 103 profilvisningar

Cato's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

0

Gemenskaps Rykte

  1. Missade förstås alla svar på mitt inlägg... Ska vi testa att planera en träff till? Så kanske jag som trådskapare också lyckas komma med
  2. Jäklar det där var en redig en! Tack för tipsen!
  3. Äsch, man ska vara man nog för att bära rosa Får ta och binda upp ett par Deep Purple då. Idag är det lagom pissväder så ska försöka ta mig iväg en sväng till ån under dagen! Tackar för tipsen och hoppas vi ses där ute nån gång!
  4. Ah, ja tvåhands/switch har onekligen lite fördelar i trånga lägen! Där åarna går ihop är väl nere innan Selångersfjärden? (ser det ut som på kartan iaf) Edit: Nä där tittade jag på fel å! Några flugtips?
  5. Härligt! Har fiskat i Ljungan enbart ännu och där har det bara blivit harr så en öring skulle vara välkommen Vad ska man köra för spöklass i Ljustorpsån tycker du? Kör gärna torrt på lättare utrustning men har i år börjat fiska tvåhands och tuber - är det användbart där? //Cato
  6. Undrar om det finns några som kör kastträffar och kastträning runt Sundsvall?
  7. Hej. Nyinflyttad i Sundsvall och tänkte kolla om någon har några ungefärliga tips om bra platser längs Ljustorpsån för öring och harr?
  8. Cato

    Öl

    Har den där i kylen
  9. Hade kontakt med grov öring i utloppet i Toskströmmen nu sist jag var där uppe. Ett par tunga stötar i linan och sen poff - borta... Lär nog bli ett återbesök. Inderdalsåa strax över gränsen till Norge (rinner ut i Ulen som sen rinner ut i Rengen) är bra har jag hört Juleströmmen - svårt men också bra vid rätt tillfälle. Kanske något högt fisketryck där. I övrigt är i princip hela Nordli och Sörli väl värt att utforska. Rengsfallet, sista fallet innan Valsjön, där såg jag iaf grövre öring nu när jag var där. Svårt att presentera flugan bra där om man inte tar sig över på andra sidan på något vis.
  10. Cato

    Öl

    Höll mig i nedersta prissegmentet idag så ingen sån. Dock en Det Lille Bryggeri Black Elixir 200 som nog var den dyraste. Testade deras 300 till en ruskigt mäktig chokladbakelse i våras och det var något av en upplevelse!
  11. Cato

    Öl

    Resultat från ölsläppet idag, ekonomihandlade pga spanienresa snart :/
  12. Cato

    Dittodatt

    Allt möjligt i fiskeväg
  13. Cato

    Laxdesperados

    Jo du, där fastnade man ett par timmar i dina texter. Tack!
  14. Lite större brunröda dagsländor bundna med hackelstamskropp, hackelfiberstjärt och partridgevingar. Känns som lite mer klassiska flugor jämfört med de sländor jag brukar göra som oftast är bundna på flyritekropp och parachutehacklade med polygarn som vingbas. Vi får väl se hur de fiskar...
  15. Cato

    Flugbindning

×
×
  • Skapa ny...