Jump to content

Lampa

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Lampa

 • Rank
  Member
 • Birthday 05/29/1987

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Norrköping

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  Lampa_87@hotmail.com
 • Telefon
  0735467201

Recent Profile Visitors

471 profile views
 1. tanken var inte att vara spydig.. Undrade bara om jag var ensam om att tycka nått annat än vad som sades i filmen.
 2. Är det verkligen en "fin blänkare" som visas i trailern?
 3. Inte en aning men det skulle kännas sjukt att bygga en park till allmänheten för 19 miljoner i Kolmårds skogarna...
 4. Värt? Inte en aning om var pengarna kommer i från... Alla investeringar har mer eller mindre risk..
 5. Nu är det ett fåtal personer som gnäller, tänk vad många som skulle gnälla om dom inte såg vart pengarna gick eller fick ett skit utav dem. Efter bygget har jag upplevt ett större intresse och engagemang av folk som innan inte brydde sig ett smack.. Tror det är en bit på vägen att allmänheten får upp ögonen lite... Kan det i framtiden gynna fisket år jag supernöjd!
 6. Vet inte om jag kan hålla med om att älven är smal där? Fiskar man fluga känns den brutal... Problemet där tycker jag är reglerna? Vart i Sverige får man ta upp en felkrokad fisk mer än i Matkakoski? Enligt mitt tycke är det främst våra kära grannar som beter sig som idioter där uppe...
 7. http://www.peterholgersson.se/2013/10/29/forhindra-slakten-av-oring-i-abys-backar/ Peter holgersson tog detta på riktigt allvar och köpte reklam på Facebook den här artikeln har skickat till 900 personer i Åby mellan 25 - 60 år!
 8. Det som har hänt sista veckan är enligt säker källa bara en väldigt liten del av vad som har föregått nere i ån! Personen jag pratade med berättade en "historia" om att det skulle ha varit masslakt med ca 10 öringar per kväll under en period. Personen i fråga vågade inte säga vem eller vilka det var pågrund av deras rykte som yrkeskriminella. Jag fick även se bilder på en del av det som hänt där nere. Det är alltså inte bara dessa fiskar som syns på bilderna och heller inte bara de killarna vi såg nere vid ån som sysslar med det vansiniga jaktbrott och vapenbrott. Så vi skulle behöva hjälp här ute, ju fler som rör sig där nere ju bättre är det! Offra lite tid för våra sårbara kompisar nere i ån det är det värt!
 9. Var inne idag och såg flera öringar i i bäcken! Kanske såg ut som ett tivoli i somras med alla ungar men nu leker öringen för fullt där och ingen tycker det är kul? Sluta tvivla och hoppas istället muppar..
×
×
 • Create New...