Jump to content

Sorush93

Members
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Sorush93

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Male

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  sarbaz_5@hotmail.com
 • Telefon
  0736265180

Recent Profile Visitors

1,283 profile views
 1. Hejsan gott folk, hade en fråga, jag köpte nyligen en Cross S1 då den är på rea just nu, otroligt nöjd med kastegenskaperna etc, hade dock en fråga, på bilder ser jag att spöt har en 3M Powerlux inlägg på spöt, mitt har dock ej de, istället har de en seriekod som verkar vara handskriven? så min fråga är, e detta normalt eller har jag av misstag fått en prototyp eller likt? mvh Surre
 2. Hej igen,

  Nu kan jag gärna köpa RTG 9/10 kitet om den är kvar.

  Har du Swish? Vänligen SMSa till mig dirr svar på 0706408743 så swishar jag pengarna till dig imorgon.

  Mvh, Florin, alias Felini

 3. Hej,

  Jag är intresserad av din DDC Connect 9/10 med flythuvud, och vore tacksam för lite mer info såsom ålder, skick och innehåll. Vad blir jasrvikten? Hur känns att kasta med, blir inte lite "slängigt" gäfört med helklump?

  Mvh, Felini

  PS  Vänligen svara via PM elker SMS till mig på 0706408743.

 4. Skickade PM till dig Niklas, kan du kolla på de o svara? tack!
 5. Hejsan igen!. Ville ta en funderare, för er som fiskar HÖ i Strömmen i Stockholm (specifikt strömparterren) är de fiske året runt? dvs även nu under vintern? eller är de säsonger där med? Undrade om man kunde dra dit för att kanske träna på kastteknik o ha de lite kul? Undrade också om chansen på fisk finns där även om dammluckorna är stängda? Tackar!
 6. Tack alla för era svar. Eftersom de e Jul gick jag ALL in haha. De blev en Sage One #7 12.6ft, denna kommer jag rigga med skagit i 525GR, jag kommer köra denna på mindre älvar och lite mindre vattenföring. Men beställde ett nytt Sage One #9 14ft med, som också kommer riggas med Skagit. Denna kommer köras på Marsfisket när vattenföringen är hög samt i mellanstora till stora älvar, kommer vara kul att ha dom båda med sig. Vill passa på o tacka er alla här som skriver på edge, ni är guld värda, varenda jävla gång man varit i tankebanorna har ni hjälpt till.
 7. Tack Laxberndt, vilken härligt namn du har dessutom haha!
 8. Hej Tack för svar. Jag kanske borde ha varit mer detaljerad i min text. I mars/April bedrivs mitt HÖ fiske i Mörrum/Nyköping (förra säsongen blev de EM med). Laxfisket i Maj Juni bedrivs i Mörrum och Byske. Dessa är alla destinationer som jag fiskade i de två senaste säsongerna. Grejen är att de e sant att i Mars så bedrivs Scandi fisket med 15ft/14ft i klass 10 med riktiga sjunklinor, dock med de Nya skagitlinorna kör ju många just klass 7-8. Varför jag alltid varit enformigt och fiskat 9-10 är just pga rädslan att en stor fisk kanske inte skulle hanteras bra med 7-8. Många säger emot detta, de flesta tycker faktiskt att de e tom roligare att testa de då fisket får en annan dimmension med lättare prylar. E E ju inte världens mest erfaren flugfiskare, så i baktanken tror ju man att en 15kg lax kan knäcka en 12.6ft i klass 7.
 9. Hejsan allesammans. Hade något på tanken så jag tänkte ställa den här. Om ni läst några av mina tidigare inlägg vet ni att jag mestadels fiskar SKAGIT. Grejen var följande, mitt fiske bedrivs efter Havsöringen i Mars samt Laxen i Juni (mestadels) i älvar. Såhär långt har jag alltid fiskat med 14 eller 15ft klass 9 eller 10. Enligt mig är de bökigt när man snackar Skagit med sådana spön. Nu tänkte jag på något lättare och kortare, så såg en #7 i 12.6ft från Sage, även en bra från Loomis. Men tanken slår mig att dessa spön kanske e för klena för storlaxen om den skulle sitta på, man skulle vara osäker om man fick en 15kg beast på de. Vad tror ni? stämmer de, eller spelar klassen o längen inte så stor roll oberoende storlek på fisk? Tack i förhand!
 10. Hejsan allesammans! Hittade denna tråd av en slump! Jag är nämligen född i norrköping och bodde mina första 7 år där. Idag är man 22 år gammal och bor i stockholm dock studerar man i nuläget i Madrid. Mitt fiskeintresse började faktiskt just i bråviken, under bron längs vägen där man går ner från stenklipporna. Där fick man uppleva många fina gäddor dock inga havsöringar. Jag tänkte faktiskt åka tillbaka dit och fiska tänkte jag, till skillnad från er så är ädelfisk ej i siktet utan för mig gäller den hederliga gäddan. Min fråga är följande: är gäddfisket fortfarande bra? eller har det försämrats i stor mängd de senaste 10 åren? jag flugfiskar/spinnfiskar mestadels från flytring, är de värt att ta med den till viken och testa på gädda?
 11. Då Har jag en fråga, om man nu inte skulle skicka tillbaka detta, hur skulle ni gjort? inte rört den? skrapat bort den (kan hända att de väser till kanterna) eller hade ni eldat? Nyfiken bara,
 12. Såhär gick det! Butiken precis som många er tyckte att de inte var något fel. eller att de skulle hämma fisket. dock eftersom jag e vän till Drugge så drog jag vidare detta problem till honom. Snabbt och enkelt sade han skicka tillbaka spöt, de är inte acceptabelt, han sade precis som Soverreign. ett spö i denna prisklass ska inte ha en skråma på sig. gör jag något själv kommer det enbart att krångla till situationen. Nu så hjälper min fiskebutik mig med detta problem.
 13. Hejsan allesammans! Idag hämtade jag mitt Hardy Zenith 15ft som var beställt till mig. Jag kollade igenom spöt och deet såg väldigt fint ut dock på den tredje spödelen så märkte jag en liten limmklump i/på spöringen, på bilden ser det ut som att de är spöringen själv de e dock lim. Själva klumpen e len och mjuk och sticker inte ut någonstans, dock undrar man fortfarande om det kan hämma fisket? de är INTE så att spöringen gått sönder och de har försökt limma de utan de har helt enkelt blivit en mini klump när de limmade på spöringarna redan i början. Vad tror ni? ska jag tillbaka med spöt och vänta på en ny leverans? eller detta kanske inte hämmar spöt alls? vad tror ni? Länkar bilder nedan. Tack i förväg!
×
×
 • Create New...