Jump to content

Firenze

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Firenze

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Hälsingland

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  emil_malmgren@hotmail.com
 • Telefon
  0730226635

Recent Profile Visitors

914 profile views
 1. Om du inte får ihop det så har jag ett budgetalternativ: Jag var ute en vecka i somras med mycket packning och hade inte möjlighet att få med mig mina vanliga vadarskor. Testade då att vada i klassiska foppa-tofflor och det gick faktiskt förvånansvärt bra. Dessa foppatofflor har ju flera användningsområden.. när man har slagit upp läger eller om det behövs vadas under vandringen. De väger ju i princip ingenting heller, kan ha de hängandes utanpå väskan. Detta är ju absolut inte optimalt om det är för strid ström i vattnet eller svår terräng. Men jag tycker absolut de gjorde jobbet och kommer användas fler gånger.
 2. Hej, jag för en "diskussion" med en riktigt "rolig" kille på ett helt annat forum gällande vattenkraft. Om någon har lust att äta upp honom så be my guest Jag håller på att gå i taket. Han har alias Niking... Länk: http://skogsforum.se/viewtopic.php?f=113&t=18297&p=405896#p405896
 3. Mitt projekt blev avblåst då en rutten kvist rakt förstörde igenom en annars perfekt vril Ska till hösten ut och leta nytt material..
 4. En sammanfattning från vändan:http://epfiske.se/?p=3728 Du kanske känner igen dig?
 5. Firenze

  Linsell

  Råndan längst Dalsvallen brukar fungera! Men den är enkel att utforska då vägen som sagt går längst med.
 6. Vi prickade nog in jökelvatten som det verkade, turkost grumligt och högt vatten. En engelsman vi träffade som varit där de senaste 10 åren sa samma sak. Detta tillsammans med att det denna vecka var kallt gjorde att inget vak syntes till på de dagar vi var där. Vi lyckades ändå lura en del öring och röding på nymfer, inga större men kring halvkilot. Men vilka vatten det fanns! Väldigt fina sträckor som jag gärna skulle vilja testat när det vakar.
 7. Titta! Det där såg ju riktigt lovande ut, dessa ska jag kolla in. Mycket tack!!
 8. Hej, är det någon här som vet om det finns någon handbok eller liknande med flugbeskrivningar? (i storlek som kan vara lämplig att ha med sig vid vattnet) Ingen större bok utan något i mindre.. Tänker att det måste finnas något man kan ha med sig för att bläddra i som hjälpmedel när det är svårt att lista ut vad som kläcker. Med bilder/beskrivningar av flugor i olika stadier.. Någon som sitter inne med kunskap? MVH
 9. Ja det är man inställd på, blir att se om man hittar någon vik som ser trevlig ut annars får man väl leta upp någon pöl vid sidan av.
 10. Får se hur vattnet är nu då v27, risk att man prickar in turkosvattnet? Jurunjaure, Ikesjaure och Mavas blir det åtminstone att testa!
 11. Härligt! Jurunjaure ser ju riktigt härlig ut, blir någon dag där med. Fått något fint där?
 12. Hej på er, någon som testat Mavasjaure eller Ikesjaure i Arjeplog? Ska dit i sommar och är tacksam för tips i området!
 13. Firenze

  Flugspö. köpråd

  Guideline Fario!
 14. Lundhags V8 75 och 60 liters nedsatt 700 SEK till 1499 SEK. https://www.xxl.se/lundhags-v8-75l-ryggsack/p/1101600_1_style Sista dagen idag dock.
×
×
 • Create New...