Hoppa till innehåll

ethansmw

Members
  • Antal inlägg

    107
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av ethansmw

  1. Ett dåligt upplevelse betyder inte den hela, och det kan inte representera hela fiske område heller. Orkar inte mer nu . Jag önskar dig ha en riktig trevlig kväll med Cindy Peters nu.
  2. Hur ska du veta om fiske är dålig eller bra om du själv har inte varit där och fiske de senaste året? Tycker du inte om Älvdalen så kan du skit i det själv. Det finns många andra som tycker om och njuta av fiske där. Men snälla mörka inte de som sköter och tar hand om Älvdalen. De har jobbade hård med älven. Och jag har ingen samband med Älvdalen själv heller. Jag bara försöka hjälp folk och rekommendera ett stället som jag själv känner till och tycker är bra! Ha det bäst!
  3. Billigt boende nära vatten, Enkelt vatten för nybörjare, Härligt naturen, Trevlig personal, Inte alls dålig harrfiske. Varför kan folk inte rekommenderar Älvdalen då?
  4. Jag har reklamerade 2st cc3 inom en ganska kort period...både läcka efter max 3 fiskepass.... Jag ska rekommendera dig välja ett annat vadare istället.
  5. Men sätt man rullen på en vanlig klass 3 spö då blir det perfect. [emoji106][emoji106][emoji106]
  6. Jag har ett precis likadant set som du, Orvis Superfine glass 703 + Danielsson midge. Ja, det känds lite fram tung när man kombinera de tillsammans. Jag tycker spöt passa bättre till en tyngre rulle.
  7. Det finns att köpa hos Skagit anglers i Danmark.
  8. ethansmw

    Vision Tane

    Hej, Någon som har testade denna spö? Medium-fast action och extremt lätt spö( 8ft klass 3 väga endast 51g) som kosta 2699 hos fishline. Allting ser lovande ut, eller? /Mike
  9. Method är faktisk No.1 på mitt lista just nu [emoji7]. Men i vilken klass ska du rekommandera? 8 eller 9? F-n, jag har svårt att välja. Det finns så många grymt spö på marknad.
  10. Tack för svaret Staffan. Är det ett TC(tip curve) spö om jag förstå dig rätt? Jag kanske var lite otydlig. Jag vill faktisk ha en längre switch spö eller vi kan säga en kortare två-hand spö någonting mellan 11-12ft för min laxfiske nästa år. Och det ska gärna väga så lite så möjligt men det ska även kan kasta sjunklina med stora flugor, och helst inte för styv heller[emoji23]
  11. Hej! Ni som har Loop Göran Andersson Signature Serie 2 8116 eller ni som har testat spöt. Hur är det jämför med typ Loop cross s1 7120, Sage Method 8119,9119, Sage tcx 8119 eller Sage one 8116? Är det någon som kan beskriva lite? Jag är på jakt efter en kortare switch/spey spö. Tack för hjälpen! MVH Mike
  12. En till fråga, kan 7120-4 cross s1 klara 90% situation här i Sverige? Jag komma fiske mest runt Västkusten, Mörrum, Ljungan och Forshagaforsen. Personligt jag tycker om lite lättare utrustning som man kan fiske hela dag och blir inte trött därför jag vill ha ett spö som väga lite mindre och kan även klara den mest.
  13. Okej, så om man vill ha ett spö med lite djupare och lite långsammare aktion då ska man satsa på 4-delade eller?
  14. Hej! Jag undrar är det någon stor skillnad mellan dessa två spö förutom längden och mängden av delarna. Tack! Mvh Mike
  15. ethansmw

    Loops nya spön?

    Loop cross SX ----- Loops svar till Apple IPhone 6S? [emoji23][emoji23][emoji23]
  16. Nope, de nya modell (tcx, one, method) är betydlig styvare än Zaxis
  17. Köpa, Patagonia Hahaha[emoji23][emoji23][emoji23]
  18. Är du någon som har koll på vattennivå just nu? Åka dit nästa helgen.....
  19. Jag ringt 10 minuter sen. Personal hålla på just nu ca. 180st beställningen. En del komma att makulerad.... Amen.
  20. Jag har varit där precis en månad sen. Jag fiskade en hel dag fick 3st öring i zon 1 alla är med fina fenor. Jag tror öring där är också mest inplanterade.
  21. Någon som vet om det går att beställa #3 12:an hos karpen? Jag träffat en gubben i Kvennan iår som äga en 3# 12:an till sin bambuspö. Eller jag kanske hört fel?
  22. När ni fiske med torrflugor efter havsöring "blind" fiske ni eller ni kasta efter vak?
×
×
  • Skapa ny...