Jump to content

Sahlberg

Edgemember
 • Content Count

  1,283
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Sahlberg last won the day on January 9

Sahlberg had the most liked content!

Community Reputation

538 Excellent

1 Follower

About Sahlberg

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 02/06/1978

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sollentuna

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  sverker.sahlberg@gmail.com
 • Telefon
  0701112233

Recent Profile Visitors

3,727 profile views
 1. Äh, har en leverans från USPS från USA någonsin gått snett? Eller just ja....
 2. Ha ha, underbart! Påminner mig om när min styvfarsa började med flugbindning och helt plötsligt började visa intresse för morsans perserkatt (som han egentligen avskydde).
 3. Häftigt! Vad står det om den?
 4. Är det någon här på forumet som har erfarenheter av spön från Douglas? Det finns en del att läsa på amerikanska forum och en av deras senaste serier, Sky G får extremt bra kritik i olika tester/forum.
 5. Kolla med C-M på Fishline, han hade ett Radian #5 under flera år men har bytt till Centric nu, en av anledningarna var tydligen att han upplevde att Centric som mer exakt och mer förlåtande. Hur mycket och hur mycket skillnaden är värd vet jag inte men han är en duktig kastare (och certifierad instruktör) och brukar ha bra koll på grejerna. (Själv har jag inte testat Centric men har ett Radian #5 och hade tidigare ett Radian #6 (som jag egentligen gillade bättre). Förutom att de kanske inte är de mest förlåtande spöna (t.ex. vid dålig tracking) så har jag ändå landat i att de faktiskt är en
 6. Vill inte heller tänka på det. Även om jag binder mycket blir det antagligen väldigt dyra flugor, ha ha. Å andra sidan så kommer jag inte iväg på så mycket fiske som jag skulle vilja pga småbarn, jobb och "fel" bostadsort och har inga andra hobbies som kostar några direkta pengar så jag tänker att det är lite skitsamma att det har kostat en del, det gör mig glad iaf.
 7. Är han de facto dement eller? Jag har mest hört det från Trump-lägret och det tar jag inte gärna som opartisk fakta. Vore ju rätt jobbigt om det visar sig vara sant dock. Visst håller jag med om att han ibland visar upp illavarslande snubblande över orden men att visa upp ett knappt 2 min klipp med det tillfället han snubblar på orden/resonemang medan resterande 59 (?) min av presskonferensen verkar ha gått planenligt känns väl inte så representativt eller?
 8. Överdressad = mycket material. I just det där fallet såg fronthacklet lite väl tjockt/kompakt ut för att funka bra på en våtfluga, dvs det ser så tjockt ut att det nästan får fluga att flyta men samtidigt ser det inte ut att vara rent torrflugehackel av den anledning som nämns ovan.
 9. Idioter! Ett av de saker som retar mig absolut mest är när jag hittar tomma ölburkar längs vattendragen. Om man nu vill dricka öl när man fiskar är ju burköl klockrent eftersom man kan knöla ihop burken efteråt och en tom och ihopknölad burk väger ju uppenbarligen mindre och tar mindre plats i packningen. Hur F-N kan man orka släpa med sig öl och sen inte ha kraft/ork/vett att ta med sig den tomma burken hem?! (Dessutom brukar det ofta vara äcklig fulöl de druckit vilket gör det hela än mer obegripligt)
 10. Tar den. Skickar Pm
 11. Är det den här? https://www.scientificanglers.com/product/sonar-titan-sink-tip/
 12. Ett enkelt tips för att hitta kläckningarna är att helt enkelt hålla koll på måsar/fåglarna. De kalasa gärna på de stora sländorna så om man på håll ser mycket fåglar som går ner och tar nåt på ytan så kan det vara värt att kolla.
 13. Ha ha! @Pellepaltnacke, det var ett intert (och dåligt skämt), jag har verkligen inga tips eftersom jag bara har varit där två korta turer för kanske 6-7 år sen. Stefan & co på Älvdalens fiskecenter har nog stenkoll, kontakta dem.
 14. Jag använder bara Rite bobbins numera. Lite krångel att byta spole men fördelarna väger upp tycker jag.
×
×
 • Create New...