Jump to content

Fox1

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Fox1

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Södra Halland

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  alexander.nykanen@hotmail.se
 • Telefon
  012345678

Recent Profile Visitors

898 profile views
 1. Fox1

  Flugor för Driva.

  Vi har bokat ett valld. Bor på skogly camping och fiskar på andra sidan älven. Får hoppas på att det kommer igång och blir en redig flom snart såg att det vatt uppe på 230 kubik så förhoppningsvis så stiger fisken. Någon som vet någon sida där man kan se vattentemperaturen?
 2. Fox1

  Flugor för Driva.

  Dax att väcka tråden till liv då jag åker tillbaks till Driva vecka 26 i år igen. Hoppas på att det ska bli bättre i år och att jag åtminstone får en lax. Som jag förståt det så är det sista året det är fiske i driva innan den ska behandlas. Någon mer som ska dit och fiska??? Hur gick det förra året fick ni något i driva????
 3. Ffm har vaviras runingline till bra pris och jag är nöjd. Behöver sträckas innan fisket men det är snabbt och lätt fixat. Brukar slå den något varv runt sidospeglen och sen backar man bara tills linan är ute och sträcker den. Sen veva på och fiska. 4 laxar för mig denna säsong och kastningen funkar bättre oxå. Körde Coated innan men det slets upp för fort.
 4. Okej då lutar det åt Patagonia då. Helt klart billigare och som sagt ser man att det öser ner så tar jag vadarjackan istället.
 5. Hur går det med din patagonia torrentshell jacka?? Just nu står det mellan Simms hyalite och patagonia torrentshell för min del,så lite info om hur du bedömer din jacka hade vatt roligt.
 6. Är det någon som testat Simms Hyalite jackan och kan säga något om den?? Tänkte ha den i ryggfickan på västen då det på sommaren är för varmt för att använda jacka, men regn och sommar hör ju ihop som alla vet. Blir inte klok på om där är fickor på jackan eller inte,tänkte även ha den till vardags som tunn jacka när man är ute och går och det regnar.
 7. Nä jag fiskade kanske 350 meter nerströmms fiskekorts automaten,men vände sen tillbaka. Fiskade sen på andra sidan ifrån automaten sett och det va på den sidan jag hade kontakt med fisk ovanför bron en bit upp. Ska säkert dit flera gånger då det va betydligt bättre en någon damm med fisk i. Här fick man lite utmaning,trevlig miljö och roligt fiske. Hoppas på att kunna pricka in en dag med mycket sol och gärna kläckning så man kan fiska torrt.
 8. Jag kan kasta så det räcker, kommer över ån nästan överallt. Va dit idag och blev mycket positivt överraskad. Jag är inget fann av planterar rengbåge men dessa va väldigt fina. Stjärtfenan va hel likt en vild fisk ovh mycket bra kondition. Hörde att det även fans fisk som inte va lika fin men den jag fick va bra. Fint och rent runt och i vattnet och inte för trångt idag iaf. Fick en och brände två. Regnigt, molnigt och ingen sol så torrfluga va tyvärr ingen idé och givetvis glömde jag nymf och papegoj asken hemma så jag fick rädda upp läget på MacGyver vis med en elkabel ifrån bilen så fans det koppartråd att göra nymfer av. Vadare är trevliga att ha även om man kanske skulle kunna va utan.
 9. Ser om vi får liv och svar i denna tråden. Behöver man vadare när man fiskar i gustavsfors. Någon som vatt där det senaste och har koll på hur fisket är.
 10. Fox1

  Flugor för Driva.

  Efter en vecka i driva så blev det ett magert resultat, inte en ända fisk vi varken såg eller kände något. Enligt lokalbefolkningen så hade det inte vatt så dåligt på över 40 år då det fortfarande låg snö likt i april kvar på bergen. Men vacker natur, god mat god dryck och trevligt sällskap så blev resan bra iaf.
 11. Fox1

  Mönster?

  Går det att få en bild?
 12. Fox1

  Flugor för Driva.

  Okej. Mycket trevligt med direktrapporter från älven. Hur har fisket gått???
 13. Fox1

  Flugor för Driva.

  Okej. Ja det blir och se hur älven är om 2 veckor för då kommer vi.
 14. Fox1

  Flugor för Driva.

  Någon som vet hur det ser ut med vattenföringen i driva nu, och om det går att förutspå hur det kommer att va vid v26????
 15. Fox1

  Flugor för Driva.

  Jag tänkte ta hem en 600 yards spole 50 lb och dela på två rullar så får man röra på fläsket om det skulle bli kris. Filt är tydligen det ända som gäller i driva har jag hört, man får tvätta och ställa dem i saneringsmedel när man kommer hem.
×
×
 • Create New...