Jump to content

Jeffe

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jeffe

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/23/1997

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Falkenberg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jeppe_dojja@hotmail.com
 • Telefon
  0760198650

Recent Profile Visitors

691 profile views
 1. Har 2 powertaper  int/sj1 o sjunk 2/3 11 meter o

  35-36 gram. 200:- paketpris. Plus lite frakt.

  Janne

 2. Jag får ta på mig detta, blev sen med flugorna, fick förhinder. Ber som mest om ursäkt.
 3. När vill du ha flugorna som senast?
 4. Har samma erfarenheter utav owners tubkrok strl 8, den må vara vass men mjuk. Har mycket bättre erfarenhet utav 2kroners krokar. och då får du 6st krokar till priset utav 1 owner! Sen är billiga kroken är lite grövre men den går å andra sidan att slipa till en jävla massa gånger.
 5. Högvadsån är trevlig iallafall om du kan ta dig till Nydala kvarn strax utanför Köinge. Dock rätt lite vatten nu. Annars så har du Ätran nere i Falkenberg, och en del sjöar runt omkring där du kan fiska efter gädda.
 6. Det stämmer det att laxen simmar snabbt igenom Falkenberg efter öppnandet av forsen, både på gått och ont. https://www.youtube.com/watch?v=O1thzKfKhxY#t=1899 31 minuter i filmen förklarar Olle Calles att fisken tidigare hade svårt för att ta sig upp i laxtrappan och därmed simmade runt nedanför kraftverket. Just den laxen som de följer i filmen tog det 11 dagar innan denna tog sig förbi kraftverket. Detta var tydligen en relativt snabb fisk. Jävligt trist för oss "vanliga" fiskare. Tror att det främst kommer att drabba de som står på laxbron och fiskar med räka.
 7. Jeffe

  Viskan

  Har aldrig fiskat i viskan, och tänkte eventuellt ta mig dit imorgon, är det värt det? Det kanske är dåligt uppdaterat på hemsidan, eller har det inte fångats någon lax ännu?
 8. Jag har själv fiskat och tagit hem bäcköring ifrån en bäck i Sydsverige med en jävla massa åkermark i runt om, den smakade bra och enså länge lever jag! Jämfört med fisk ifrån Östersjön tror jag att öringarna innehåller mångt mindre gifter. Finns det inga minimimått så tänker jag på om jag blir mätt på fisken? (jag tar hellre en lite större fisk än 3st små.)
 9. Jo visst menar jag det, ändrat nu
 10. Höger är antal uppvandrade fiskar, mitten nervanadrande och den till höger är netto.
 11. http://webari.fvt.se/herting/ ny webbkamera I hertingforsen! Tre fiskar har hittills kommit med på bild: en besa, en regnbåge och en lax!
 12. Så vitt jag vet finns det endast på Beten.nu och såg att de var slutsålda. Men ring eller släng iväg ett mejl till beten.nu och har du tur är dem snart på väg in!
 13. Vet inte om man brukar kalla det "renodlat" men har hört uttrycket någon gång och tyckte det lät proffsigt Pezon & Michel har jag bara hört gott om, men dock så kan spöt du nämde antagligen vara lite väl klent om det skulle kliva på en gädda.
 14. Kanske ett Draugen d4? 6fot, 10 - 30gram men kastar även lättare beten och väldigt prisvärt 599kr! Eller är det ett renodlat ul spö du är ute efter?
×
×
 • Create New...