Jump to content

ado

Members
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ado last won the day on April 7 2018

ado had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About ado

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Malmö

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bluesmanbb@hotmail.com
 • Telefon
  0046765382127

Recent Profile Visitors

2,040 profile views
 1. W A Adams S vev, är/blir  den såld? Om ej,  kan jag vara intresserad

 2. L5W 6nine väger 192 gram. För lätt? L5W 8twelve väger 229 gram. För tungt? Tack
 3. Hej!

  Har en Cortland 333HT DT5 som har suttit på en rulle med grå backing som missfärgat ena spetsen lite ska plocka fram den och kolla hur mycket och hur långt samt fota den. Annars i mycket bra skick endast provkastad, kan det vara av intresse?

  Dan Tjärner, Pello, mob 0706511846

 4. Hej !

   

  Sälj nu inte för billigt ! Det är en fin rulle du har och många blev inte tillverkade, hur många vet vi inte - men kan vara några hundrade kanske ett tusinde och sålda mest i USA. En ny går på $ 599 och tittar du på finishen på de nya så är det en helt annan, jag gillar den inte! En modern, säkert utmärkt produkt, men din har den handgjorda Hardy-kännslan kvar och den får vi aldrig tillbaka. Ditt utgångspris är rimligt, kan du säkert få på Ebay. Saker kommer att hända med priserna på Hardy-grejer made in England föra ca. 2005 så kan du vänta - så gör det. Tight lines !  Steen

  1. ado

   ado

   Det låter betryggande! :) Tack! 

 5. Asquith #4 + Ross Colorado LT
 6. Loop Q-rod  904                    1500 kr

  Loop Evotec Cast F  904   3500 kr

  Helt nya med garanti

  ev frakt tillkommer !

 7. Tjena! Har en Lamson Waterworks Speedster 3 i silver som är så gott som sprillans ny, det sitter en Coastallina på. 2700:-

  Mvh / Johnny

 8. Det var nästan likadant... Fixat nu! Tackar!
 9. Hej gott folk... Min rulle går inte så smidigt som den bör. Så jag misstänker att delarna inte sitter i rätt ordning. Någon som råkar ha denna rulle eller sprängskiss?
 10. Jag antar att man efter ett tag har ett bra antal olika linor
 11. Versitip kommer med 4 spetsar, varav 2 är sjunk. Eller har jag missuppfattat som vanligt?
 12. Ok då är det slut på letandet - köpte precis! Guideline TLS 0.031 - http://www.wittlock.se/sv/utrustning/skjutlinorrunningline/tsl.html Rio Scandi Short VersiTip - https://mistpool.com/product_info.php?products_id=1632 Rio Backing 30lb - https://mistpool.com/product_info.php?products_id=576 / @fishing_85: jag vet, skäms det är bara 100m - jag blir glad bara jag får se den utanför öglorna hehe. Oh! Va skönt att ha bestämt sig Jag kunde inte ignorera alla som hyllar VersiTip Short - sen så 15' spetsar kostar ju inte särskilt mycket om jag i framtiden vill komplettera med några längre... @jottosson: Räknade lite på värdet av det hela: Rio body kostar ca 500:-, spetsar 200:- st. Jag kommer lätt upp i en tusenlapp om jag köper styckvis. Tack för hjälpen allihopa!
 13. Jo, lite mer backing skulle väl inte skada så man inte blir ångerfull & bitter GL Shortcut RTG verkar vara runt 10m - alltså liknar VersiTip Short... Och denna här ser ut att vara 30m lång? https://mistpool.com/product_info.php?products_id=836 - Är det för att det inte är "Skandi"? Annars verkar som att man inte behöver en skjutlina till denna? Eller har jag missuppfattat det?
 14. Tackar! Då har jag kommit lite längre Running line: 0.34 - http://www.wittlock.se/sv/utrustning/skjutlinorrunningline/tsl.html Här har jag förstått att det är bättre känsla med en lite tjockare lina, dock sämre kastlängd... vilket jag kanske kan leva med. Backing: 30lb, 100m - http://www.wittlock.se/sv/utrustning/backingoglortillbehor/sa-dacron-backing.html Är detta bra nog? Vore trevlig om man fick någon användning för den Sedan så hittade jag tre olika VersiTip: 1. Vanlig: 445grain/29g 11,6m - http://www.wittlock.se/sv/utrustning/fluglinor/rio-scandi-versitip.html 2. Short: 425grain/28g, 10m - http://www.wittlock.se/sv/utrustning/fluglinor/scandi-versitip-short.html 3. Sedan även denna, vilket förvirrade mig ytterligare - http://www.wittlock.se/sv/utrustning/fluglinor/rio/scandinavian-spey-versitip-2-hand.html (Det är ingen vikt angiven, bara klasser. Ska jag här ha 7/8 eller 8/9? Här är det fyra spetsar + man kan man välja mellan flytande/sjunkande bas) Om #3 är för tvåhandsfiske, vad är då #1 och #2? Tyck gärna till och föreslå annat om jag valt fel.
×
×
 • Create New...