Jump to content

nanoräkan

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About nanoräkan

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  karl.murgard@hotmail.com
 • Telefon
  0723126632

Recent Profile Visitors

695 profile views
 1. Ny film ute på bloggen nu! Första filmen jag gör så kom gärna med kritik, såväl positiv som negativ så blir filmerna förhoppningsvis ännu bättre i framtiden. http://vastkustfiskarn.blogspot.se/2016/08/oringfiske-i-skogen.html Jag kommer inte avslöja några platser jag fiskar på vilket jag hoppas ni har förståelse för. Det finns många pärlor här ute så har ni bara flugan i vattnet kommer ni att hitta era egna!
 2. Ligger en rapport om årets fjällfiske nu. Gå gärna in och läs!
 3. Hej allihopa! Har startat en ny blogg om mitt fiske på västkusten efter öring i sjöarna och bäckarna i området och havsöing på kusten framför allt. Gå gärna in och läs om dagens tur i ett nytt vatten som slutade med några ganska fina, vilda öringar till slut. http://vastkustfiskarn.blogspot.se/
 4. Grymma flugor! Har du någon bindbeskrivning på dem?
 5. El-ge har rea i sin göteborgsbutik, bl.a. 30% på flugbindning och flugfisketillbehör, 40% på kläder Tajtlajn har också rea, 50% på i princip hela sortimentet
 6. Okej tack för svaren hittills! Verkar som om det är lite olika åsikter angående flytlina, ni som har ett Sage One för gärna dela med er av era erfarenheter av olika linor, både bra och dåliga!
 7. På vilket sätt tycker du Camo PRO är bättre? Tror du inte det blir lurigt med en sån lång klump om det är lite blåsigt och så? Tack för tipset! Ska kollas upp
 8. Hej, Jag har precis köpt ett Sage One 690 som jag framförallt tänkt använda för kustfisket efter havsöring på västkusten, men även vid blåsiga tillfällen och fisket med tyngre flugor på fjället och vid regnbågsfisket. Till spöt har jag tänkt skaffa en Danielsson F3W 4seven, är det ett bra val eller har ni andra förslag? Till kusten har jag tänkt köpa en Coastal. Men det jag är mest osäker på är vilken flytlina som passar bäst. Kikat lite på Rio Gold, hur passar den till spöt? Och ska man ha Rio Gold eller Rio Gold in touch?
 9. Tack för tipset! Ett Sage One är påväg hem nu
 10. Jag tappade två ok fiskar i måndags, verkar som fisken nu går mer mot djupkanter. Receptet senaste gångerna har varit att fiska riktigt snabbt, när jag inte fiskat snabbt så jag jag inte haft ett enda hugg men så fort man gett flugan lite fart har iaf jag haft jättebra fiske senaste turerna.
 11. Två nya öringar blev det idag, nummer 5 och 6 för året. Tyvärr har jag inte fått några godkända än utan alla har varit tjocka och blanka men bara mellan 34-42 cm. Tänkte på om ni tar de lite större fiskarna på samma ställen som de mindre eller om de större tex föredrar lite djupare vatten eller något liknande?
 12. Tack för tipsen! Era tips hjälpte mig att fånga två öringar idag
 13. Får man fråga om vart ni är när ni fiskar och i vilken typ av vatten tar ni fisken? Är det framförallt i grunda vikar ni kör eller?
×
×
 • Create New...