Jump to content

pavloshundar

Members
 • Content Count

  406
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

pavloshundar last won the day on June 15

pavloshundar had the most liked content!

Community Reputation

117 Excellent

About pavloshundar

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Uppsala

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  pavloshundar@hotmail.com
 • Telefon
  0700234922

Recent Profile Visitors

2,799 profile views
 1. Om någon har ett äldre rullfodral liknande det på exempelbilden, gärna från Hardy som passar till ett par av mina Hardy rullar, 3 1/8” och 3 1/2” så är jag intresserad att köpa om priset är ”sansat”. Sänd ett PM och berätta vad ni har.
 2. pavloshundar

  Flugor

  Fick med ett 70 tal flugor när jag köpte ett par flugaskar. Typen och storleken på flugorna är inget fiske jag håller på med. Om intresse så byterjag de gärna mot hullinglösa flugor i storlek 14 - 18(20) lämpliga till Harroch Öring fiske eller så vill jag ha 1000:- för alla, det är knappt 15:- st och det borde de väl vara värda.Askarna på bild följer inte med.... Sänd ett PM om intresse.
 3. 1896 Hardy Perfect - med solid spool face......
 4. 1896 check Brass Faced Hardy Perfect.....
 5. ”4th-of-July” - Carl Anderberg, spömakare 8 fot, # 6, 3-delat med två toppar. Flamhärdat i en mörk honungsgul färg med spöholkar i nickelsilver, bougogneröda lindningar och down-locking rullfäste. Spötuben har ett fodral i svart smärting med logo. Carl Anderberg är av många ansedd som en av de bästa spöbyggarna i världen. Spöt är i bästa skick, mycket lite fiskat med. Kastar fint med både en # 5 och 6 Wt lina utifrån fiskesituation och kaststil etc. Spöt beskrivs som ”ett snabbt, kraftfullt spö med en aktion som automatiskt ger en smal linbåge. Kan användas på alla distanser i alla typer av väder för små eller stora flugor i alla vattendrag. Första ägares namn finns på spöt men ”sticker inte ut på något störande sätt”. Passa på att förvärva ett spö som mycket sällan kommer att komma ut på marknaden. Det här är bland det bästa av det bästa. 9750:- + ev fraktkostnad. Sänd ett PM om intresse.
 6. Ulf Olsson har byggt mitt... ett favoritspö
 7. ”letar efter ett litet spö att peta i små bäckar och åar med” 6’3” 4 Wt lina Paul Young tapering Midge fiskar jag med i bäckar och mindre åar... passar utmärkt tycker jag till det fisket... en fröjd att kasta med.
 8. Winston TMF spö och Abel Andrea Larko rulle.... passar bra ihop tycker jag...
 9. Ja, en glasklinga från när Tom själv ägde företaget...
 10. pavloshundar

  Tom Morgan

  Tom Morgan 8’0” 4 Wt byggd av Christian Hörgren på gammal original klinga från när Tom levde.... ett mästerverk/juvel av en stor konstnär.
 11. http://fishinghistory.blogspot.com/2011/05/voices-from-past-aj-mcclane-on.html ..... en evig diskussion/ tyckande tycks det vara .....
×
×
 • Create New...