Jump to content

pavloshundar

Members
 • Posts

  673
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

pavloshundar last won the day on April 19

pavloshundar had the most liked content!

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Uppsala

Recent Profile Visitors

5,743 profile views

pavloshundar's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

187

Reputation

 1. Har normalt storlek 46 på skor/kängor… köpte storlek 47 och det passar utmärkt med tjocka strumpor och neopren sockan på vadarna. Breda i storlek så det är inget som klämmer etc som jag tidigare upplevt och störts av med mina vanliga vadarskor.
 2. Fick låna/prova ett par neopren kängor när jag fiskade för någon vecka sedan i Hökensås…snö och iskallt i vattnet men varmt och skönt i de här skorna, lätta och bra passform. Bra sula så inga problem att gå med även i lite krånglig terräng…. Köpt ett eget par…. Rekommenderas om man som jag är frusen om fötterna och skorna inte känns bra…
 3. OPST Commando Head 175gr. Pålagd på rullen men aldrig fiskad med så i nyskick. 525:- inklusive enkelt brevporto. PM vid intresse.
 4. Winston Boron III TH Microspey spö 10 1/2’ #3wt. Spöt är lite fiskat med så i bästa skick. Önskar inför kommande säsong prova på ” czech/euro/frenchnymf-teknikerna söker därför ett spö som är omkring 10’5” långt (+ - ) och #3. Spöt skall vara i ”premiumsegmentet” och i fint skick. Även en lämplig storspolig rulle för ändamålet kan vara av intresse. Sänd ett PM om intresse.
 5. Winston Boron III TH Microspey spö 10 1/2’ #3wt. Spöt är mycket lite fiskat med så i fint skick. Kostar idag om köp drygt 14000:-, jag vill ha (6250:- ) sänkt pris till 5250:- + ev fraktkostnad. Sänd ett PM om intresse.
 6. Någon som fiskar med Chest pack och kan dela med sig lite tankar/erfarenheter, pos/neg……, med utan ryggdel?. storlek mm.. (Bild för uppmärksamhet)
 7. Mycket nytt att lära sig… blir lite snurrigt när man läser om alla varianter på linor/tafsar.. det klarnar väl så småningom… spännande vilket som…
 8. Även jag försöker sätta mig in i den här för mig nya världen….. en fråga, när jag läser på diverse sidor på nätet så ser jag att många bygger sina egna tafsar i många olika varianter. Många använder inte vanlig fluglina utan bygger långa tafsar med en typ av styv nylonlina….. det pratas ofta om att de använder en styv typ av lina som heter Maxima Chameleon där första delen kan vara 8-10 meter lång och 20 LB och ska fungera lite som en vanlig ”fluglina” där sedan resten av tafsen byggs. Var får man tag i den här linan? Hittar ingen som har den…. Eller,…. fungerar det lika bra med en ”vanlig” mjukare nylonlina? Tacksam för lite lite tankar från er som har hållit på med fisket… tackar på förhand.
 9. Tack alla! Vilken källa det är med råd o kunskap här på forumet. Mer än tacksam för alla råd/tips. Nu ska jag bara bestämma vilken ring jag ska satsa på…. Lutar åt en modell större typ Fish cat….. Tack alla !
 10. …. Hur högt sitter man i ringen? Sitter du ”torrt” eller så lågt att du sitter med vatten på sitsen…. Med tanke på hur kallt det kan bli ….
 11. Tänkt i flera år att prova på att fiska från flytring….. läst ”äldre” trådar där många rekommenderar Fish Cat ringar…. Är det fortfarande de som många anser vara bland de bästa? Jag väger runt 100 kg och är 187 cm lång… alla tips mottages tacksamt inför ev köp av ring och tillbehör som fenor, flytväst etc. Tackar på förhand.
×
×
 • Create New...