Hoppa till innehåll

Dieseldoris

Members
  • Antal inlägg

    70
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av Dieseldoris

  1. Hur är sundet mellan fastlandet och Åstön?
  2. Tack för tipsen Ska utforska Deltat lite nu i vår. Har hört att det ska vara bra harrfiske där med...
  3. Tjenare! Tänkte inför denna säsong, prova ngn ny lina på mitt Mentor 8' #5. Kör idag med en Rio Outbound WF5F, funkar riktigt fint. Men man vill ju alltid testa något nytt.. Har ni några tips kanske?
  4. Tjenare! Någon här som känner till något bra gäddvatten på Alnö, eller i närheten? Gärna där man inte behöver vada, då mina vadare har börjat läcka :S Ös på bah!
  5. Du som bor i Gävle har ju väldigt nära till Testeboån... och inte långt till hudiksvall... Gysinge har jag varit en gång, och jag gillade det inte, för långt att åka för ett fiske som inte är något vidare.. om jag var dig, och bodde i gävle, så skulle jag absolut inte välja Gysinge.. men det är ju jag det
  6. Borde väl vara liten skillnad på "bra skick " och "nyskick "?
  7. Dieseldoris

    TFO Mangrove?

    Inga erfarenheter av just det spöt. Men har en del erfarenhet av TFO spön, och har varit otroligt nöjd
  8. Spöt är också till salu till rätt pris
  9. Koden som står på spöt ser ut att vara: IHDUL 6437
  10. Hejsan! Har ett gammalt Hardy Ultralite 9.6' #7, 2-delat Jag skulle vilja veta hur jag kan få reda på när det är tillverkat. och ett ev värde. Det är i bra skick, endast lite missfärgad kork som jag tänkte rengöra. Resterna från en adresslapp sitter på tuben, skall tvättas bort av mig Se bilder.
  11. Tack för tipsen Micke! Vilken del av Ådalsån skulle du rekommendera? Om du inte vill droppa det här, så skicka gärna ett PM
  12. Som nyinflyttat på Alnö, efter att ha bott större delen av mitt liv i Stockholm och på västkusten, så flyttade jag "hem" igen. Nu vill man ju veta vart det finns fina vatten, gärna så mkt detaljer om platser och sträckor som möjligt. Känner till en del av Mjällån uppe i Viksjö, men är nyfiken på Selångersån också. Vart fiskar man bäst där? Finns det kanske några personer här som fiskar i samma klasser? Ja, ös på med info här med grabbar å tjejer! Tight Lines!
  13. Den går mellan Hällsjön och Burtjärnen, och Burtjärnen har en anslutning till Oxsjön. Ser onekligen riktigt trevlig ut Har också hört om Laxsjön, och även Laxsjöån om jag inte missminner mig Sen har vi ju Paljaka området, mkt fina tjärnar med stammöring Ja, vi var vid Ågrena, var nere vid bron, längre söder ut och kikade, men helt igenfryst tyvärr.
  14. Hejsan! Jag och sambon var ute och åkte lite i skogarna mellan Viksjö och Liden idag, efter en liten tur till Mjällån för korvgrillning och lite kast med lilla Sage spöt. Efter ett antal mil rakt upp i skogen, via Käckelbäcksmon och Laxsjön så hittade vi ett vatten, en å... som såg helt fantastisk ut. Dock lite mörkt ute, så det blev inte några kast med flugspöt... Hela ån var helt isfri, det man såg var blandat med lugnflyt och lite snabbare partier, ett härligt öring/harr vatten helt enkelt.. Är det någon här på Edge som kanske känner till detta vatten? Vad går det för fisk där? Då jag bara har cs 6-7mil dit från hemmet så hade det varit riktigt trevligt att få veta lite mer! Ös på med info nu fiskekamrater! Tight Lines!
  15. Jag frågar bara, mest för att se om det finns fler än jag som är riktigt nöjd med TFO´s spön. Och nej, är inte ett dugg orolig för vad folk ska tycka om min utrustning. Gå i funderingar på att bygga ett Finesse 7.9' #4 som komplement till mitt cane 8' #5. Är otroligt nöjd!
  16. Tjenare! Tycker det verkar som att folk i regel är rädda för TFO´s spön i dagens läge? Skulle vara kul att veta vad NI tycker om deras olika spön? Äger själv två stycken TFO spön, ett Finesse 8.9' #5 och ett Axiom 9' #6, och är sjukligt nöjd med båda! Så gott folk, ös på med era tankar om detta fabrikat!
  17. Dieseldoris

    Mitt SplitCane

  18. Nu har jag äntligen fått mitt spö!! Troutman: En Pfleuger och RIO Outcast
  19. Har äntligen beställt mig ett cane spö från Löfdal. Det blev ett Mentor 8' #5, ska bli helt fantastiskt när jag får det! Man blir jju galen av att sitta och vänta & vänta & vänta
×
×
  • Skapa ny...