Jump to content

Selleboy

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Selleboy

 • Rank
  Member
 • Birthday 07/08/1987

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Umeå

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  tobias.sellman@gmail.com
 • Skype
  Selleboy
 • Telefon
  0706757871

Recent Profile Visitors

154 profile views
 1. Men tack allihopa för fina svar! Nu är det bara att fylla flugboxen med era tips!
 2. Hej! Jag var å fiskade under dagen & bytte fluga efter fluga xdör jag försökte imitera den på bilden. Lyckades lura en del. Men tänkte fråga om någon vet vilken fluga detta är? Mvh Tobias
 3. Tror jag isf investerar i en bravo 6 handpump helt enkelt. Vad tar det att pumpa upp den varje gång då?
 4. Går ju självklart väldigt bra om ni vet om något annat, men pumpen som följer med flytringen har jag reklamerat 2 gånger och den funkar otroligt dåligt. Köpte en elektrisk som kopplades in via bilen och den funkade bättre men inte jättebra.
 5. Jag har hört att man ska kunna köpa en minikompressor som går att koppla in direkt i cigarettuttaget i bilen och då kunna använda den direkt i en flytring. Men detta är då inte möjligt alltså?
 6. Hej! Jag har en Guideline flytring som jag har tänkt ta med upp till fjällen i sommar. Jag har använt deras pump och även en mindre pump som fungerar att stoppa in i cigarettuttaget, med sisådär resultat. Så nu funderar jag på att investera i en billigare kompressor som fungerar med munstyckena till Guideline-flytringen eller har medföljande munstycken som fungerar. Jag har försökt söka lite men hittar som ingen som passar in på följande beskrivning och skulle då gärna få hjälp av er kunniga människor här på forumet! Hoppas någon vet något om detta och kan hjälpa mig! Med vänlig hälsning, Tobias.
 7. Gör gärna det, vore skoj att förstå skillnaden. Gissar att det blir annorlunda natur osv ju högre upp man kommer. Ser då ut så på kartor.
 8. Hej! Jag funderar på att ta mig en tripp upp till ransarån nästa år, och vet ju nu att det finns Zoner från A - D? Vad är egentligen skillnaden på zonerna och är någon mer populär än den andra? Skulle vilja få lite kött på bena på vad skillnaderna är osv! Hoppas någon här har kunskapen om zonerna i sig! MVH Selleboy!
 9. Hej alla fiskeglada människor! Jag tänkte höra med er om vad man kan betalt för att Guideline Fario 9' #5 som är helt orört? Funderar just nu om jag ska sälja det eller inte, beror på vad man kan sälja det för! Tack på förhand MVH Tobias
 10. Tack så mycket för utförligt svar! Har du några tips på speciella märken och vad för typ av material man ska använda? Finns väl flourocarbon och monofil eller vad det heter och så vidare!
 11. Hej! Nu närmar sig fiskesäsongen för en umebo med stormsteg, har ju beställt ett Guideline LPXe set, #5 9'. Tänker (kanske underförstått) använda spöt för öring och harr och röding, dom stora Därför skulle jag vilja ha råd från alla här med val av taperad tafs, vad är en bra medelspets, det jag hört är att .17 i spets ska vara bra, men jag vill gärna höra fördelar och nackdelar, tänkte även införskaffa mig, 3 extra tafsar för att förlänga tafsen så man slipper köpa nya taperade tafsar, men har svårt att förstå alla 0X, 1X och 2X osv. Någon som känner sig manad och hjälpa?
 12. Då ska jag kolla upp det! Tack så jättemycket för hjälpen!
 13. Tjenare alla fiskesugna vänner! Känner att jag måste stilla fiskenerven eller reta upp den genom att köpa ny flugfiske utrustning och skulle vilja ha lite hjälp. Har flugfiskat i två år ungefär och har ett väldigt basic spö just nu. Nu när jag vill uppgradera så tänkte jag ta tillfället i akt och be er om hjälp. Jag tänker mig ett bra allroundspö för öring-röding-harr fiske och kommer mest köra torrflugor, vet inte riktigt hur jag ska tänka och så riktigt. Jag kan tänka mig att lägga ut en del den här gången och tänker att hela kalaset kan landa på 10000:- kronor för rulle-spö-lina. Hoppas ni kan hjälpa mig med valet! Ha det fint!
×
×
 • Create New...