Jump to content

Ola Mörrum

Members
 • Content Count

  835
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ola Mörrum last won the day on January 6 2017

Ola Mörrum had the most liked content!

Community Reputation

126 Excellent

About Ola Mörrum

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Mörrum
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  olalindberg69@gmail.com
 • Telefon
  0722039142

Recent Profile Visitors

4,370 profile views
 1. Någon som har något att säga om detta spö?
 2. Tack Acke, men det kom en uteplats emellan.

 3. Släpper du den för 400 kr?

  1. Mr. Smith

   Mr. Smith

   Halloj! Vilken menar du? 🙄

 4. Ja, jag har inget belägg för min teori mer än att jag fiskat en del och använder sunt förnuft. Tack för bekräftelsen.
 5. Jag vet inte varför jag gled in på läxar i Mörrum. Visst jag bor där men.......Ja ibland undrar jag vad jag håller på med 😂 Men ett intressant ämne. Att de fiskarna du visar kan man tänka att dom drabbas extra mycket när deras ätredskap går sönder. Undrar hur öringar och harr drabbas av vårt CoR ? Jag började när jag var ung med att återutsätta fisk och jag vet att jag fångade samma fiskar ett par tre gånger på 3-4 år. Som växte för varje år. Undrar om exponering i luften gör sej negativ för fiskens tillväxt förutom risken att dö.
 6. Men dess munnar måst läka. Nä, det vi håller på med är rent egoistiskt. Den som säger emot får motivera. Bor i Mörrum och fast svampfiskarna minskat i år så finns dom och jag tror det beror på C o R. Stor fisk som ska upp till varje pris för att fiskaren blir så lycklig. Det nappar inte så ofta i den ån. Man kör fisken länge, i landningsögonblicket (Inte alltid) så blir fisken strandad, den ska fotas och återutsättas. Är det konstigt att fisken blir påverkad. Dom som någon gång fått fisk av hyfsad storlek vet hur svårt det kan vara att få en bild som är snygg. Varpå man atppar fisken i gräs eller grus upp med den igen osv. Nä, vi har mycket mer att göra rätt när det gäller C o R. Idealet är enligt mej ta fisken så hårt det går, rör inte fisken mer än nödvändigt (helst inte alls) vid landning. Kroka av med verktyg, finns bra. låt den simma tillbaka.
 7. Kan du inte tacka nej till en grogg Ismo 😀
 8. Det håller jag helt med om, just det med en glatt Lina och kastteknik. Det jag inte tycker om är snacket hur dåliga andra linor är men skit i det. Har varit på samma tävling som du i Ryd en gång och jag vet att du kan kasta och tvivlar inte på det du säger men jag har tyvärr inte samma upplevelse med TB:n. Kan ha varit ett måndags ex , vet inte vad felet var. Använder själv SA linor och dom funkar väldigt bra för mej. Tvättar linorna med diskmedel och dom funkar hur bra som helst under en hel dag. Smörjer aldrig in mina linor. Smörjmedel samlar skit, som blir som slipmedel. Men det kan man göra som man vill så klart.
 9. Men lille vän, jag har grym kastteknik, har kastat med världseliten jag med och fiskat i 45 år. Testat det mesta som finns på marknaden i form av spö. linor , rullar mm pga av känningar i branschen. Fiskar fortfarande 150 dagar om året. Tränar på kastteknik när jag inte fiskar Hivar iväg snöret över 35 m en lycklig dag. Så sluta nu för fan. Han pratar mycket skit e x som att hävda att en expert distance är den sämsta linan för fiske men ändå har den funnits länge och kopieratsav de flesta märken,, varför då tror du? Om han nu är så duktig , som han säkert är spelar inte linan så stor eftersom en duktig kastare kan kasta med alla linor. Det är endast ett sätt att sälja genom att smutskasta andra linor . Det är så dålig stil. Så packa ihop er butik här på forumet och köp en annons plats och diskutera saker som är relevant här på forumet istället för att gör reklam. Det är tamej fan otroligt att Edge tillåter detta. Köpte en lina av mr Troutboss och jämförde den med andra linor bla SA trout,expert distance , gpx rio linor mm samma dag den lades på rulle. Känt är att nya linor skjuter bra i början det gäller de flesta. Tb.n var bra men inte bättre än Trouten som är rättklassad. Efter en halvtimmes kastande blev till min förvåning Tb.n väldigt sträv men det gick att fixa till genom att tvätta linan men det kom så fort. Blev besviken och provade andra linor och dom funkade bra. Ska sägas att mr TB erbjöd sej att ta tillbaka den. Att Tb. n är en bra lina det tycker säkert en del men inte alla så sluta snacka skit om andra bara för att höja den linan och göra reklam.
 10. Nä, ska hålla mej utanför detta om nu inte Mr. troutboss himself kommer med någon ny dräpare bara för att sälja linor. Någon jävla sanning för det finnas i det han säger. Allt handlar om kastteknik, sen kan man bryta ner saker o ting men i grunden är det skit bakom handtaget som orsakar nya köp.
 11. Jag har dessutom köpt lina av dej men inte var ett dugg bättre än andra linor jag testade tillsammans med htx linan. Nä, köp en annonsplats på edge istället.
 12. Man får bli förbannad, det är helt ok. Det tycker jag är sunt så bara ös på. Är du förbsnnad över vad jag skrev i tråden så kan vi ta det här annars får du väl ringa och skälla på mej. Ha det bra Ismo
×
×
 • Create New...