Jump to content

Johnnyborrenmo

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Johnnyborrenmo

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/21/1966

Information

 • Kön
  Male
 1. Kan tro att dom planterar in i dom närliggande tjärnen... :/ Det tjärnet vi fiskade i låg ca fyra timmars vandring ut på fjället från Gunnarvattnet. Där fanns det bara öring då.
 2. Låter som du kommer att få en bra resa
 3. För sjukt många år sedan bodde jag en vecka i Gunnarvattnet som ligger strax bredvid Valsjöbyn. Vi fiskade torrt i ett tjärn ute på fjället nordost från Gunnarvattnet. Det var ett bra fiske där kommer jag ihåg. Ska du fiska i strömvattnet mellan Valsjön och Hotagen? Kan också rekommendera att försöka få Sik i sjön Gunnarvattnet om du har tillgång till båt, det var ett riktigt kul fiske.
 4. I år blir det härjedalsfjällen runt Ramundberget och Bruksvallarna. Stugan är bokad! Tar med sambo och hund
 5. Vi har nu bokat in vecka 29 så vi får hoppas att det är bra vattenstånd den veckan och att det inte blåser mer än lagom (så det håller knotten i schack hehe). Angående smidigheten så är vi på samma nivå troligen Vi brukar ju varva fisket med vandring när vi är där och det blir troligen det samma detta år. Det finns ju fina "guldturer" som man kan roa sig med på dagarna när man laddar upp för nattfisket
 6. Såg den på kartan, där får man nog ta en kik Tack!
 7. Det låter intressant, får kolla in detta närmare! Tack
 8. Hyfsat gammalt inlägg som behöver piffas upp Vi var och kollade in dvärgrödingarna i fiskhålsgraven i somras. Rekommenderar verkligen ett besök dit. Vandringen är inte svår, men vill man kan man ta turen runt hällmålningarna som är i närheten så får man en fin dagsvandring.
 9. Hej alla Förra sommaren var jag och sambon på tur i Härjedalsfjällen. Vi fick tips om att prova Mittån nästa gång vi åkte dit och nu blir det en tur i sommar igen. Så till en liten fråga: Har någon av er någon erfarenhet från Mittån som ni kan dela med er av? Bra platser att fiska på är givetvis av intresse, men även val av flugor om ni har koll. Mittån är ju hyfsat lång och fiskeveckan ganska kort så alla tips mottages tacksamt så man slipper leta runt en massa /Johnny
×
×
 • Create New...