Jump to content

Daniel.S

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Daniel.S

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Stockholm
 • Intressen
  Harr, Lax :-)

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  daniel.sagatowski@gmail.com
 • Telefon
  0721881919

Recent Profile Visitors

856 profile views
 1. Hej, Jag är intresserad av ditt spö.

  Hur gammalt är det, och har du köpt det nytt?

  Mvh/ Dan

 2. Första som.måste åtgärdas är dessvärre skarven som tömmer älven på.smolt...
 3. öppen jakt på skarv...ialafall här i Stockholm..
 4. Var där i helgen för att lära grabben flugfiska. Mängden tafsar och ölburkar längst sträckan är riktigt tråkig. Sen tänkte ja..faan vad det ligger nappindikatorer här och där......tills jag tog upp en och insåg att det var powerbait :-) Tog kort på powerbaitburkar som låg och flöt inne i ett baksug. Men fisket var bra, det är trots allt en härlig sträcka.
 5. Frågan är hur det kommer påverka Mörrum som ort...det var inga glada miner på fiskare där i maj. De vägrar stänga ån med förklaringen att de behöver fiskare på plats som kan rapportera sjuk fisk... Lite som politisk korrekthet, fast med fiske.....alla vet ändå :-)
 6. Jo, pengar pengar...men med såna resultat lär ju många tänka om inför 2018 och inte åka dit. Då försvinner pengarna oavsett. Fiskekortpriserna är oförändrade de också. Inte ett ord i sociala media heller därifrån...
 7. 23 maj och endast 5 blanklaxar fångade i Mörrum, måste nog vara alltime sämst. Beror det enbart på detta lågvatten tror ni?
 8. Fiskarna ser likadana ut i Baltak....samma svampfläckar....just nu står det en hel del fisk i baltak och ser förjävliga ut. Där odlas all fisk.... just sayin...
 9. Så vad man kan räkna med på premiären är fisket efter blänkarna och en och annan hybrid. Helt plötsligt känns fiskekorten i mars extremt dyra.... Hur ser det ut i ån nu? fullt med död fisk överallt ?
 10. Först och främst se till att inhandla en bra hjälm som håller för ett 100 grams blysänke som kommer farande. Spinnfiskarna skiter fullständigt i utvadade flugfiskare och du kommer få sänken som landar så nära att du kommer flyga upp ur vattnet. I övrigt så kan du stå vid strömsborg....där räcker en 12.6-13 fotare riktigt bra. //Daniel.
 11. Fick faktiskt möjligheten att prata med Björn nyligen, märker att jag gjorde fel val av linförare och totalt missat att det finns fler val, skulle nog inte ha sålt min rulle utan ha satsat på den böjda linföraren som hade passat mig perfekt. Fan också....rullen är ju tidslös så hade varit perfekt att ha den kvar.
 12. Ni som bor i närheten, jag hör att det ligger massa död fisk i ån. Pratade med Krono men de säger bara att de ska ta prover och gå i "botten" med detta, men inte ett ord om fisket, säger bara att man får ingen fisk nu för att det är för varmt. Vi är 3 st som bokat 4 dagars-fiske i september, men slänga iväg 18.000 :- på en stendöd å känns ju lite sisådär. Stämmer det att det ligger död fisk överallt? Mvh Daniel.
 13. Hon företräder Miljöpartiet.......nej tack.
 14. Daniel.S

  Lägg ner.

  Inte den blekaste...hahahhha Bokade bara mig och 2 polare för fiske inkl boende de 4 sista dagarna i september. 6000 per skalle... Sen dess har jag inte hört något:-) Faktiskt så trodde jag att C&R var ett krav i Mörrum, innan denna tråd......men vissa kanske gillar dioxin-filè med potatis.
 15. Daniel.S

  Lägg ner.

  tack! Anledningen varför jag frågade är för att jag har bokat 4 sista dagarna i september i Mörrum med dem..... 6000 inkl boende för 4 dagar. Man kanske skulle ha rådgjort här först..lol
×
×
 • Create New...