Hoppa till innehåll

Daniel.S

Members
  • Antal inlägg

    156
  • Blev medlem

  • Senast besökta

  • Days Won

    1

Daniel.S last won the day on August 11 2022

Daniel.S had the most liked content!

Information

  • Kön
    Man
  • Bostadsort
    Stockholm
  • Intressen
    Harr, Lax :-)

Senaste Profil Besökare

2 676 profilvisningar

Daniel.S's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

17

Gemenskaps Rykte

  1. Hade Simms G3 i 8år.... Ville testa nytt, blev Patagonia swift. De höll i 2 år. Blit Simms igen, eller LoC så slipper jag irritera mig att dyra vadare inte håller.
  2. Mina Swiftcurrent började läcka i grenen efter 2 år, de kompisar som köpte sina samtidigt upplevde samma sak, 2 år sen läckage. Vad jag har hört (vet ej om det stämmer till 100%) så är det mest inlämnade vadarna på Mörrumshopen just Patagonia swiftcurrent. Det är enligt mig, det dummaste köp jag har nånsin gjort. Skickade in dem, visst det kostade inte nånting, de limmade bara ytterligare remsor ovanpå de andra remsorna (ser ut som en 4 åring som gjort), så nu känns det som jag går omkring med en blöja i vadarna Hade Simms G3 innan, höll 8 år.....de såg ut som kriget mot slutet, men de höll.
  3. Hur länge höll era innan de började läcka? 2 säsonger här. Vet andra där deras höll c:a 2 säsonger också.
  4. Hel Daniel. Hur lång är din son och vad väger han? Alltså angående dina vadare. jag är 173 cm och väger 88 kg.

  5. Jag älskar Sage spön, fiskat massor med Method, och Sage X etc. Men 15 igniten kändes mkt speciell. Vet ej hur det är med andra ignite men 15 fotarn var svårsmält. Sorry om jag förstör för dig, men jag rekommenderar att du provkastar.
  6. gått någon repa med 15 fotarn, fiskat enbart med Method innan, det känns som du kan slänga på en 80grams jigg och kasta utan problem. Vet en som kör 60gram + på sin 15 fot ignite. Mitt tips är att provkasta 15 fotarn innan köp.
  7. Fiskar den med hans minsta VTS, 27 grammarn. Helt perfekt.
  8. Tubplånbok

    Hej Daniel. 
    För 500 kr kan du då skicka till Norge!

    mvh Lars Erik

  9. Hej, Jag är intresserad av ditt spö.

    Hur gammalt är det, och har du köpt det nytt?

    Mvh/ Dan

  10. Första som.måste åtgärdas är dessvärre skarven som tömmer älven på.smolt...
  11. öppen jakt på skarv...ialafall här i Stockholm..
  12. Var där i helgen för att lära grabben flugfiska. Mängden tafsar och ölburkar längst sträckan är riktigt tråkig. Sen tänkte ja..faan vad det ligger nappindikatorer här och där......tills jag tog upp en och insåg att det var powerbait :-) Tog kort på powerbaitburkar som låg och flöt inne i ett baksug. Men fisket var bra, det är trots allt en härlig sträcka.
  13. Frågan är hur det kommer påverka Mörrum som ort...det var inga glada miner på fiskare där i maj. De vägrar stänga ån med förklaringen att de behöver fiskare på plats som kan rapportera sjuk fisk... Lite som politisk korrekthet, fast med fiske.....alla vet ändå :-)
  14. Jo, pengar pengar...men med såna resultat lär ju många tänka om inför 2018 och inte åka dit. Då försvinner pengarna oavsett. Fiskekortpriserna är oförändrade de också. Inte ett ord i sociala media heller därifrån...
  15. 23 maj och endast 5 blanklaxar fångade i Mörrum, måste nog vara alltime sämst. Beror det enbart på detta lågvatten tror ni?
×
×
  • Skapa ny...