Jump to content
Edgeforum

Hannesg

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Hannesg

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg Hisingen

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  hannes.gustafsson@gmail.com
 • Telefon
  0730205209

Recent Profile Visitors

1,128 profile views
 1. Hej Hannes. Dom finns kvar om du vill ha dom,. Med vänlig hälsning, Anders

  1. Filbert

   Filbert

   Hej Hannes.

   Hör av dig med adress och swisha portokostnad, 16 kr till 0701421119.

   mvh Anders

  2. Hannesg

   Hannesg

   Gärna !

    

   plockerotegatan 265

   42257 hisingsbacka

    

   hannes Gustafsson 

   swishar med engång 

  3. Filbert

   Filbert

   Hej.

    

   Pengarna inne, lägger på lådan i helgen. Hoppas att det biter på nåt stort i dom.

    

   Mvh Anders

 2. hehe är dom bra dom linorna ??=) jag får även och kollar på Rio trout kr den verkar ju schysst med eller va tror ni till en g2 5# https://www.el-ge.se/trout-lt-flytande-5 men nu lutar det åt SA vpt känns det som
 3. nåt annat forum att rekommendera ?
 4. hehe är dom bra dom linorna ??=) jag får även och kollar på Rio trout kr den verkar ju schysst med eller va tror ni till en g2 5# https://www.el-ge.se/trout-lt-flytande-5
 5. asså ! gpxen kastat ju fint och skjuter bra för långa utlägg men den e tung att lyfta ur vattnet för rollkast. men på trout linan skjuter med fint för långa kast eller ??
 6. den är säkert uppgraderad då min gpx låda ser inte ut dom dom nya gör heller hsr jsg märkt. men den kan vara värd att testa då. kör du samma klass på lina som spö eller ? hört att sa linorna är en halv klass högre än ansts linor men vet ej om d stämmer =)
 7. någon här som har kastat med scientific anglers mastery trout. kör med ett Scott g2 5# och är inne på att köpa en sådan lins till det spöt. använder nu mastery gpx. kastar fint men känns lite tung för sånt mjukt som.
 8. Vision Primaloftjacka ! nåt för dig ?

  Har även LTS Goose Down jackan,

  Mvh Stefan.

  1. Hannesg

   Hannesg

   blev en vision subzero tack ändå ! 

 9. hej såg ditt meddelande och såg att du jobbar på tuvebygg. är det på service eller entreprenad ? är själv på service sidan i göteborg
 10. Är ny inom lax fisket så undrar va man ska köra med för krok till tub flugor utan att man har en hel Arsenal sen undrar jag även hur det är att binda laxflugor med stf dubbing ?? Att bygga vingarna med någon som sitter på lite sbs ??
 11. Hej Hannesg

  Jeg kan godt binde nogle fluer til dig som er super gode til både mørrum og min favoritelv i sverige ørekilselven. Er ikke på siden hver dag, så du kan skrive privat på 0045 60134068 el micks-flies@outlook.dk. Vedhæfter lige en af mine egne favoritter

  Mvh Michael

  WP_20161027_17_10_35_Pro.jpg

 12. Grymt svar ! tackar så hemskt mycket !!. Finner det jämt snurrigt med alla linor klass och vikter och nu när man ska börja fiska med dom stora grabbarna ska man ha en jävla massa linor samtidigt=)
 13. Ny på detta så behöver få lite ordning i denna djungel. spelar vikten någon roll på om man har en runningline i mitt fall guideline compline eller är det vikten i klumpen som är viktigast ?? Och är det isåfall samma om man kör med en shooting line ??
×
×
 • Create New...