Jump to content

Mygler

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Mygler

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  12312312@a.se
 • Telefon
  545

Recent Profile Visitors

999 profile views
 1. Hej  Ett helt nytt LTS Switch

 2. Mygler

  creek

 3. Trodde aldrig det skulle komma så här mycket svar! Uppskattar verkligen er hjälp!!! Nu är fiskeresan bokad bär av till säxnas denna sommar. Förmodligen en resa till i höst. Skitfiske på er alla!
 4. Detta såg riktigt frestande ut. Kommer nog att bli detta alternativet! Tack för tipset!!! //Oskar
 5. Var i häredalen 2 veckor innan midsommar förra året men de var lite tidigt. Gimån och Stavreströmmen låter riktigt intressant men verkar knappt finnas några fiskekort kvar till dom speciella sträckorna men kanske är värt att åka ändå?
 6. Ska kollas på ! Skickat från min iPhone med Tapatalk
 7. Hej på er mina fiskevänner! Går i tankarna om en fiskeresa med 2 kompisar över midsommar. Skulle behöva lite olika förslag på resmål i Sverige över midsommar, självklart står öringen högst upp på listan. Vet att jag är lite sent ute men vi är flexibla gällande boende så tror inte det blir något problem. Skitfiske! //Oskar
 8. Mygler

  Kort och lätt spö

  Blev ett Cts Quartz #4 7 fot riktigt nöjd!
 9. Mygler

  Kort och lätt spö

  Denna sommar jag bege mig ut på nya äventyr och behöver ett litet spö med mig. Så har ni några tips på korta spön för små bäckar/åar skulle jag vara tacksam. Skitfiske!
 10. Hej! Har börjat planera en fiske resan i oktober med kompisarna men har slut på idéer. Skulle behöva lite tips på vart man ska inom en radie på 40 mil från Stockholm i oktober. Någon som har några tips? Skitfiske!
 11. Hej! Har börjat planera en fiske resan i oktober med kompisarna men har slut på idéer. Skulle behöva lite tips på vart man ska inom en radie på 40 mil från Stockholm i oktober. Någon som har några tips? Skitfiske!
 12. Köpte mig en opti stream #4
 13. Har köpt mig ett nytt loop xact klass4 spö. Skulle behöva en lina till det och tänkte höra med er om ni har några förslag. Kommer använda spöet till mindre vatten alltså inga sjöar. Har en loop opticreek rulle till spöet. Tacksam för hjälp!
 14. Söker en lina till min kompis som precis köpt ett nytt spö. Vad rekommenderar ni för det spöet?
×
×
 • Create New...