Jump to content

Lennartsson

Members
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  lennartsson123@gmail.com
 • Telefon
  0700;000000

Recent Profile Visitors

1,790 profile views

Lennartsson's Achievements

Member

Member (2/5)

5

Reputation

 1. Lägg en köpes-annons på forumet och se vad som dyker upp.
 2. Jag har en Simms G4 som tål 8 timmars regn utan problem och även gårdagens skånska klimat ute vid kusten, men har alternativ. Pinewood vadarjacka och även budget-jackor från dom stora kedjorna. Vet av erfarenhet att när impregneringen inte funkar längre så kör jag maskintvätt utan tvättmedel på 30 grader. Sen hänger jag jackan på tork och sprayar på reviwex på blöt jacka. Bäst resultat fås i torkrum med god ventilation och lagom värme. Se till att jackan hänger med armarna fritt och att reviwexen kommer åt överallt. Funkar bra för mig! Tror mer på att metoden vid impregnering än vad som står på jackan. https://www.flyfishingmasters.se/sk/revivex-spray-water-repellant-300ml
 3. Köper Gl. 8-9. I/1/4 och Gl 8-9 F/i/2 Mvh Miran 

 4. Vision kura har jag använt senaste 6-7 åren ungefär 40-50 pass om året - inga problem. Kompisen körde 150 pass med sina kura ett år - inga problem.
 5. Vision Kura är helt klart ett bra köp. Haft mina tre-fyra år 30-40 pass/år utan problem. Kompisen fiskade 150 pass på kusten ett år med sina Kura och det funkade. Åk och köp!
 6. Dom håller. Har fem stycken och byter aldrig. Laxbernt och J.L här på edge skall du höra med.
 7. Rio's Modern Spey Casting. Finns hos mistpool.com.
×
×
 • Create New...