Jump to content

Mambazzz

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Mambazzz

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Torsby
 1. Köpte mina Rio Gallegos i våras och har använts flitigt under säsongen och enda som jag egentligen har att klaga på är somsagt innan spännet på ryggen kan vara irriterande ibland och på mina som är LK är att sömmen kan tryckas upp lite i grenen.. kan vara att mina kanske inte passar min kroppsmodell men annars har jag inget att klaga på, andas förträffligt bra och merinoullen i sockorna är väldigt trevligt att ha när det är lite kallare ute och i vattnet. sen är ju convertible systemet väldigt genomtänkt..
 2. Ett tips är att om du har möjligheten prova ett par headwaters convertible, jag var väldigt inne på G3 convertibles, men fick prova deras nya och var inte all nöjd med varken passform eller deras "nya" lösning på att konvertera. På dem gamla så zippade man igen/ner vadarna, men på nya versionen så typ trycker du bara ner den övre delen innanför och under bältet.. Somsagt, prova och se ifall du gillar systemet, är du fast besluten om att ha "convertibles" så kan jag annars rekomendera Patagonias Rio Gallegos, deras convert. system är lite mer genomtänkt enligt min mening.
 3. När hade du tänkt åka dit? Bor själv i Torsby och känner till vattnen rätt bra.. Bara att hojta till.. som mipert säger så är Östmarks FVO ett väldigt bra alternativ, även Lekvattnets FVO och Gräsmarks FVO har en hel del fina strömmar med fin öring i.. Sedan har man ju Klarälven i Sysslebäck att dra upp till.. Så det finns absolut fina vatten runtomkring..
 4. Mambazzz

  P3041825

  Nick Laferriere är det som har ritat den, han har den även självsom tatuering.
 5. Rent spontant så ser det ut som att han vill ha "Elegantfly" omringad av en fisk..
 6. Öringdrill i Tärendöälven
 7. Mambazzz

  Sage Approach

  Passar på att låna tråden lite istället för att göra en ny om samma spö, går själv i tankarna på att köpa detta nu när mitt ATOM spö gick sönder, men har då en fråga.. Jag köpte nämligen en RIO Gold WF5F för inte så länge sen, och jag undrar nu om ja köper Sage Approach i klass 6, måste ja köpa ny lina igen då också? eller kan ja köra med den rio linan ja hade till mitt #5 spö innan??
 8. Kör på Knekt vit portion, men när ja vill lyxa till det lite extra så kör man med Whisky Probe Lös. Provade även de där "förbakade" lössnusarna, och visst, man slipper "kladdet" när man bakar, men då får man tillbaka det i munnen istället, känns som man får en massa slem/slajm under läppen istället.
 9. Grymt fin fisk som första på torrt 2014, min första va typ en fjärdedel så stor som denna..
 10. Kul med fler klipp, Sasse, måste ha blivit en hel del start-och-stopp för att få alla dom "resans gång" klippen?
 11. Personligen kör jag med Gopro Hero HD, alltså första Gopro'n.. Kör i 1080p 30/fps, brukade köra i 720p 60/fps för att få bättre flyt i filmen när man ska köra slowmotion.. Men funkar hyffsat bra med 30fps också, dessutom blir ju bilden klarare så. Va gällande redigerings program så är ja så enkel att ja faktiskt kör med Windows Movie Maker, finns naturligtvis bättre program, men för mina små snuttar så funkar det helt ypperligt, och är ju dessutom sjukligt enkelt att annvända.. Så... ut och fiska och filma med dig nu så vi får se dina verk!! Harr3n: Ser vi fram emot!!
 12. Här kommer ännu en liten fiskefilm ifrån gårdagens fisketur efter jobbet..
 13. Kul att någon drog i gång en sådan tråd, satt faktiskt själv på jobbet idag och funderade på om ja inte skulle starta upp en själv.. Man kan juh även passa på att dela med sig av hur man får till vissa vinklar och vilka fästen man annvänder sig av.. (om man kör gopro då dvs)... eller om man t.o.m. kör med hemmagjorda fästen.. Har ju inte kommit så långt än själv utan i och med att man nästan alltid fiskar själv och bara har en gopro så är det svårt att få till schysst vinklar. Men har lite material som skall klippas ihop och läggas upp.. Anyways.. Här är en liten kortis i från förra helgen där årets första öring nappade..
 14. Kul att grabben plockade en fin liten öring, lyckades ganska bra ja själv också, fick t.o.m. med de på film..
 15. Ifrån gårdagens magiska afton. (taget med gopro hero 1)
×
×
 • Create New...