Jump to content

harr3n

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About harr3n

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/04/1993

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  norsjö

Recent Profile Visitors

517 profile views
 1. Min första flugbindningsvideo! http://youtu.be/R687oQO6V5o Taaaajt laaaajns!
 2. Inte Enbart flugfiske men hoppas ni tycker den är värd att titta på ändå http://youtu.be/Jvu6Z8sFgBI Taaaajt laaaajns!
 3. http://youtu.be/5AnLlx-UsKQ Taaaajt laaaajns!
 4. I väntan på att man ska bli frisk från förkylning och få åka upp till saxnäs om en vecka så passar det ju bra att småpacka lite och kolla så att kameran funkar som den ska;) Taaaajt laaaajns!
 5. ska försöka får väl testa lite olika streamers, ska väl förhoppningsvis inte behöva gå ner i den asken! Du som har varit där tidigare kanske vet vad det är för typ av tält som ingår?? Taaaajt laaaajns!
 6. http://youtu.be/mtJqPv0GLro Första öringen för i år och pb! Taaaajt laaaajns!
 7. Väcker liv i tråden, ska upp till saxnäs v28 och fiska ransarån fjäll, vilka streamers funkar bra i fjällen? Har mycket svarta,vita, grå zonkers. Funkar det med mindre fiskimitationer som tobis osv? Typ epoxyskallar?
 8. Någon dom vet vad det är för typ av tält som ingår i paketpriset när man bokar ransarån fjäll? Är det både moskoselkåta och vanligt tält? Taaaajt laaaajns!
 9. Williamosterbergfoto på insta! Mest fiskebilder! följ så följer jag tillbaka Taaaajt laaaajns!
 10. haha dela havet.. Brukar ha svårt för att rullkasta på gräs men evotec linan gick det bra, ska iväg en sväng ikväll å kasta på sjön få se hur det går opti creek rullen funkar suveränt förresten, redan drillat en öring på 2,7kg och bromsen gör sitt jobb!Taaaajt laaaajns!
 11. uppskattar informationen! Fick en linan idag och den hade liiiteliite tjockare runningline än optin, däremot klumpen var inte lika tjock så den passade perfekt! Provkastade lite på gräsmattan och den passade min kaststil mycket bättre, evotec 100 känns mycket mer harmonisk och bli inte lika "slängig" vid mer lina i luften kändes det som iaf Taaaajt laaaajns!
 12. jo jag vet därför jag ville prova en med lite längre klump Taaaajt laaaajns!
 13. okej! Taaaajt laaaajns!
 14. Tjena! Har nu en opti stream #5 och tycker den funkar bra, men tycker den plaskar lite för mycket vid presentationskast och blir lite svår att hantera när man har mycket lina i luften.. Har beställt en evotec 100 som jag tänkte testa när den har lite längre klump och kanske blir lättare att kasta om man ska ha en del lina i luften? Men min stora fråga är.. Rymmer jag en evotec 100 #5 på min opti creek rulle?? Rymmer ju min opti stream men den är ju 1 meter kortare och har väldigt tunn skjutlina, någon som vet hur tunn skjutlinan är och hur tjock klumpen är på evotec 100?
 15. en öring kring 2,5kg som hoppade som ett tok och gav mig en rejäl fight! Ni får bortse från kvalitén när det är ett screenshot från min gopro Taaaajt laaaajns!
×
×
 • Create New...