Jump to content

Nordin

Edgemember
 • Content Count

  434
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

88 Excellent

About Nordin

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 03/26/1989

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sollefteå
 • Intressen
  Fiske,bilar, motor, natur och matlagning

Recent Profile Visitors

1,574 profile views
 1. Hej! Stort tack för ditt inlägg, ska absolut ta och kolla upp dom ställen du nämner lite bättre. Vilken tid på året brukar vara mest gångbar en normalsommar? Har svärföräldrarna i Kalix så kommer försöka boka in gumman med barn en vecka där så får jag fiska under tiden
 2. Hur har fisket varit i år trots det varma vädret? Otroligt sugen på att ge älven/någon sträcka ett försök nästa säsong. Någon som kanske kan lämna nåt tips på något skapligt ställe för 2-handsfiske?
 3. Tack för era förslag, ringde runt på lite olika stugbyar/campingar men det lät å vara fullt på de flesta. Det slutade med att vi åkte ett par mil utanför Granliden där morsan och karln hennes har stuga. Imorrn ska jag åka runt och kika lite och kolla fiskeplatser
 4. Snabbtrip med familjen, en, två kanske 3 nätter i närheten av fiske men ska vara barn och frugan-vänligt. Tips mottages tacksamt och snabbt, frugan vill att vi ska ha lämnat kåken inom en timme! Går själv vet när det ska vara ganska barnvänligt, en lekpark bör finnas iallafall
 5. Vi har två barn en på 2,5år och en på bra precis 4 månader, med första ongen var det inte alls några problem att åka iväg på spontanturer och fiska ett par timmar någon eller några kvällar i veckan, alternativt någon helnatt. Var iväg på en fjällresa i några dygn, det gick också vägen. Nu sen numero dos anlände så är det nästan omöjligt, jag hinner inte! Visst kvällstid skulle säkerligen fungera men då är man oftast själv så pass slut så man fastnar i soffan eller lägger sig tidigt. Frugan har inget emot att jag åker iväg på kvällarna så länge jag hjälper till med kvällsbestyren och att den äldre sonen somnat, på dagtid är det inte alls lika uppskattat då minstingen är rätt krävande dagtid (och nattetid där hon tar det mesta) Inget laxfiske för min del i år, varit ut på ett par svängar till en närliggande å, någon sjösväng och ett par i älven. Vi brukar försöka säga till varandra då vi behöver lite tid utanför huset, hon åker och fikar, lunchar eller shoppar med någon kompis, jag åker och fiskar (stirrar tomt ut i ån och vet varken ut eller in ) så löser vi det på bästa sätt. Nu ikväll var jag nere och kollade in laxfisket i ett par timmar, hon var ute på en fika med en kompis igår.
 6. Ett första försök till en Double Gonga halvnöjd med resultatet
 7. Slog till och beställde ett Loop Q 590 alldeles nyss, ska bli kul att testa. Vilka linor kan tänkas passa? Har två klass 5 linor hemma, Evotec 85 och 100 dvs ganska kortklumpade linor.
 8. Har en kompis som köpt sig ett par haspelspön från Wish, några av dom har varit väldigt lik typ kinetic waterspeed serien. Ett av dom han köpte var näst intill identiskt med Draugen D4 som jag gärna höjer till skyarna. Inte testat något flugspö vad jag känner till.
 9. Jeep XJ eller Jeep ZJ med taktält och höjd 3-4" och 31"are så har du en grym fiskebil, drar endel bränsle men det blir en grym fiskebil!
 10. Nordin

  Abstinens varning!

  Jäklar vilket fiskesug filmerna och bilderna ger... Får nog provfiske älven i helgen där den öppnat sig!
 11. Det kommer nog gå rätt bra med mitt nyårslöfte fram till maj/juni någon gång, då blir det nog värre Hahah flugkarantän, den var nu Ta en fläskfilé, dra en ståltråd genom mitten, fäst en färdig hamburgare(ostekt) med hjälp av ståltråden (detta blir alltså stjärtfenan) sen en krok i strl 19. En av de bättre flugorna, den blir aningen dyr att binda och håller inte så länge, kan med fördel frysas om!
 12. Ska försöka hålla mig till köttiga streamers i år, även vid kläckningar och när det går tungt. Ska ge det ett ärligt försök med andra ord!
 13. Nordin

  smutsig kork

  Det är sjukt vilket magisk kraft tvättlapparna besitter, har hittills inte gått bet på något jag försökt rengöra med de tvättlapparna!
 14. Kolla på Rio Gold gillar de linorna skarpt, väldigt mångsidig lina som klarar det mesta! Tror också att Gold är några gram tyngre än SA linan (utan att ha kollat) http://www.fishline.se/rio-gold-flyt-fluglina/product_details.php/products_id/1207/ Tror för övrigt att det räcker med en tråd i samma ämne
 15. Nordin

  Articulation beads

  Det är sant, skulle nog störa mig på det om man lagt ner tid på att binda en lite ordentligare fluga men fisken skulle nog inte bry sig speciellt mycket.
×
×
 • Create New...