Jump to content

albin-alvers

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

albin-alvers last won the day on October 31 2018

albin-alvers had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About albin-alvers

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Hammarö
 • Intressen
  Fiske och hinderbanor

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

674 profile views
 1. Vi har turen att få skjuts i bil. Vi har lite fjällvana ja. Vi har varit med på Kirunalägret ett par gånger.
 2. Som rubriken lyder så ska jag och ett par kompisar åka på fiskeresa. Vi vet dock inte vart vi ska? Vi får i stort sett åka vart vi vill i hela sverige och vi ska vara borta i en vecka. Vi är ute efter fjällfiske efter öring, harr och kanske röding. Jag ska även tillägga att vi ska tälta i en vecka och vill hälst inte gå några längre sträckor. Tid på året är heller inte bestämmt. Nu undrar vi om ni har något förslag som matchar in på våra önskemål? Tack på förhand.
 3. Jag undrar om det går att få öring på fluga i värnen. Och om det går så undrar jag hur man fiskar, vart man fiskar och vad man fiskar med. Jag tänker att den borde vara lite som havsöringen? Jag bor på hammarö om det är nån som undrar och har tillgång till båt och har flytring. Om de tär någon som har några erfarenheter om det här fisket får den gärna dela det här. /Albin
 4. Tack för alla svaren. Det får bli en klass 6 vision extreme.
 5. Jag funderar på ett nytt spö men har svårt och bestämma mig. Klass 5 eller 6?. Jag ska ha spöt till fiske med streamers nymfer och torrflugor. Jag ska fiska efter regnbåge och fjällfiske. Jag har har en trea men den är lite för lätt till streamers med.
 6. 50 cm när jag slängde med törrfluga i Kaitumälven
 7. hävlingen ska ha bra fiske. Med mycket öring och röding. Kanske inte riktigt ligger i Härjedalen men precis under.
 8. en liten fråga bara. Vad gör igentligen dagsländor och nattsländor på ytan? Har inte tänkt på det innan utan har bara fiskat med dom när dom finns på ytan.
 9. Behövs det höga betyg för att komma in i sportfiskegymnasiet i forshaga. Är det någon som har gått där och vilka poäng hade ni då för att få komma in?
 10. för mig idag har det blevit några nattslände immitationer och några land insekter
×
×
 • Create New...