Jump to content

bjolar85

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About bjolar85

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bjolar85@gmail.com
 • Telefon
  0702661611

Recent Profile Visitors

510 profile views
 1. Har samma problem på en gammal Guideline pike rulle. Köpte tunn kork från slöjddetaljer och den kändes nästan som tyg. Återkommer när jag provat att klippa ut en bit.
 2. Bryggorna på Smitska udden borde fungera. Mycket ”badjävlar” där nu dock. Kanske lite mindre folk på kvällen iofs. Det var det enda stället söderut som jag kunde komma på i dagsläget. Mvh Björn
 3. 2015 körde jag via Bluecarrental.is och det var inga problem. Trots att en häst gnagt på den bakre stötfångaren.
 4. Bättre fiske i söndags ute på Tjörn. Började med att fiska av de grundare delarna med leopardbotten, men det blev inte ett pet på grejjerna. Bytten senare till en udde med lite mer fart i vattnet och ett lite större djup (1,5-2,5). Fick direkt kontakt med en ok fisk som vände ca 2 m från land. Efter en betydligt långsammare hemtagning, så högg den på en rosa dräparmask. Var en välmatad 44-45:a som snabbt fick simma hem igen. Tappade 3 mindre efter det på handtvistad mask. Skönt att solen tittade fram också, då vadarna läcker som ett såll och istapparna till ben behövde tinas upp.
 5. Årets första landade i håven idag. En 59:a behagade att smaka på en Kopparbaesen. Den fick simma vidare efter en bra fight. 9894C45C-90FB-414E-8780-85D7361FDEF6.mp4
 6. Trögt fiske även under gårdagen, endast en dragning för egen del, men polaren lyckades lufta en 35:a (ish) på en relativt snabbt hemtagen Mickey finn. Körde i trakterna runt Kungälv.
 7. 3 gubbar ute runt Uddevalla. Inte tillstymmelse till napp tyvärr. Nya tag imorgon.
 8. Gratulerar till en vacker best!
 9. Fastighetschef på ett Göteborgsbaserat fastighetsbolag. Ansvarar för vår utveckling av Gamlestaden, så är någon sugen på lokaler, så är det bara att skicka PM
 10. Framhävs ju att rullen är vattentät, men på min rostade iaf rullens innanmäte sönder, så jag kan inte rekommendera den. Var ca 2 år sedan, så det kan ju vara åtgärdat. Var förbi Guidline och bytte bromsen till en ny. Dock så kunde de inte heller då garantera att den skulle vara vattentät. Blev en Loop Multi efter det.
 11. bjolar85

  Tradera

  Vilken pajas! Har du skickat konversationen till tradera? De borde ju rensa bort sådana klåpare!
 12. Kan skriva under på Island även om jag inte varit där just i maj. Var där i Juli, men tänkte också ta en vända dit nu i maj. Svårt att låta bli med tanke på de förutsättningar som ön erbjuder. Var det något speciellt vatten du tänkte på Redtag? Lät ju onekligen intressant
 13. Hej, När jag söker inspiration kring havsörings/öringflugor, så brukar jag titta på Youtube-kanalerna flytying.eu och Einvind Berulfsen som båda har trevliga och pedagogiska klipp. Ha en trevlig helg.
 14. Var på Hindersön i förra veckan och där stog de och bearbetade i full fart. Mår nästan lite illa. När man är ute och åker i skärgården, så är det mer regel än undantag att man ser minst en laxfälla.
×
×
 • Create New...