Jump to content

Jonas_P

Members
 • Content Count

  344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Jonas_P last won the day on June 30

Jonas_P had the most liked content!

Community Reputation

175 Excellent

About Jonas_P

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jonas.persson@viljan.se
 • Telefon
  0705895108

Recent Profile Visitors

1,761 profile views
 1. Det är väl när du inte gör provet i tid som du riskerar att dö i förtid.
 2. Är det inte jobbigt att försöka vara rolig så ofta och lyckas så sällan?
 3. Säljer ett Radian i absolut toppskick. Jag fiskar helt enkelt för lite tvåhands för att ha ett sådant högkvalitetsspö som mest bara står. Vid smidig affär skickar jag med en RIO AFS-klump (Drugge) i F/S3. Priset på 5500 riksdaler inkluderar dessutom spårbar frakt. Spöt kan lämnas/hämtas personligen i Västerås-området samt vid passande tillfälle även runt Hudiksvall. Då gör vi en liten putsning på priset. Kontakt via PM föredras. BOKAT!
 4. Min #6-utrustning är just ett Argentum och (bl.a) F3W 4seven. Jag tycker att rullen sitter klockrent på spöt. Spöt är f.ö. riktigt trevligt! Rullen likaså förstås, men det är mer välkänt Edit: 2six skulle jag inte ens fundera på till en sexa. En sådan har jag däremot på ett Scott G2 #4. Där i krokarna är den mer lämpad, enligt mig.
 5. Ja. När jag provade dem hemma i vardagsrummet gick resårsnodden upptill av. Väl i vattnet läckte de rätt duktigt. Reklamerade omgående utan strul till Skittfiske.
 6. Du skrev dock även att det bara var småfisk överallt och att man lika gärna kan fiska i sjön hemma, samt att det annars krävs helikopter för att få bra fiske. Adolfström har jag nog läst om i äldre fiskepress. Inget i nutid.
 7. Misslyckas du i Sorsele så är det inte vattnen det är fel på. Då har du kommit fel helt enkelt, eller så är det skit bakom spakarna. Om jag ska vara ärlig. Arjeplog och Adolfström kan jag inte uttala mig om.
 8. Den jag har duger utmärkt även till små flugor, typ midges och liknande
 9. Jag använder en liten Fiskars (osäker på vilken) till det mesta finjobbet i flugbindningen. Den gör jobbet galant och håller skärpan bra. Man kommer åt bra så jag har inte haft något behov av att slipa ner spetsarna.
 10. Noterar Strands IF där på väskan också 😁
 11. Harrfisket i Ljungan är bra (och poppis...).
 12. Varför inte prova en ”tung” lina som du gillar, fast i #4 i så fall?
 13. Har 7’6” #4 och har haft 8’ #5 av det spöt, det är inget jag upplevt med något av dem.
 14. Jonas_P

  SM-Veckan

  Men.... får dom nå fisk då!?
×
×
 • Create New...