Jump to content

Jonas_P

Members
 • Content Count

  369
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Jonas_P last won the day on September 30

Jonas_P had the most liked content!

Community Reputation

192 Excellent

About Jonas_P

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jonas.persson@viljan.se
 • Telefon
  0705895108

Recent Profile Visitors

1,820 profile views
 1. Tänkte också att det där kändes som ett onödigt invecklat (men förvisso ballt) sätt att få till den gången på flugan, när Magic Head redan finns. Magic Head är f.ö. bra tycker jag.
 2. Göteborg har iaf en folkmängd som kan berättiga visst trafikkaos emellanåt. Hudik däremot... Att det ens kan bli tvärstopp och timslånga köer där är en bedrift!
 3. Medskog är för övrigt ett sällsynt illa planerat handelsområde. Det kan du nog instämma i @Freak?
 4. @MathiasL och @Sahlberg, ni brukar ju käka där borta på Max.
 5. Ja det verkar så. Jag tittade bara på Fishline och såg att det började på #6, sedan var det samma visa på Scotts sida. Huruvida det är nya Meridian eller inte vet jag för lite (läs: ingenting) om.
 6. Beror ju på vad en räknar inom begreppet "kastegenskaper", men SA VPT upplever jag som en mer harmonisk och trevlig lina att kasta med vid fiske. För det är ju vid vattnet med en fluga på tafsspetsen linan ska brukas, inte med garntuss på en öppen gräsplan. Så det är väl en då. På kortare avstånd tycker jag att SA SBT kastar väldigt fint samt att den är väldigt mångsidig. Den langar mindre streamers lika fint som den viskar ut en liten torrfluga. För underhandskast och rena torrflugepresentationer tycker jag RIO:s Trout LT är svårslagen. Nu fick du tre
 7. Haha tack, men varför ska jag ringa dig? Jag har inget emot dig eller något behov av att prata för den delen. Blir bara lite putt när du är otrevlig/oförskämd mot mig och andra.
 8. Det låter ju logiskt. Det börjar nog bli läggdags för farbror.
 9. Rätt om vad, att han är gammal? Allt malande om hans puppa? För det är ju typ det enda han gapar om. Förutom en massa ovidkommande och stundtals obegripligt svammel. Och ja, det är rätt svårt att kommentera faktiskt.
 10. Med tanke på dina monologer är det nog inte alltför många som bryr sig nu heller...
 11. Det blir dessvärre så när vissa besitter en femårings mentala förmåga.
 12. Line-speed försöker vara lika kufiskt underhållande som Ismo, men är rätt klappkass på det 😅
 13. Det håller jag för mig själv. Jag vill inte trampa ev. medlemmar på tårna med vad jag tycker. Det känns osnyggt. Och onödigt. Jag utgår bara från vad jag tycker och jag skulle nog inte kunna motivera mig att gå till en arbetsplats där jag känner att jag inte gör någon egentlig vettig nytta.
 14. Skickliga pedagoger kan göra (stor) skillnad, jag håller helt med.
×
×
 • Create New...