Jump to content

Jonas_P

Members
 • Posts

  449
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Jonas_P last won the day on November 21 2020

Jonas_P had the most liked content!

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jonas.persson@viljan.se
 • Telefon
  0705895108

Recent Profile Visitors

2,622 profile views

Jonas_P's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

233

Reputation

 1. Du såg inga döda vulgator på ytan? Vaken på spents brukar kunna vara just så där lugna och sörplande. Fisken har all tid i världen att spana in det ätbara, som ju inte kan ta sig någonstans. Det som annars är min go to-fluga vid liknande scenarion kvällstid än en tunt bunden harörenymf. Oförtyngd och med de mörkare/-ste stråna på masken. Storlek från 12 ner till 18.
 2. Personligen hoppas jag verkligen inte att Danielsson ändrar på sitt koncept. Allt behöver inte amerikaniseras.
 3. Lite beroende på vattenstånd och om fisket är upplåtet eller inte så kan Leån vara ett tips om ni söker ett mindre vattendrag. Mellanljusnan är ganska stor och bred. Leån ligger på Ljusdals FVO.
 4. Tafsmaterial från året innan är det, enligt min erfarenhet, inga problem att fiska vidare med. Bara det förvaras rätt.
 5. Kaxigt att räkna in Dogge redan nu! Eller vad säger @MathiasL?
 6. I synnerhet när man känner den Fredrik som videon (inte låten) gjorts till, kan jag säga
 7. Jonas_P

  Älvdalen

  @Sahlbergbrukar fiska en del i Rotälven så han har nog några givande tips.
 8. Ok. Då är vi av olika åsikt. Jag talar av erfarenhet och jag vet mycket väl att det finns elever (och lärare för den delen) som upplevt och upplever svårigheter med distansundervisning. Mycket för att att det tillkom, till synes, lite hastigt i våras. Många var inte förberedda och fick ställa om helt. Det är självklart att inte distansundervisning kan erbjuda samma kvalitet som närundervisning. Samtidigt får man ha i beaktande att läraryrket (bland flera andra) är ett mycket utsatt yrke ur smittsynpunkt. Högstadielärarna, framför allt, ligger högt i den statistiken. Men det gäller även många andra kategorier inom barnomsorg och utbildning. Och när möjligheten finns för distansundervisning, samt att det i de allra flesta fall fungerar behjälpligt, så är det inte mycket att fundera på anser jag.
 9. Du kände att det var läge för lite irrelevant whataboutism här? Vad har det ens med saken att göra att butikspersonal träffar fler människor än lärare, i den här diskussionen? Det är lika pissigt att de måste vara ute i fält, men deras yrke är inte fullt så enkelt att bedriva på distans alla gånger. Varför behöver kidsen gå i skolan? Vad, av vikt i det här sammanhanget, förlorar de på att läsa på distans under en begränsad period? Klart de träffar varandra ändå. Men knappast 800 pers i trånga korridorer, eller ett trettiotal innanför fyra väggar på några kvadratmeter golvyta... Och framför allt så utsätter de inte sina lärare, många i riskgrupp, för smittorisk. Jag köper inte ditt resonemang alls.
 10. För kidsens skull, på vilket sätt lider de av distansundervisning under en period? Fundera ett varv till på arbetsmiljön för lärare och övrig skolpersonal i en skola med säg 800 elever som är överallt på samma gång. 20-talet timmar i veckan i ett för trångt klassrum med 30 andra. Jag jobbar på en mindre skola och vi är beordrade att erbjuda undervisning på plats, och så jävla kul är det inte. För kidsens skull...
 11. Bra matchat med ”skorna” ?
 12. Bättre klinga, bättre spö... Det blir totalt intetsägande för mig och det är ju helt utifrån ”recensentens” preferenser.
 13. Ja, det är lite det jag menar.
 14. Hur benämner man ens att ett spö är bättre än ett annat, när samtliga i det här exemplet får anses vara i ungefär samma prisklass och med klart jämförbara komponenter?
×
×
 • Create New...