Jump to content

Jonas_P

Members
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Jonas_P last won the day on January 12

Jonas_P had the most liked content!

Community Reputation

205 Excellent

About Jonas_P

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jonas.persson@viljan.se
 • Telefon
  0705895108

Recent Profile Visitors

1,868 profile views
 1. Huvudsaken är att du har tillräcklig massa/vikt, som belastar spöt, utanför spötoppen. Annars händer det inte så mycket, om du vill skjuta ut lina vill säga.
 2. Jag syftade på ett annat intetsägande klipp.
 3. Det här med läsförståelse... Det är, mig veterligen, ingen som gnällt på att linan är för tung för att ens gå att kasta. Det jag sett är att folk skriver att linan kanske kastar bra till stor del för att den är tung, och kanske inte så mycket för att det är en revolutionerande superlina.
 4. Men, räcker det inte med att de tre vise männen fastslår att TB är den bästa linan alla kategorier bara för att det är så? För att de tycker så. Och alla andra tomtar har fel. Det visar om inte annat deras gedigna kastfilmer där en lina landar och ligger rakt i ett par sekunder och ett gammalt RT orkar med några korta underhandskast vid en liten skogså. Det är liksom en bevisbörda som är svår att argumentera emot känner jag.
 5. Ta det lugnt, det var lite skämtsamt menat... Ang. skagit så finns det heldragna linor som faktiskt kastar helt ok. Öglan i toppöglan kunde jag också kräkas på. /Tomten
 6. Är det du som är Flyrods the Chosen One? 😄
 7. Jo, men det är inte bara i det här ”testet”...
 8. Att tala i termer om att ett spö är "bättre" för att man personligen trivs bättre med det känns lite skevt.
 9. Trevligt! Jag minns inte hur harrfisket var för mig/oss. Det som dyker upp i minnet var en fantastiskt fin öring som jag fick på en uppströms fiskad kläckare. Ett sådant där minne som lever kvar helt enkelt. Jag var ganska ovan, och själv just där och då. Trodde det var en mellanstor harr som vakade, men det blev lite mer action än så.
 10. Hur var läget? Jag fiskade i Toskströmmen en gång för flera år sedan och det var en trevlig sträcka att gå.
 11. Tänkte också att det där kändes som ett onödigt invecklat (men förvisso ballt) sätt att få till den gången på flugan, när Magic Head redan finns. Magic Head är f.ö. bra tycker jag.
 12. Göteborg har iaf en folkmängd som kan berättiga visst trafikkaos emellanåt. Hudik däremot... Att det ens kan bli tvärstopp och timslånga köer där är en bedrift!
 13. Medskog är för övrigt ett sällsynt illa planerat handelsområde. Det kan du nog instämma i @Freak?
 14. @MathiasL och @Sahlberg, ni brukar ju käka där borta på Max.
×
×
 • Create New...