Jump to content

Jonas_P

Members
 • Content Count

  399
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Jonas_P last won the day on January 12

Jonas_P had the most liked content!

Community Reputation

210 Excellent

About Jonas_P

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jonas.persson@viljan.se
 • Telefon
  0705895108

Recent Profile Visitors

1,938 profile views
 1. Varför är det så? Det med animaliskt protein alltså. Jag blev nyfiken för det har jag aldrig hört förut. Jag har f.ö. inte hört det motsatta heller ska sägas.
 2. Som språkpolis (f.n. på påsklov) är det befriande att se att det finns andra som tar kampen 😁
 3. Vegan blir man nog av två anledningar, primärt och grovt räknat; djurrätt eller hälsa. Jag tror att du kanske kan dela in personerna du nämner lite enligt det också Jakob. Det är min känsla. Även om det är övervägande mot djurrättsfrågan tror jag. Skulle vi dra det till enbart vegetarianer så är det nog fler ”slappisar” som kör det som någon slags frikort. Veganism är strikt och det kräver rätt mycket av den som lever så. För det är mer än kost, det är en hel livsstil.
 4. Nu kommer du få grabbiga skrotlyftare på dig snart 😉 Jag har inte sett dokumentären ännu men ämnet är intressant. Jag lyfter alltid frågan och försöker väcka tankarna när jag pratar kost och prestation under mina lektioner. Allt fler idrottsmän och -kvinnor testar vegetarisk kost och det ska bli kul att se större studier på hur prestationerna ev. påverkas för dem. Jag tror att det är framtiden.
 5. Ålrajt, då är jag med
 6. Nu kanske du kommer att lyncha mig, men varför är det så noga med färgen på ryggen? Flugan fiskas på ytan, oftast i strömmande vatten, och hur ska fisken kunna urskilja ryggens färg? Eller är det för fiskaren mer än fisken?
 7. 2six torde bli alldeles för liten för en elvafotare.
 8. Ingen aning. Det var vad Ken skrev. Beslutet kanske fattades innan och corona blev ytterligare en befästande anledning till att inte åka.
 9. Flugor.se / Sameo likaså, men det hade ytterligare en förklaring.
 10. Såklart. Frågan är dock vad f-ö-r hårt dragna karantänbeslut är, och vem avgör det? Jag läser om hur den italienska sjukvården mår och det är ingen munter läsning...
 11. För mig är branschens tillstånd tämligen oväsentligt om en ser till vilket potentiellt kaos det här viruset uppenbarligen kan ställa till med.
 12. Det hänger nog lite på gärdsgården. Jag skiter i den i år i alla fall. Jag hade tänkt åka annars, men det känns bara onödigt och lite olustigt.
 13. Det Sahlberg skrev. Och så vill jag ändå tipsa om en Youtube-kanal som du bör kika lite närmare på om du får för dig att leta dig utanför Bergqvists bok; https://www.youtube.com/user/DavieMcPhail Om inte vid städet så kan det vara trevlig förströelse att bara titta på hans filmer och inspireras.
 14. Njae, även om det ibland känns så!
×
×
 • Create New...