Jump to content

harlequine

Members
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

Information

 • Kön
  Hemligt
 • Bostadsort
  Gävle
 • Intressen
  Det som är kul!!!

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  norberg.henrik@hotmail.com
 • Telefon
  0739811306

Recent Profile Visitors

1,323 profile views

harlequine's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

24

Reputation

 1. Kör du vadare i båten??? Inte hittat bottenpluggen??? Skulle vara kul om du tog Michelinskorna och klättrade runt på hala hällar och stenar så vi andra får svar om det fungerar eller om det blir ryggplask på land...?
 2. Har tyvärr inte blivit nya skor än utan har klapprat runt i de gamla med aluskenorna...?
 3. Låter som det skulle funka om det ligger lite backing!
 4. Vilket märke är det på dina gäddlinor? Om det är Visions så då lär nog min kust få plats också.
 5. harlequine

  Vision Deep

  Är det någon som vet om en Vision Kust #8-9 lina går på en Vision Deep 7-8 rulle???
 6. Gällande stenar med klägg på, greppar sulan utan dubb????
 7. Lutar åt Vision med Michelinsulan....
 8. Stod om detta i reviews på Simms egna hemsida!
 9. Intressant, låter ju som killen kunnat fiska kust obehindrad med Michelinsulan!!!
 10. Hade varit trevligt att hitta en ren gummisula som faktiskt fungerar på hala stenar för övrig vadning och transport på land lär ju gummi briljera på.
 11. Ja det är ju vansinnigt att släppa en sko som inte går att sätta i cleatsen, jag tänker att dubbar skadar ju underlag vilket mjuka aluminium inte gör. Blir även fundersam över att det är några få märken som annamat alu cleatsen. Om det var så fantastiskt borde ju till exempel Guideline eller Vision komma med detta...
 12. Kan tänka mig att dina Simms ger mer en normal känsla då cleatsen är mindre och går inte tvärs över så jag antar mer av sula som har kontakt med marken. Med mina så är ju ibland enda kontakten med marken på skenorna och har ibland trampat illa då marken missar skenorna och istället klivs det på det hala gummit i sulan. Gällande Simms, de lightweight som nu finns, passade inte cleatsen? Har läst nått om det men minns inte exakt.
 13. Lyfter min gamla tråd... Blev till slut ett par Patagonia Foot Tractor skor med alubars som jag tycker ger ok grepp på kuststräckan där jag håller till. Är ju som sagt rullstensås i vattnet så mycket sten med lite alger. Är dock inte helt nöjd med skorna då de är liiiite trånga trots en storlek upp från min vanliga skostorlek samt att de är tunga och jag tycker alubars ger en känsla som att man svävar på underlaget och ger skum markkontakt när det ska klivas runt på stenar. Har mer fastnat för idén med ren gummisula då filt inte går ihop med snö och is. Kikar mest på Vision i nuläget och undrar hur erfarenheten är med Michelinsulan? Är den bättre än Visions egna Gummi?
 14. Jag fiskar hela året förutom sommar. Brukar vara lite trögare januari-februari men det går att få fisk hela året. Beror ju på vattentemp om fisken är inne eller ute på djupt vatten. Så det är nog upp till hur sugen du är att eventuellt frysa i tältet...?
 15. Menar du att spöna hade olika aktion trots samma serie???
×
×
 • Create New...