Hoppa till innehåll

harlequine

Members
 • Antal inlägg

  128
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

14 Good

Om harlequine

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Hemligt
 • Bostadsort
  Gävle
 • Intressen
  Det som är kul!!!

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  norberg.henrik@hotmail.com
 • Telefon
  0739811306

Senaste Profil Besökare

796 profilvisningar
 1. Det jag tänkte på var den lysande gula färgen, inte direkt stealth. Som en tidigare skribent noterade, tror ni flyt stör fisken mindre än intermediate????🤪
 2. Testade igår för mig en ny lina, Ajensen Vector Coastal Intermediate. Tyckte faktiskt den sjönk lagom men dum som jag var så hade jag en polytafs som är intermediate och jag upplevde att tafsen sjönk fortare än linan. Kommer prova vanlig taperad nylontafs nästa gång och behålla polytafs till flytlinan.
 3. Fiskar på Gästrike kusten. Kör endast förtyngd fluga om det ska speedas på och då med flytlina. Flugstorlek 4-6 men funderar på att köra mer storlek 8-10. Får ändå ingen fisk så...😀
 4. harlequine

  Vision Abbo?

  Är också intresserad av att få höra om detta kit!!!
 5. Väntar på väderomslag så det kan bli lite test av linor snart...😬
 6. Det är ju väldigt kul att det faktiskt skiljer för då får i alla fall jag nya idéer och tips som faktiskt kommer förbättra mig som fiskare.
 7. Jag fiskar os Jag fiskar södra Norrlands kusten och kör hela vintern så länge det är öppet. Sist var det nog 1-2 grader i vattnet och is flöt omkring.
 8. Testade förra passet vanliga Vector Intermediate på mitt #5 spö. Har Vector Coastal intermediate på mitt #8 spö nu och ska testa vid första bästa tillfälle.
 9. Lyfter denna tråd ur gömmorna... Har på senaste tiden testat olika rullar på mitt #5 och #8 spö. Till #5 spöt har rullarna diameter 86mm och 95mm. Till #8 spöt är diametern 94mm samt 108mm. Bredden är i princip samma, skiljer 1-2mm. För mig har de större rullarna estetisk fördel men blir ju klumpigare. Hur resonerar ni kring detta??? Ja det snöar utanför fönstret och jag har inget att göra...
 10. Ska ge ett försök med intermediate lina och kanske testa några av de förslag som getts i tråden👍
 11. Har testat Cortland Ghost Tip men den sjönk för fort tyckte jag. Har varit mer nöjd ned flytlina och intermediate polytafs.
 12. Intressanta tankegångar i tråden. Är fortsatt förvirrad. Vilken lina upplever ni är den som är mest hoover? Jag har nu en Ajensen Vector Coastal och en Vision Vibe 85. Har även testat Vision Kust och Rio Coastal Seatrout.
 13. Ja kanske får jag helt enkelt öka farten och sluta meta in små märlor i kalla vattnet!
 14. Jag har ingen koll på upp och nedvända flugor. Finns det? Tänker att kroktyngden gör att flugan kantrar och vänder sig???
×
×
 • Skapa ny...