Jump to content

tompa

Edgemember
 • Content Count

  1,612
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About tompa

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 05/08/1958

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Forshaga/V

Recent Profile Visitors

1,767 profile views
 1. 3 veckor från nu är väl i stort sett alltid rätt men men ingen utmaning. Det är ju enkelt att skita när rôva är full. Men "when the going gets tough, the tough gets goimg"
 2. Jag har ju aldrig bränt kärnan svart så..... tar inget ansvar Bara mjuka opp coatngen
 3. Här är en 96a men var ju "bara# 10.2 Ja den Janurari-fisken kom in i förra inlagget och vete f*n hur man ändrar det. Felrapport till forumanvarige, jajjamen,
 4.    Orättvist den här är 97 och "bara" 10.4 :-(
 5. Ska dit 29-30/3... nån mer som är där då?
 6.    Oj vilka brännskadr jag fått de sista 10-12 åren ;-) lite dum här men elda försiktigt och det gar som en dans. 3-4 cm i taget :-)
 7. Tändare, tumnagel och pekfinger. Kan det bli enklare ?
 8. Risk för väldigt högt vatten. Vårfloden går ofta då.... iaf i Trysilälva. Mindre vattendrag kan kanske fungera.
 9. Är sträckan ändrad? Var där för sisådär 6-7 år sen på mellan vatten och all fisk gick på Kvålesidan. Men har fiskekompisar som varit där på högt och de tog massor av fisk från den gröna hyttan ända ner till nacken för stryket in mot Blåsmo. Hela vägen var fiskbar och bra.
 10. Högvattensträcka. 100 kubik eller högre så är det bra men det är inte ofta 100 kubik
 11. Ska man utrota nåt så börja med det som absolut inte hör hemma här som T.ex. Mink, Kinesisk skarv och Kanadagås.
 12. Fast älven har nästan sekundär betydelse, det är ju bara så trevligt att va där
 13.   Om jag får välja vårfiske så blir det Lower Findhorn. Varför inte beat Darnaway i April ?Spey och beatsen Rothes, Delfur och Arndilly är inte dumma heller. Vet inte om tillgänglihet på nåt ovan är stor. Findhorn kan va möjligt ???
 14. Under mitt allra första fiske från båt i forshaga på zon 1 så satte jag mitt ankare i botten. Kunde inte hur jag än försökte få loss det. Nåväl jag hade ju kniv så jag satt inte fast där ute utan kunde klara mig. Innan jag skär av så tänkte jag att jag fortsätter väl fiska där jag sitter tills jag ledsnar. Efter ett tag får jag en lina på kroken. Får in den och får upp det som sitter i änden. Ett nytt ankare. Skär av det gamla och på med det nya som jag har kvar än. 11kg vägde det :-)
 15. Tyngden på flugan och tafsen/nylonets längd har minst lika stor påverkan på djupet som din spets. Troligtvis större.....
×
×
 • Create New...