Jump to content

VAK

Members
 • Posts

  378
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

VAK last won the day on July 7 2021

VAK had the most liked content!

Information

 • Bostadsort
  Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  maxbeijer@yahoo.com
 • Telefon
  0737034994

Recent Profile Visitors

2,231 profile views

VAK's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

445

Reputation

 1. Nytt PB på annonstext! 👏👏👏
 2. Epic 411 trout spey vs Charlton 8450C/VR-reels Prince George Ti Ett spö för att täcka allt öringfiske! För att uppnå detta byggdes spöt med en extra sektion vilket utöver tvåhandsspöt ger ett 8'2" enhandsspö. Båda spön kastar fantastiskt!
 3. Gick ur FB för något år sedan, du får gärna publicera tipset där om du vill 👍
 4. Ville bara tipsa om att vattentäta hardcase-väskor (typ pelicase) med foaminredning passar ypperligt till förvaring av era älsklingar! Tight Lines!
 5. Ladies and Gentlemen.. https://www.youtube.com/watch?v=iIJ8YorFnMM (för att komma åt filmen måste du logga in på ditt konto)
 6. VAK

  Varför inte?

  Haha! Har du tappat ditt finska SISU Ismo!? ?
 7. VAK

  Varför inte?

  Fan heller! Inte sugen på att bli utfiskad av en finne med träbåtar till flugor ?
 8. Larry Kenney 805/5 (glasfiberprototyp) vs. Abel Big Game No.1 Kan ni gissa spöbyggaren ??
 9. VAK

  Fine Tackle

  Hemma hos besök hos Christian, väl värd att se!
 10. Kan rekommendera solglasögon som har photocromatiska och polariserade linser. Du får då en lins som anpassar sig efter ljusförhållande och tar bort reflexioner ?
 11. Jag har stor erfarenhet av friluftsprodukter, jobbade länge inom outdoor med god insyn och varit seriös användare i många år. Är det en skillnad på kvalitén på premiummärken kontra billigare märken? Svar ja! Är den skillnaden i paritet med den stora prisskillnaden? Svar nej! Dessvärre är de flesta produkter som outdoormärkena spottar ur sig rena skrivbordsprodukter (i realiteten är det vi som användare som är märkenas R&D avd, mätt i reklamationer). Har man "tur" har designern som står bakom produkten en gedigen erfarenhet från tidigare alster och vet att vissa detaljer funkar osv.
 12. Som 08 kan jag funderade jag på hur jag skulle reagera på om kontrollen av fisket i skärgården, mälaren skulle tillfalla en viss folkgrupp. Även om argumenten för det skulle vara starka måste jag nog erkänna att det skulle röra upp en del känslor hos mig. Trots det måste man lägga band på sig själv och ge fan i att hota andra människor och försöka se konstruktivt på situationen. Det betyder dock inte att man måste vara en ja sägare för det.
×
×
 • Create New...