Jump to content

VAK

Members
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

VAK last won the day on April 13

VAK had the most liked content!

Community Reputation

279 Excellent

About VAK

Information

 • Bostadsort
  Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  maxbeijer@yahoo.com
 • Telefon
  0737034994

Recent Profile Visitors

1,389 profile views
 1. Outdoormärkena har ju närmat sig modemärkena, med säsonger, färger etc (för att sälja mer produkter såklart). Funktionen är i grund och bottenden samma, sällan det händer något banbrytande på materialfronten (typ samma som flugfiske). Ha koll på reor och outlet, om jackan kommer från ett välkänt märke brukar grejerna vara bra!
 2. Du har hur många bra märken som helst, två som sticker ut tycker jag är Arcteryx och Klättermusen. Har Brede från Klättermusen och Beta AR från Arxteryx, båda är kanon.
 3. Sakta i backarna troutman, går man upp en klass måste det ju vara broms på rullen och fyrdelat! Det är sen gammalt 😉 (Sage LL490/4, Loop Hitec 1)
 4. Oh my heart please be still.. Sage LL 389 ❤️ Loop traditional 1
 5. Har själv lite svårt och gnälla över att saker och ting är för dyra, det går alldeles utmärkt att köpa en billig utrustning, det är upp till var och en att bedöma vad som är för dyrt. Vill man ha det "senaste" och den status det innebär måste man ju vara beredd och betala för det (!). Relationen pris kontra prestanda idag är helt skev, fler borde få upp ögonen för det och lägga mindre vikt på varumärken. Men det är svårt, mycket känslor som är involverade i flugfisket och tillverkarna är proffs på att spela på dessa..
 6. Enormt trist att så pass många som flugfiskar, ett intresse som har en stark koppling till naturen, är så blasé inför frågan. Jag skulle ha lättare att förstå den typen av likgiltighet hos en individ som helt saknar intresse för friluftsliv, djur och natur.
 7. Jag om någon har grejer så det blir över, men har inte köpt ett nytt spö eller rulle på 15år och det är alltid något. En aspekt som verkar stoppa en del från att köpa begagnat är att garanti frågan. Här borde tillverkarna skärpa sig och dra sitt strå till stacken och garantera produkten och inte köparen. Finns ingen rimlighet i detta annat än att man vill sälja fler spön/rullar och inte ta ansvar för produkter man tillverkat! Vi behöver den typen av incitament för att få fler att välja begagnat framför nytt.
 8. Hur många av oss tänker i dessa banor, vi har en industri som spottar ur sig en massa nyheter/trender och sporrar oss till konsumtion. Många kanske tänker kanske att de vill bidra till att driva utvecklingen framåt, men ärligt talat hur mycket har skett de senaste 30åren? Framstegen är åtminstone inte proportionerlig till vad som lovas i tillverkarnas kataloger år efter år.. Hur viktigt är det att köpa nya grejer för er?
 9. C&R varje flugfiskares snuttefilt!
 10. Här! Stugan på bilden är min och ändå harvar man runt i sthlm, suck...
 11. Väntar tålmodigt på svar, din nya kanske är för vek?
 12. 4 konstaterade användningsområden, världsklass! Don´t leave home without it!
 13. Borde fungera utmärkt som "buttplugg", men det är nog säkrast att fråga Ismo för att få klarhet i det? 😂
 14. Alla prylar man har med sig på fjället ska ha minst 2 användningsområden, det är sen gammalt!
×
×
 • Create New...