Jump to content

VAK

Members
 • Content Count

  323
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

VAK last won the day on October 12

VAK had the most liked content!

Community Reputation

362 Excellent

About VAK

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  maxbeijer@yahoo.com
 • Telefon
  0737034994

Recent Profile Visitors

1,615 profile views
 1. Och så ändras växelkursen med risk för ett jävla liv helt i onödan.. Inga konstigheter att gardera sig för att undvika detta! Resan må vara dyr men jag tvivlar inte en sekund på att kvalitén är därefter!
 2. Fan vad du stökar runt Ismo 🌋
 3. Medvetet osköna stil? För all del.. Personligen försöker jag medvetet agera på samma sätt här som in "real life". Många tar sig frihet att ta ut svängarna i forumlivet och sen vid vattnet är tonen en annan.. Som sagt en legitim fråga som man nödvändigtvis inte måste hålla med om.
 4. Synd att du sumpar din poäng genom att vara så oskönt, nog mest det som de flesta reagerar på. Annars är det ju fint att du tänker på fiskarna.
 5. Min uppfattning är att önska någon skitfiske innebär underförstått att önska någon lycka till, utan att "jinxa" fisketuren. Vi fiskare är ju rätt vidskepliga.
 6. VAK

  Varför inte?

  Jag har lite svårt och se poängen Ismo, vill du skapa opinion mot att finnar ska få vistas i svenska fjällen? För det känns ju rätt löjligt. Generaliseringar är för mig = hjärnan tar semester. Vill dock ge en stor tumme upp till alla som säger ifrån när de ser hur det skräpas ner och svinas. Det tror jag du gör Ismo och det ger jag dig gärna en klapp på axeln för och respekt för den delen också👍
 7. Varför krångla till det
 8. En ren lögn jag alltid stört mig på som mer eller mindre alla tillverkare kör på är att de nya spöserierna är 20-30% lättare. Antar att detta påstående ska visa på att en "utveckling" skett. Måste ha läst detta i varje katalog i över 20års tid (!). Jag har exempelvis ett Scott G från 4-delat #4 från 80-talet som väger 2.8 oz. Sådana lögner får oss konsumenter att tro på "fantastiska framsteg gjorts" Suck..
 9. VAK

  Äta skadad lax?

  Det där lät inte vattentätt @Ismo! 😂
 10. Uppskattningsvis skulle jag säga: Sage LL 2200-3000:- (borde vara värt 4000+) Powell Scandinavian 1500-2000:- (borde vara värt 3000+) Loomis IMX 1300-1500:-
 11. @HåkanViskafors Vet inte vad du tycker Håkan, men jag sticker ut hakan och säger att SPL är Sage´s mest underskattade spöserie (eller kanske den mest okända). De lättare #0-2 är ju erkänt grymma men jag har även en #5 (589) och det är fantastiskt bra!
 12. @Troutman Haha, utan tvekan! You have chosen wisely 👍
×
×
 • Create New...