Jump to content
Edgeforum

viggen

Edgemember
 • Content Count

  620
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About viggen

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/03/1962

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  landskrona

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bengt.wikander@bredband.net
 • Telefon
  0705388109

Recent Profile Visitors

1,593 profile views
 1. Hej jag var i Stjördal vecka 25 och fast de regna och inte var så varmt. Såg vi en fisk i älven på en vecka och såg en på land. Och de vit kortet är de alldeles för mycket folk på dom sträckorna för de vita korte. Annars tyckte jag var en trevlig älv för flugfiske. Meråker bruk var de inte lätt att få till fisk. Kort fanns men boendevar de billigts var 5000 norska för en vecka. Alldeles för dyrt. Så Stjördals älven blir de nog inte för mej mer.
 2. tack för svaret . Är de inget bra så får man flytt längre ner i älven och testa där, Men ej kortvatten sträckor med kö bricka vilja inte ha.
 3. Hej Vad tycker ni om Meråker och kortvatten där upp och hyra hytte. ska ditt i juni. alla säger de fin Flugfiske älv.
 4. Hej Är de någon som vet vilken Laxfluga och vad heter den. De kan vara hemma bygge med. Sen undrar jag om var man kan köpa den någon stans .
 5. Tack för infon Norrbaggen. Ska test de spöet med . Se hur de är.
 6. De är inte lätt att hitta något Lpex spö till salu. Men de är lugnt i nu. Tack för din info Mosquito
 7. Då låter inte bra om att så många lpxe går i sönder. Får kanske kolla på något annat. SE om man kan hitta ett GLX CLASSIC för de vet jag är ett jäkla bra spö. Men för de priset du säger blir inte lätt. Folk som har dom vet att ta betalt för dom. Sen måste jag försöka hitta ett spö som har någorlunda samma Aktion som GLX CLASSIC.
 8. jag läser att många lpxe gåt i tu . Men Matte har du hatt ditt i minst 10 år. Så kan de vara något att försöka få tag i ett spö.
 9. Ska kolla på spö ni snackar om och försöka testa dom. Dom gamla GLX Spöna är dyra fast dom är begagnad . Du får betala minst 5000 och upp. De blir för mycket för mej.
 10. tack förslaget Record. Men jag dålig erfarenhet med Loop spö. har ingen känsla för dom jag har provat. Sen kan de vara mitt fel. Jag vill försöka kom när känslan du har i Glx spöna. Jag vet att de kan vara svårt. Men jag tycker Edgeflyfishing är jäkligt bra man kan få svar och riktiga svar. Tack alla .
 11. HEJ Vuttex Jag har den Gamla GLX OCH ÄR SÅ JÄKLA NÖJD MED DE. Men om är för dyra att köpa nu.
 12. hej Magnolia Tack för ditt svar. Jag förstår att de äldre spö och de är skillnad på spö och pris. har du några andra förslag på spö. För jag vill ha 14fotar eller 15 fotar som jag kan som reserv spö om mitt GLX LOOMIS GÅR I SÖNDER NÄR MAN ÄR I NORGE. Och så kan man ha en annan lina på de spö när man fiskar. Tack Tuben.
 13. hej Funderar på att köpa ett LPEX SPÖ 14 ELLER 15 FOTAR. Hur är dom och kasta med. Och är aktionen i dom. Kör med GLX LOOMIS. MEN HAR INTE RÅD ATT KÖPA ETT BEGANAT ELLER Nytt. Kan tänka mej att köpa ett LPXE BEGANAT MED OM DE FINNS TILL RÄTT PRIS.
×
×
 • Create New...