Hoppa till innehåll

Flugfisketuren

Members
  • Antal inlägg

    49
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Om Flugfisketuren

  • Födelsedag 1988-09-08

Information

  • Kön
    Man
  • Bostadsort
    Sala
  • Intressen
    Laxflugfiske, fjällfiske

Senaste Profil Besökare

1 335 profilvisningar

Flugfisketuren's Achievements

Member

Member (2/5)

11

Gemenskaps Rykte

  1. Tack för svar Vi har sett att det kommer mindre lax i år, troligen är det ganska varmt i vattnet nu också skulle jag tro så det lutar åt Norge!
  2. Hej Är det någon som vet vad vattentemperaturen normalt brukar ligga på i dessa älvar i slutet på Juli? förstår att det varierar som tusan från säsong till säsong men är intresserad av era erfarenheter, då vi väljer mellan pajala och dessa två älvar!
  3. Svarta och vita Wolly buggers/zonkers har fungerat för mig. Ett varierat hemtag av linan har nog påverkat mina fångster mer än flugan skulle jag tro. Var inte rädd för att göra riktigt snabba hemtag ibland, kan smälla fint
  4. Håller med om kläderna, det kan vara 20-25 på dagarna och frost på nätterna! Öringen är skygg på dagen, speciellt i solsken, då får man vara indian och gömma sig så gott man kan med hjälp av buskar, sten och träd längst kanterna. Generellt är väll fisket lättare/bättre vid solnedgång och in på natten. Testa gärna streamers i hög fart!
  5. Jag har en 13,6 fotare, klass 8 där jag använder 33g klumpar från guideline, skulle tro att längden stämmer ganska bra med 10.7m också! (+/- någon dec)
  6. Ettan portion, sen har det blivit standard att köra en dosa röda lacket vid fiske
  7. Håller med, den utan fiskaren. Eller om man bara tar bort spöt på den högra!
  8. Flugfisketuren

    Flugor

  9. Det bli säkert närmare 100 fiskedagar om året. Blir tokfokuserad i fisket, glömmer att äta, dricka och sova. Vi pratar ofta om det innan att vi kanske ska ta det lite lugnare och iallafall sova och äta ordentligt. Slutar dock sällan så
  10. Flugfisketuren

    2015

    Bilder från 2015
  11. Inte jag heller. Upplever den som en trevlig älv, det är faktiskt ganska fin natur längst Ljungan.
  12. Vita Wolly Bugger, Streaking Caddis & Superpuppan brukar fungera bra!
×
×
  • Skapa ny...