Jump to content
Edgeforum

Tennis-star

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Tennis-star

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Västkusten
 • Intressen
  Friluftsliv, Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  anonym.email@live.com
 • Telefon
  1234567891

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. @Lodjur Jag har fått öring vid minigolfen på spikön vid ett massivt spinnerfall. Har man ingen båt kan man fiska från land nedanför Alberts, där tas öring ibland. Men som du skriver, dom är sällsynta och även om dom tas på fluga så är det inte med flugspö. Och naturupplevelsen är sådär.
 2. Om du syftar på insjööring så stämmer det. Det tas öringar runt 5 kg i strömmarna. Men de flesta fiskar inte med flugspö. Jonas som har fiskeshopen i Trollhättan kan nog dela med sig av en del tips.
 3. Lägger du 2 h extra från dalarna hamnar du som ovan sagt i mittådalen eller tom ljungdalen. I ljungdalen kan du parkera bilen och vandra 8 km (uppför) till Dunsjöfjällen och tälta i fin fjällmiljö utan trafik och andra människor. p.m för extra info.
 4. Jag köpte den vanliga modellen 2014 och dom håller än.. Dock bara haft dessa från redington så jag vet inte om det är tur eller kvalitet. Samt endast fiskat sötvatten, rengjort dom efter passen och förvarar dom hängandes mörkt och svalt.
 5. Var hade du planerat att åka? Har du avbokat? Det ser ju inte så farligt ut kommande vecka, jag tycker det ser ganska normalt ut för årstiden.. Men det är klart det är segt att leta vatten som inte är grumliga om man är inställd på att fiska så mkt som möjligt. Hoppas du hittar något fiskbart vatten oavsett!
 6. Jag tycker att Patagonia gör en del kläder som lämpar sig till både vardag/friluftsliv. Främst tänker jag på skaljackor, mellanlager och västar.
 7. Tjena! Jag såg i någon tråd att du skrev att du bor i Uppsala. Om det stämmer kan detta ställe vara intressant: Ovansjö Kronoparks flugfiske http://www.okf.nu Det är en väldigt fin å med inplanterad regnbåge, även en och annan naturlig öring. Enligt min åsikt kan det vara ganska svårfiskat med mycket träd och buskar. Ganska svårt att kasta på vissa ställen. Det är kanske inget nybörjarställe, men övning ger färdighet och grymt kul när man får till det. Dessutom är dom som har stället väldigt hjälpsamma och kommer med bra tips om man ringer dom.
 8. Hallå! Blev det ngt fiske? Hur var det i såna fall? Själv hade jag kort i början av juni men pga värmen blev det inget. Nästa år istället.
×
×
 • Create New...