Jump to content

MickeR

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MickeR last won the day on May 3 2018

MickeR had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

About MickeR

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  rostrommikael@gmail.com
 • Telefon
  087467679

Recent Profile Visitors

2,345 profile views
 1. Update: Endast #6 kvar ------- Rio Perception Intouch, en #5 och en #6. Provfiskade i sötvatten, rengjorda och insmorda med TMC linedressing och har legat i kartong sedan dess. Nyskick. 500kr st inkl. frakt i kuvert.
 2. Liten lathund nedan. Fantastiska linser men färgval är svårt. Tycker själv tom "copper" blir för mörka en mulen/regnig dag men det är jag
 3. Har några spön från Scott som jag skulle vilja modifiera korkhandtagen på så de blir mer åt Sage-hållet...eller vad Sage kallar "snub-nose, half wells" (typ det man hittar på one/x/method i lägre klasser). Gillar den typen av handtag skarpt. Finns det någon duktig spöbyggare (helst i Stockholm) som skulle kunna fixa det? Vad är alternativet om man tar sig an utmaningen själv, behöver man demontera spöt?
 4. Har inte varit ute sen i julas och fram till dess var det bom bom. Men bara på det igen.
 5. Tack rifle! Då vet jag att jag inte gjorde fel 👍. Orkade inte vänta på svar så körde tvingar och det funkade kanon. Läste på någon moppe-forum att man skulle värma detaljerna till 400 grader och jada jada jada men det lät lite komplicerat.
 6. Helluuu Var ute på årets sista fiske idag och drog duktigt i backen när jag hoppade runt på isiga klippor i skärgården. Spöt klarade sig men rullen fick en grym smäll och blev något skev. Någon som vet om, och i så fall hur, det går att fixa. Eller är det bara att skicka i soporna? Är en aluminiumrulle "type 2 anodized aluminium"...vad det nu betyder.
 7. MickeR

  2019 4-weight Shootout

  Bra skit. Har haft en känsla tidigare av att gubben är Loomisifierad men det här ger ju en känsla av objektivitet även om jag inte håller med 100% utifrån de pinnar jag testat 👍
 8. Hej igen! Jag kryper till korset och tar spöet om det finns kvar. Jag vill ha spårbar frakt vilket du kan få på PostNord om du köper deras tjänst. Kostar knappt 60 kr. Trevligt helg. Mvh Göran

  1. Show previous comments  3 more
  2. MickeR

   MickeR

   Svårt att beskriva ett märke med ord, som du ser har lacken repats. Bifogar två nya bilder så du får en uppfattning

   DSC_2099.JPG

   DSC_2098.JPG

  3. Greenwell25

   Greenwell25

   Jag får fundera lite till då jag läste på Yellostone Angler att spöna lätt går sönder. Skall söka på detta och återkommer. Trevlig Helg. Med vänlig hälsning Göran

  4. MickeR

   MickeR

   Oki. 

   Svårt att zooma in och få bra bilder. Märkena är ju millimeterstora.

   MVH, Micke

 9. Absolut. Jämfört med vanlig gummi/filt en helt annan division. Jämfört med cleats/dubbar vet ej.
 10. Efter att ha tröttnat på att halka runt i filt- och gummisulor på kusten så skippade jag vinterdäcken och gick på snökedjor direkt. Blev ett par sulor med aluminiumbars. Löjligt bra, Spiderman på klipporna.
 11. Hej! Jag skall till ELGE i morgon och prova ett privat Sage One 691. Om det är till belåtenhet så vill jag fresta dig med ett bud på 3000 kr som du säkert tycker är för dåligt men så ser det ut just nu. Plånboken får tala.Mvh Göran.

  1. Show previous comments  1 more
  2. Greenwell25

   Greenwell25

   Om jag nu är seriöst intresserad så har du säkert ett bästa pris som du kan tänka dig. Jag vill ju inte byta mina linor när jag köper nytt spö. Passar 15.5 gram klumpar??? Varför säljer du den bästa One modellen??? Mvh Göran.

  3. MickeR

   MickeR

   Hej

   Jag har kört med Vision Kust 6/7 och GL Coastal 6 på kusten, bägge väger 15 gram enligt tillverkarna. Tycker de passar perfekt även om klumpvikt är individuellt.

   Säljer för att jag köpte ett orvis h2 i somras som jag ville pröva då och tycker det passar mig bättre. Lite mjukare men inte samma punch som One. Samtidigt behåller jag gärna One och har inte bråttom att sälja så priset får stå kvar ett tag men du kanske hittar ett på El-Ge. Tycker uppriktigt att det är ett riktigt skönt spö utan säljsnack. Har one #5 också och det är betydligt mer styvt för sin klass. Pröva sexan om du får tillfälle, det är ju bäst och alla har sin smak.

   MVH, Micke

  4. Greenwell25

   Greenwell25

   Hej igen! Jag kryper till korset och tar spöet om det finns kvar. Jag vill dock ha spårbar frakt vilket kostar nästan 60 kr om du köper den på PostNord. Trevlig helg. Mvh Göran

 12. Trekanten, Liljeholmen? Har aldrig fiskat där men har för mig att det fanns båge inplanterad. Asfalterad gångbana runt stora delar av sjön. Kör hårt
 13. Hej! Vad vill du ha för scott spöt?

  Med vänlig hälsning, David

  1. MickeR

   MickeR

   Hej David

   4,500 inkl. frakt känns rimligt.

   MVH,

   Micke

  2. huxflux

   huxflux

   Hej, det är ett bra pris men tyvärr tillåter inte budgeten det! 

   Tack iaf!

   Med vänlig hälsning, David

 14. Körde SA Trout på en Scott G2-variant i klass 4 i somras, funkade hur bra som helst. Tänk dock på att "nya" SA Trout har en klump som är +20 meter, tror gamla versionen hade betydligt kortare klump. Linprofil och klumplängd påminner väääldigt mycket om SA ED numera men SA Trout finns i lägre klasser än #5.
×
×
 • Create New...