Jump to content

hö&gös

Global Moderator
 • Content Count

  896
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

hö&gös last won the day on July 29

hö&gös had the most liked content!

Community Reputation

271 Excellent

About hö&gös

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Flugträsk
 • Intressen
  Flugfiske jakt tyngdlyftning

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  dersu.usala27@gmail.com
 • Telefon
  0739-465725

Recent Profile Visitors

2,677 profile views
 1. Jag tror också på UV-ljus, det tar hårt på stövlar. Plus att jag tror på dig när du skriver att du går mycket förstås! 👍 Men Le Chameau iaf de jag har är jättefina jaktstövlar. Inget jag hade gått i längre sträckor... men visst, man går tyst i skogen... 😉
 2. Tillbaka på ruta ett. Dottern förkyld. Hon stannar hemma. Födelsedagsbarnet åker till USA, så det blir inget kalas heller. Jag lämnar en fru på en parkering mellan Uddevalla och Trollhättan ca kl 13 på söndag, och ska hämta en fru på samma plats ca 17.30. Förhoppningsvis samma fru. Kör mot Orust och kommer norrifrån. Bedömer att jag har två timmars fiske som sagt. Det blir Malö strömmar om inte invändningar eller alternativa förslag dyker upp här. Det där med Malö strömmar var väl mest något jag var sugen på men det kanske inte är bästa stället... Sjunklina är inget jag gillar, har I och F också, helst fiskar jag med I. Mottager med tacksamhet förslag på platser, flugor, linor... kortare restid ger ju mer fisketid... Lyckorna? Hafsten? Stanna hemma och knyppla?
 3. Jag kör med omkrets x varv 😉
 4. Tackar! Just nu är planerna lite diffusa... dottern har inga vadare, hon kör bara spinnfiske och tiden är begränsad... Det ser ut att vara svår terräng för henne utan vadare på Malö-sidan... just nu tror jag det kan bli antingen Galterön eller att vi skippar fisket och går på födelsedagskalas... det är komplicerat att vara människa... tar gärna emot fler tips om det inte blir kalas. Området Uddevalla-Norra Orust eller fastlandssidan Uddevalla-Stenungsund kan vara tidsmässigt möjligt. Lyckorna kanske kunde funka?
 5. Rattkrycka @Ismo ! Förhindrar/försvårar stöld, men inte brand... 😅
 6. Ibland gör man fynd och då menar jag inte begagnat utan nyköp. Några exempel: Spö: Jensen Magellan 9' #7. Köpte för 800 på rea på nätet. Kastar utmärkt. Inte vackert att titta på men jag har det till att fiska med. Spö: Sage Approach 9' #5. Detta är ju en instegsserie så då gills inte det som statuspryl. Kostade precis över 2k på rea. Kastar utmärkt. Vadarjacka från Keeper. 750 kr hemskickad. Funkar utmärkt. Håvmagnet från Biltema. En femtiolapp tror jag. Inga problem med den! En billig trähåv för ca en hundralapp på nätet. Den lirar 😊 En tvåsidig flugask i hyfsat stort format, ca 18x12x4 cm (?) från aliexpress. Klockren till kusten. Visst händer också att jag köper dyra saker på fina gatan för att jag b e h ö v e r dem, men billiga fynd som funkar bra är nästan roligare. Veckopengen räcker ju till mera dessutom. Det hade varit skoj att få veta om ni andra har tips billiga saker ni är nöjda med!
 7. Tackar! 👍 Fin bild! Det där var ju en riktig snusköring! Jag kör från land/vadning. Högoddsare; min 19-åriga dotter verkar vilja hänga med! 👍✌️🎣
 8. Just nu tror jag att jag hinner fiska ett par timmar i krokarna av Ellös 8/9. Tacksam för tips, fisket blir dagtid. Tänkte testa sjunklina i Malö strömmar. Har aldrig varit där. Men som sagt tar gärna emot tips om vad som helst angående denna preliminära fiskeplan. Platser, linor, flugor whatever... PM funkar också.
 9. Jag har försökt så gått det går att göra sett på ett par filtsuleskor där sas hela sulpaketet lossnade på ena skon, och jag tror att det har funkat bra. Praktisk testning återstår men när jag känner på sulan så sitter den. Mitt vita sikaflexsom jag hade till min båt hade stelnat så jag använde Biltemas svarta motsvarande produkt. Bra tips! 👍 Nu har man reserver.
 10. Nej. Har man en @Ismo bredvid sig behövs inte det. Annars håller jag med förutom att man måste fundera, testa, lära nytt osv. Ha en plan... revidera den vid behov...
 11. Tack för alla glada tillrop här i tråden. Nu har jag iaf hunnit uppdatera första inlägget lite.
 12. Jag har ett par Guideline Laxa. Upplever dem som breda. En webbshop marknadsför dessa bla med orden ”skandinavisk passform”.
 13. 👍 Ja men såhär bra skulle det ju inte kännas? 🙃
 14. Osäker på var jag är oklar. Jag tycker kitet är alldeles lysande, det går att få tag i för 1100 kr ca. Det jag hann med att konstatera är att jag gillar spöt och linan. Pöjken skulle vidare till sin träning, allt fick gå väldigt fort. Tackar för gratulationen, det blev tydligen en fullträff! ☺️👍
×
×
 • Create New...