Jump to content

hö&gös

Global Moderator
 • Content Count

  1,199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

hö&gös last won the day on April 6

hö&gös had the most liked content!

Community Reputation

389 Excellent

About hö&gös

 • Rank
  Frontline Member

Information

 • Bostadsort
  Flugträsk
 • Intressen
  Flugfiske jakt tyngdlyftning

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  dersu.usala27@gmail.com
 • Telefon
  +46 736 307077

Recent Profile Visitors

3,524 profile views
 1. Gammalt paraplyställ. Enkelt och elegant. ? Eller vänta nu, du kanske har något gammalt tvådelat mög att sälja till mig? Snygga paraplyställ är jättesvåra att få tag i! ??
 2. Uppdatering mina extra speciella älsklingar är: Sage 486-3 Light Line Sage 590-2 Light Line Sage 596-2 RPL Sage 796-2 RPL sann kärlek! ? 486an hade en viss @M.Thors godheten att sälja till mig! ?? Har några fiskpinnar till... bla köpte jag ett scierra memento som utlåningsspö i vintras. Trevligt spö för den pengen! Ingen annan som har uppdaterat? ? Skitfiske till er alla! ??
 3. Här är iaf en länk till siffror på comorbidities... om man är nyfiken på det... https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1876034120305943
 4. Kanske är det så att jägare upplever det som meningsfullt att vara medlem i en organisation som lyckas tillvarata jägarnas intressen? En snabb sökning har gett siffrorna: vi ha ca 300.000 registrerade jägare i landet. Jägareförbundet har ca 150,000 medlemmar, Riksjägarna 40.000. (Nästan två tredjedelar av jägarna är medlem i ngn av av organisationerna!) ...att jämföra med 1,6 miljoner som svingar ett spö någon gång per år och något över 65.000 medlemmar i sportfiskarna! (ca 4%!) Jag ska bekänna att jämförelsen kanske är orättvis mot fisket, men nog tror vi alla att det finns fler fis
 5. Upp! Är också nyfiken på detta.
 6. Fas 4: övriga vuxna som inte tillhör en riskgrupp. Den biten bekymrar mig lite. Jag tycker det är lite brett mht att ålder är en riskfaktor för folk även under 70. Dessutom att det blir väldigt många i denna fasen. Fruktar att det kan bli ngn slags rusning till vaccineringen. 18-åringar som är trötta på covid o vill till Ibiza å parta eller vad som helst... Jag hade föredragit en indelning typ fas 4: övr i ålder 60-69, fas 5 ålder 50-59, etc... hoppas jag har fel, självklart.
 7. Glöm inte att USA är advokaternas förlovade land. Om PBs vaccin skulle ställa till något hos folk så blir det dyrt för företaget.
 8. https://www.rudiheger.eu/se/belly-boot-zubehoer/boats/outcast-fish-cat-4-lcs-belly-boot.html Jag köpte min av Rudi. ??
 9. Brorsonens var rättklassat. Mitt var inte ens nära rättklassat. Helt jävla galet. Hans kastar bra med 17-gramslinan som ingick. Jag hivade ut hela linan med hans spö. ? På mitt får jag ha 19 gram för att det ska lira. Jag minns inte riktigt hur det gick till men troligtvis hade jag som vanligt skitmycket på jobbet o provkastade väl inte förrän långt efter jag fått hem grejorna... nu har jag det för besvärlig vind
 10. Min ena brorson köpte ett vision silver kit. Jag provkastade. Superduper! Så jag köpte ett jag också. Det spöt jag fick hade väldigt annorlunda egenskaper. => provkasta om du ska köpa. Måste dessutom tyvärr tillägga att rullen i kitet inte mår väl av saltvatten.
 11. Till höger i bild mitt favoritlack hittills, särskilt till mindre flugor. Tunnflytande. https://mistpool.com/en/product/245/varnish.html Tips på billigt hackel som funkar för mig: https://mistpool.com/en/product/3671/dry-neck-chunks.html Detta nedan har jag inte testat, men det är säkert bra det med. https://mistpool.com/en/product/696/ewing-dry-fly-mini-pak.html Håller verkligen med om det mesta folk har skrivit här i tråden! ?? Barry Ord Clarke är superduper! En taktik du kunde köra med är att bestämma dig för tex två-tre mönster att börja med.
×
×
 • Create New...