Jump to content

hö&gös

Global Moderator
 • Content Count

  994
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

hö&gös last won the day on December 16 2019

hö&gös had the most liked content!

Community Reputation

310 Excellent

About hö&gös

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Flugträsk
 • Intressen
  Flugfiske jakt tyngdlyftning

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  dersu.usala27@gmail.com
 • Telefon
  0739-465725

Recent Profile Visitors

2,852 profile views
 1. Liknar mina mått. Jag har jeans som är 32” på längden. Iaf, Vision har en storlek på vissa modeller som heter MK dvs medium king. Klockren till mig. 179 cm o ca 92-93 kg. Bäst är att prova först! Lycka till! 👍😊
 2. Snyggt! @olamörrum Östra sidan? @Mana yes, den länken är fin
 3. Härlig bild, @Mana! Jag följer DMI's månedsprognose (bla). En prognos så långt in i framtiden är ju osäker by construction, men hittlls har de stämt överraskande bra. Just nu ser det bra ut... https://www.dmi.dk/danmark/
 4. Experimentera mer med mitt kustfiske bla när det gäller spots och vindar, tex hittade jag en spot förra säsongen som bara gett mig fångst i sidvind oavsett från vilket håll. Har några spots till som jag behöver utreda osv... Lägga en sista hand vid städningen av mitt flugbindningrum så det framgår tydligare för omgivningen att jag måste tyvärr anses som relativt pedantisk.
 5. Tack Pöjkar! Kassen och Annelund-Sämsholm börjar jag med att kolla på. Det hade varit väldigt skoj om frugan iaf fick lite feeling för vår ädla sport.
 6. Som rubriken lyder. I mellandagarna satt jag i all min oskuld och hann äntligen med lite flugbindning. Då kommer frun in i min mancave och frågar när hon får hänga med och flugfiska! Så nu undrar jag var man kan finna något lämpligt och lättfiskat P&T-vatten i södra/västra delan av landet. Planen är att åka iväg nångång i vår och att hon ska få fisk förstås. Sunnedamm är ett alternativ, visst men finns flera? Om man fantiserar om området som begränsas av linjer Göteborg - Borås - Jönköping- Växsjö - Laholm och västerut, finns fler tips? Önskemålet är lätt att få fisk, inga vadare och god plats för bakkast. Trevlig miljö och lagom lite folk som är trevliga är väldigt uppskattat. Tacksam för tips.
 7. Inget idag. Vi testade västsidan efter mycket om och men och väderprognoser som gick upp och ner. Blåsigt var det på riktigt. Efter ett par ställen drog vi ner till Stavstens udde. Där stod det ett gäng en bit bort och dängde men vi fick bara ålgräs även här så vi fick vika ner oss... I'll be back.
 8. Man tackar och bugar för bra och intressant svar! Jag ska fnula lite. Prylar ska få provsimma innan jag går vidare.
 9. Härligt @Sk ! Ja inte prognoserna då. Jag har sett dem. Jäkla bryderi. Men vi ska ut imorgon. Någonstans. Hjärtat bultar.
 10. Ibland har man tur som en tok. Jag tänkte mig att det var Whitings Bugger Packs som skulle vara ljuset för mig. Den gode @Stridbeck hade vänligheten att skicka mig ett gäng fjädrar så jag fick testa. Tusen tack, @Stridbeck! 😊 Nu har jag hunnit binda ett par och det är jättefina fjädrar, men inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Jag vill gärna ha lite fylligare fjädrar och dessutom mjukare. Så det ser ut som att jag har sparat en god slant, jag hade tänkt klicka hem fem sådana packs. Jag får fundera på hönssadlar och dito nackar... (fiskar i stort sett bara på kusten och typ aldrig i sånt där vatten som rinner från ena sidan till den andra...) Jag hittade denna texten på nätet... https://www.featheremporium.com/Fly-Tying-Feathers/wooly-buggar-hackle.html#25years Självklart har jag också fått knäppen på Grå Frede de sista dagarna. Har kört med Harelines Grizzly Soft Hackle. Inte supernöjd med dessa fjädrar. Lite korta tycker jag. Finns tips på prisvärda hönsnackar/sadlar? Någon som har tips på bättre fjädrar till Grå Frede?
 11. Men du har ju begärt diskade glas! (I en annan tråd) => vitt vin o räkor.
×
×
 • Create New...