Jump to content

gurchan

Members
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

gurchan last won the day on May 20 2018

gurchan had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

1 Follower

About gurchan

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Estocolmo

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  gustavskan@gmail.com
 • Telefon
  0734345627

Recent Profile Visitors

890 profile views
 1. Ser ju helt makalöst ut. Vilken natur... Dock mest sugen på torrt som det är just nu. I framtiden, när jag lärt mig fiska med 2-h, kommer jag garanterat förbi om jag får och klappar dom där fina hundarna! Ghostcreek teasar och med all rätt, hade också hållit hårt på den där guldgruvan! Lutar således åt Socadalen. Tack för alla tips. Har någon fler, eller mer specifika om Socadalen, så är jag idel öra - även via PM!
 2. Låter superläckert. Hur är torrflugfisket så års?
 3. @Juliet- tack! är det armbågslucka eller drägligt under perioden? @ghost-creek - hade jag vetat vart man fann sånna där godbitar i Sverige så....
 4. Toppen förslag rakt igenom! @Juliet - Har du själv gjort resan och har en uppfattning om vad det kan gå loss på? @ Line-speed - låter ju magiskt, tar dom torrt så tidigt på säsongen där uppe? Måste lära mig dänga tvåhands också isf låter det som! vart flyger man?
 5. Hej, Slumpade sig så att jag nyss fick veta att jag kommer ha två veckor ledigt, de mittersta veckorna i maj. Tjejen har ingen möjlighet att vara ledig och polarna knegar. Sitter inte på en mille på fickan, långt ifrån, men kan skrapa ihop en flygbiljett inom EU och har tält osv. Om ni fann er i min situation - vart skulle ni dra? Föredrar torrflugfiske efter öring och tänkte nog lägga en av veckorna på att fixa på landet så ca en vecka restid är min tanke. Observera att det ev. förslag måste vara genomförbara dvs saker som måste bokas ett år i förväg är ej aktuella av naturliga skäl. Tacksam för tips!!!
 6. Det är vackert och sträckorna är fina. Stor fisk lös med sin frånvaro vid mitt besök. Om det är värt slitet att få tag i kort är gränsfall. För egen del blir det england i vår istället, efter Ätran och därefter björkaån de senaste två åren. Skulle älska att ha Ätran som hemmavatten med möjlighet att fiska mer flexibelt. Som det är nu är krävs dygnetruntbevakning av hemsidan för att inte missa släppet, som dom inte går ut med ens vilken månad det sker. Har man tur får man två sammanhängande dagar, mer troligt en vilodag emellan. Sen krävs sedvanlig tur med väder när man väl är där. För min del är det en lång resa dessutom.
 7. Ni som varit där i slutet av sept/början av okt. Hur står sig fisket? Värt ett besök? Vad tar dom på? :-)
 8. Haha min rumskamrat från Pite instämmer..
 9. Bumpar denna då jag har svårt att hitta bra , gärna mindre, strömmande vatten. fiskar bara c&r och känner ingen här uppe att skvallra för, pm går bra 🤗
 10. instämmer också helt och fullt.
 11. sporadiska kläckningar men nästan inga vak här. svärmade otroligt många gula forssländor runt 19.30 igår och i förrgår men inget följande fall. kroknade vid solens nedgång och drog fyra mindre på nymf under loppet av 10 min sen fick det vara.
 12. just nu. inga kläckningar men bra utsikt.
 13. Förra året i Ätran blev det kallras till 12 grader och regn så man hoppas ju på lite karma. Rapport och bilder kommer om jag får ngt. Annars kommer jag nog sitta och vara bitter.. 😊😌
×
×
 • Create New...