Jump to content

OP25

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Kristinehamn

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  cj-kristinehamn@telia.com
 • Telefon
  0703615491

Recent Profile Visitors

473 profile views

OP25's Achievements

Member

Member (2/5)

4

Reputation

 1. Säljer mitt Sage Method 9" klass 6, spöt är custom byggt. Skick = mycket bra. Pris 4200 kr inkl frakt, vid avhämtning 4000 kr.
 2. Hej.

  Jag har ett sage method 9"  #6 som jag tänkt sälja för 4500 kr, spöt är custom byggt i USA så det medföljer inga garantier som för ett fabriksbyggt spö. Spöt är annars i bra skick, inga skavanker.

  IMG_1857.JPG

  IMG_1858.JPG

  IMG_1859.JPG

  IMG_1862.JPG

 3. Kollat lite på andra trådar nu också och det lutar nog åt att det blir ett par Large Long. Jag tackar hjärtligt för all hjälp.
 4. Jag är 187 och väger 98 kg,
 5. Sitter och ska beställa ett par simms vadare G4 och tittar på deras storlekstabell, det står där att det är ditt aktuella kroppsmått man ska välja storlek efter. Min fråga nu är hur mycket längre är byxornas riktiga mått i förhållande till mitt personliga, vad jag förstår så är byxorna längre än det det mått som är angivet i tabell, gäller både benlängd och bröstvidd. Har hört att folk som beställt har fått gått upp en storlek då det spänner i sömmarna när man sitter på huk. Tacksam för svar.
 6. Hej. Går och funderar på att köpa mig ett Orvis Access #6 ( 9 fot eller 9,6 fot),någon som har någon erfarenhet av detta spö. Jag vet att det ska vara ett snabbt spö och det är det jag är ute efter. skit fiske : Christer
 7. Gick och köpte mig en #6 ändå, en lina som jag varmt kan rekommendera för er som är ute efter en bra lina för uh och rollkast.
 8. Någon som testat o har lite feedback på denna lina ?
 9. Den sjönk även på slätstryk, den är lite tjockare i spetsen än andra linor , hade fixat en smältögla i spetsen. Kan även hålla med om att coatingen inte håller högsta kvalitet, tafsen skar rakt igenom vid ett tillfälle. Men som sagt linans tapering är underbar likaså priset.
 10. Har nu gett Barrio SLX en rejäl genomkörare i Rena en vecka och måste säga att den är helt fantastisk o rollkasta med, inga problem med snake rolls o allt, kastade med lätthet 20 +. Där emot blev det en liten besvikelse att linan gärna vill sjunka ner lite efter kort användning trotts rengöring, kompisen fick samma problem med sin nyinköpta lina.
 11. Får väl bli att börja vid flugsträckan men som du säger, den är ju lång älven/ån.
 12. Brukar det vara mycket folk, tänker på flugfiskesträckan ?
 13. Barrio SLX har jag faktisk aldrig stött på förut men efter att kollat lite så ser den jävligt intressant ut så den måste jag bara prova, den får det bli.... Tackar för tipset.
 14. Ja nu fick man lite att tänka på !! Har under dagen suttit och sneglat lite på RIO Gold också men nu får jag ta mig en funderare. Tack för alla tips.
×
×
 • Create New...